2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yoqqq onu asla koyamam..o kocama özel bi kare:)))aynen ya..bende hedef belirliom şu iş bitine kadar bakmıcam,ama nafile:))

koydum resmimizi

:13::13::13::13:

beceriksizler ya
ben pes ettim valla zaten karnım ağrıyodu uğraşamadım

pes etmekk olmadı.. karnın neden ağrıdı.. geçmiş olsun benim de iki gündür sol tarafta ağrı var biraz uzanınca geçiyor ama sonra yine oluyor.. bebek büyüyormuş ondan ağrı olurmuş diyorlar ama bilemedim ben.. temizlik yapmıştım ondan mı acaba diye düşünüyorum..

ay çekemediki tatlım 40 saate aslında karnım ağrımasa uğraşırdım

ilk önce sol kasığım ağrıdı içerde bi şişlik varmış gibi özellikte oturup kalkerken çok rahatsız ediyodu tam akşama doğru o geçti derken gaz sancısı başladı yatana kadarda onla uğraştım gaz yapacak şeylerde yemiyorum ama oluyo akşamları arada bir
bebek büyürkende ağrı olurmuş evet adet sancısı gibi ağrı girermiş normal olan bi ağrıymış o
öyle ağrım olunca seviniyorum ben bebişkom büyüyo diye

petuşş.. çok da büyük değil yafrum ya.. olcek o kadar.. maşallah
iş kostümünde hiiiç belli değil tabe.. pijamalı halin bu mu yanee yaa..
amaaan ben de komik bi şey bekliyorum.. normalmişsin sen..allah nazardan beladan korusun petuşu, göbişi, bebişi..

günaydın bayanlar
nasılsınız
benim bulantım bugün çok az çokkk sevinçliyim çokkkkkk

darısı diğer arkadaşlaraaaa

geçmişe bir bakayım ama ne çok yazılmışşşş
maşallah

ya ama o pijamalı halimi koyamamki buraya, walla utanırım çok..sizin için en şık pijamamı giydim
benim göbem gögsümün altından başlıo, aşağıda bi yerlerde olmalıydı sanki:44:
bide hani diodum ya hava yastığında uyyo gibi hissediom kendimi die 2-3 gündür gaz kalmadı karnımda akşam yemekten sonra bile bi rahatım sanki, aceba artık 13. hafta bitio ondanmı? folic i bıraktık elevite geçtik ondanmı aceba?:44:

canım aynen bende hiç konsantre yok.bide yıllardır burdayım...insanlarda şaşırıyor tembelliğime herşeyi unutmama.hamilelğimide bilmiyorlar

günaydın bayanlar
nasılsınız
benim bulantım bugün çok az çokkk sevinçliyim çokkkkkk

darısı diğer arkadaşlaraaaa

geçmişe bir bakayım ama ne çok yazılmışşşş
maşallah
evet cnm, bizde çalışyoz ama sanki daha çok yazışyoz..hem yeni işe başla 5 ay sonra hamile kal, adamlar acısın atmasın hemde hala işi gücü bırak yazış

petuu nasılda yakışmış göynek kısss
picamalıyıda ekleseydin keşke
saol bebem..yoqq eyi böyle:))

Günaydın herkese ,
Sizin kadar fazla yazamasam da takipçinizim, bol sohbetler hepimize

saol cnm

günaydın kızlar
evet ve gribe yakalanmış bulunmaktayım bogaz burun full tıkalı
birde baş ağrısııııı offfff

ya aynen bende ya..dün gece burbum tıkandı hiç uyuyamadım..bugün üstüme hırka onunda üstüne ince mont giyerek dışarı çıktım

bende birazdan cıkıcam doktora gitcem
1 hafta falan rapor alayım
gözümü acamıyorum
ilac içemiyoz birşey yapamıyoz
geçmiş olsun sanada canım

bende birazdan cıkıcam doktora gitcem
1 hafta falan rapor alayım
gözümü acamıyorum
ilac içemiyoz birşey yapamıyoz
geçmiş olsun sanada canım

sanada geçmiş olsun cnm..walla ben 2 gün böyle idare edimde hafta sonu iileşmeye çalışim..zaten işte yeniyim ona rağmen hamileyim bide rapor falan alırsam iice ayıp olcak..evet şu anda yapılabilecek en ii şey dinlenmek..ben karaciğer hastasıyım normaldede hiç ilaç kullanmam..en ii gelen şey gerçekten bol acılı ve ekşili tavuk çorbası, sonra limon+portakal suyu karışımı içine havuçta doğra yatarkende ballı süt...ilaç kullanmamaya çalış cnm

sağol canımm
işyerinde olsaaa
anneme gitcem zaten doktordan sonra yakın işyerimle
orda yaptırcam

anladım cnaım.işyerinde gerçekten zor oluyor.benimde biraz boğazlarım kızarmış burnum tıkalı gibi ama kızımdan geçtii..ilaçsız atlatmaya çalışıyorum bir şekilde

aman kızlar dikkat edin kendinize havalar çok dengesiz.. bizim bünyelerde sakındığımız için sanırım çok hassas sıcak ve doğal şeyler tüketmeye dikkat edin ee tabi çalışınca biraz zor oluo ama yapcak başka bişi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…