bence de kullanma, kayısı vs. kabızlığa iyi gelen şeylerden ye araştır netten..ben de çok kabızlık sorunu çektim ama hiç ilaç kullanmadım, hoşaf falan iç..
kızlar slm ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse 11 nisan gözüküyor 204 çıktı kan testim 4 haftalık dün doktora gittim kese yok ortada henüz iinşallah hhafftaya görücem
kızlar slm ben de nisan annesi olacağım allah izin verirse 11 nisan gözüküyor 204 çıktı kan testim 4 haftalık dün doktora gittim kese yok ortada henüz iinşallah hhafftaya görücem
Merhaba sağlık ocağından geliyorum bana elevit ve vegaferon verdi biri folik asitmiş diğeride demir ilacıymış haftaya çarşamba da doktora gidicem bakalım...
canım geçmiş olsun
bende dün ve bugün çok kötü kabizin ve makattan biraz kan oldu aşırı yanmam oldu bir ilaç önerdiler procto glyvenol diye .kullansammı gebelik katogorisi c
kızlar yardım lütfen birde
dupalac içiyorum bağırsakları çalştırsın diye benim gibi olan varmı
cnm banada doktor elevi verdi kullanıyorum ne kadarlık hamilesin ?
son adet tarihim 2temmuz. 30 temmuzda kanda gebelik testi yaptırdım. Değerim 295 hamileyim. Doktora gitmedim. Acaba kaç haftalık hamile oluyorum. Bende nisan annesimiyim acaba. Cevap verin lütfen...
slm kizlar bu gun doktordan geldim degerim dusmus zaten adet oluyorum iki gundur kimyasal gebelik yasamisim sanirim..beni listeden silebilirsiniz ne yapalim nasip degilmis..
herkese saglikli gebelik dliyorum ins saglicakla kucaklarinizada alirsiniz..
sağol canım verdiğin bilgiler için. peki 5 haftalık hamileyim ya kan verdiğim tarihe göre mi bügünün tarihine göre mi. birde doktora gittiğim zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz. 1 hafta oruç tututum çok zorluk çektim. başım falan dönüyodu. ama şimdi bıraktım. tutmamam daha doğru dimi. sonradan da tutabilirim. bebeişimin sağlığı için....5 hafta 4 günlük hamilesin canım hayırlısı olsun doğum tarihinde 7 nisana geliyor..
hayırlı olsun canım sağlıklı doğsunlar şimdilik uslu uslu karnımızda doğana kadar dursunlarda doğduktan sonra yaramazlıklarının bi çaresine bakarız elbet Yüce rabbim kollarımıza almayı nasip etsin
Kızlar hepinizi cani gönülden selamlıyıram! İşte men de buraya düştüm ya Allahıma okadar dua ediyorum!!! Hamile olduğumu geçen haftadan bildim, ama keseyi tam görmeden buraya yazmak istemedim. Bu gün şükürler olsun kesemizi gördük, bebişim 5 hafta 4 günlük, 4,5 sm şimdilik:) Allahın yardımıyla sağ salim hepimiz bebeyimizi doğurub kucağımıza alırız!!!
1.5 sene uğraştık bişey olmadı, nezaman ara verdim başım başka işlere karıştı bebişim bana sürpriz yapdı teyzeleri. Mutluyum kanadım olsa uchardım. Yakınım yok ki kucaklıyım bağrıma basım..Bana destek bir eşim var o da ya şoktan ya neden çok soğuk karşıladı..Üzülmüyorum, ne olursa olsun bu bebek menim hayatımın anlamı olcak kendimi boş şeylerle yormıcam.
Bütün kalbimle senelrle bebiş olması için uğrashan kızlarımıza Anne olması haberini almasını Allahdan dilerim!!! Kalbimiz en güzel dileklerimiz sizin için canlarım menim!!!
Kızlar hepinizi cani gönülden selamlıyıram! İşte men de buraya düştüm ya Allahıma okadar dua ediyorum!!! Hamile olduğumu geçen haftadan bildim, ama keseyi tam görmeden buraya yazmak istemedim. Bu gün şükürler olsun kesemizi gördük, bebişim 5 hafta 4 günlük, 4,5 sm şimdilik:) Allahın yardımıyla sağ salim hepimiz bebeyimizi doğurub kucağımıza alırız!!!
1.5 sene uğraştık bişey olmadı, nezaman ara verdim başım başka işlere karıştı bebişim bana sürpriz yapdı teyzeleri. Mutluyum kanadım olsa uchardım. Yakınım yok ki kucaklıyım bağrıma basım..Bana destek bir eşim var o da ya şoktan ya neden çok soğuk karşıladı..Üzülmüyorum, ne olursa olsun bu bebek menim hayatımın anlamı olcak kendimi boş şeylerle yormıcam.
Bütün kalbimle senelrle bebiş olması için uğrashan kızlarımıza Anne olması haberini almasını Allahdan dilerim!!! Kalbimiz en güzel dileklerimiz sizin için canlarım menim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?