2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende salı günü gideceğim inşallah görürüm keseyi :) kızlar belirtileriniz varmı hamilelikle ilgili benim sadece ağzımın içi tuhaf başka belirti yok çok şükür şimdilik

İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum Yaşadığı Şehir
1 Ferzin 25 24.Haz 01.Nis 55 Manisa
2 Ronya 01.Nis
3 Gamzelim.66 Kalbimizdesin
4 Nurhanpeyman 28 03.Nis İstanbul
5 Sebnemm 28.Haz 03.Nis
6 Sanss 04.Nis
7 Simarik27 23 29.Haz 04.Nis 68
8 Cileq27 27 04.Nis Antalya
9 Sevda__ 26 29.Haz 04.Nis 86 Samsun
10 Lateral 05.Nis
11 Sdb 06.Nis
12 Tmyomr 22 06.Nis
13 Duamm 34 02.Tem 07.Nis İstanbul
14 Patikperisi 07.Nis
15 Hazinedar 08.Nis
16 Nefrazen 08.Nis
17 Taf 28 04.Tem 09.Nis 57 Ankara
18 Beralku 31 10.Nis 58 KanD: 2932 Erzurum
19 Ndk 26 10.Nis 58
20 mmavilimm 10.Nis
21 ..ELCHIN.. 26 06.Tem 11.Nis 57 Amasya
22 Asliyan 11.Nis
23 Peny 26 06.Tem 11.Nis 67
24 BIZNEFESIZ 08.Tem 13.Nis 41 İstanbul
25 Pelinmusti ?.Nis
26 kk_bayansu 30.Haz ?.Nis
27 Chileck ?.Nis
28 Belya 02.Tem ?.Nis
29 Esraaydınizmir 29.Haz ?.Nis
30 Burcuay 26 28.Haz ?.Nis İzmir
31 Ruyanaz 32 02.Tem ?.Nis
32 Esec2011 05.Tem ?.Nis
33 Nazlice ?.Nis
34 Kadis ?.Nis
35 Kkelebekk ?.Nis
36 Gunka ?.Nis
37 Nisa3434 ?.Nis

bende salı günü gideceğim inşallah görürüm keseyi :) kızlar belirtileriniz varmı hamilelikle ilgili benim sadece ağzımın içi tuhaf başka belirti yok çok şükür şimdilik

benimde öyleydi ama şimdi bulantılar beni mahvediyor işe gelirken minibüse binmekten korkar oldum (

arkadaşım kaç gündür benim sormak istediğim şeyi sormuşsun valla çok sevindim.bende aynen ağda yapıyordum.p.tesi ilk muayenem var.ağda zararlı olur diye korkuyorum.napsak ki....

kızlar ne yapayım bilemiyorum yağlı birşeylermi yesem

cnm bebim de her zaman kabızlık sorunum vardı.ben siyah kayısıyı keşfettim.süper bişi.normalde sevmediğim tek meyve kayısıdır.ama bu kayısı tadında da değil.sabahları uyanız uyanmaz 3 adet ye üzerine 1 bardak su iç.en fazla 5 dk sonra tamamdır.

arkadaşlar benim iki gündür kasıklarımda aşırı bir dolgunluk ve adet olacakmışım gibi şiddetli ağrılarım oluyor belimede vuruyor.böyle olan var mı?çok korkuyorum ben yaaaaa

arkadaşım kaç gündür benim sormak istediğim şeyi sormuşsun valla çok sevindim.bende aynen ağda yapıyordum.p.tesi ilk muayenem var.ağda zararlı olur diye korkuyorum.napsak ki....

kızlar doktorsitesi.com die bir sitede buldum bu bilgileri bir bakın isterseniz sorularınıza yanıt alabildiğiniz bir site faydası olur diye düşünüyorum.

Ağda Gebelik sırasında bikini bölgesine ağda yaptırmanın bebeğinize herhangi bir zararı yoktur. Kullanılan jel ya da kremler emilmez ve bebeğinizi etkilemez. Yalnız gebelik sırasında cilt hassasiyeti arttığından işlem gebelik öncesine göre daha ağrılı olabilir, ufak tefek kanamalarla karşılaşabilirsiniz. İşlem öncesi ve sonrasında rahatlatıcı etkisi de olan antibakteriyel solusyonlar kullanırsanız hem enfeksiyondan korunmuş olursunuz hem de işlemin oluşturabileceği ağrı, kızarıklık, yanma şikayetlerini azaltabilirsiniz. Ağda yapılan yerin temiz olması da önemlidir.

merhaba kızlaar ben de nisan 2012 annesiyim kısmetse :))) sat 2 temmuzdu. 30 temmuzda keseyi gördük kısmetse pazartesi günü de bebişimi göreceğiz :)))

Son düzenleme:
arkadaşlar benim 2 gündür kasıklarımın alt kısmında çok dolgunluk var ve kasıklarım çok şiddetli ağrıyor belime vuruyor.geceleri uyutmuyor.adet olacakmışım gibi belirtiler var.çok korkuyorum.benim 2. tüp bebeğim 3 senedir uğraşıyorum.çok korkuyorum lütfen dua edin bebişim beni bırakmasın

merhaba kızlaar ben de nisan 2012 annesiyim kısmetse :))) sat 2 temmuzdu. 30 temmuzda keseyi gördük kısmetse pazartesi günü de bebişimi göreceğiz :)))

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza ne kadar erken görmüşsün keseyi ben geçen hafta gittim doktora ama göremedik pazartesi günü görücez inşallah :))

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza ne kadar erken görmüşsün keseyi ben geçen hafta gittim doktora ama göremedik pazartesi günü görücez inşallah :))

banada p.tesi gel dediler.inş bir problem olmaz ve bebişlerimizin keselerini görür kalp atışlarını duyabiliriz inş.

amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza..ben gebeliğimi de çok erken farkettim canım 1.5 hafta varken regle çok kasık ağrım oluyordu 4-5 gün kala da hem idrarda hem kanda gördüm

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsın...

canım kasık ağrıları çok normalmiş rahmini büyütmeye çalışıyor bebişin inşallah hayırlısıyla yavrun seninle olacak

canım kasık ağrıları çok normalmiş rahmini büyütmeye çalışıyor bebişin inşallah hayırlısıyla yavrun seninle olacak

taf çok teşşekkür ederim cevabın için.inş hiç bir sorun olmaz hepimiz sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza alırız cnm.(AMİNN)

selam guzel hamileler... bisey sorucam karni sis olan var mi biliyorum bebis daha cok kucuk ama benim gobegim eskisi gibi degil

selam guzel hamileler... bisey sorucam karni sis olan var mi biliyorum bebis daha cok kucuk ama benim gobegim eskisi gibi degil
canım o şişkinlik bendede var sanki 4aylık hamileymişim gibi. gaz canım o :))) bende 6 haftalık hamileyim. daha doktoragitmedim. gitsem keseyi görebilirmiyim. kalp atışlarını duyabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…