2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ohoooo bu forumu 1 saat boş bırakmaya gelmiyo nasıl okucam ben bukadar sayfayı yaaa
heç dönemicem valla gelişmeler varsa banada söleyin şekerler??
bu arada petuşş doktor aradımı yawrum?
cnm vet aradı, şu şekild yazdım topicikimize:
yefrularım benim toktor beyimi aramış..(bizde hamile olan beyim biliyosunuz)
çok şükür bin şükür çok iimiş test sonuçlarımız 1/15700 müş yaşıma görede çok ii bi değermiş, hiç kafaya takacak bişi yokmuş..darısı başınıza canlarım, haber bekleyenler inş. güzel haberler alır, testi yaptıracak olanlarında sonuçları inş. güzel gelir, hep birlikte yüzümüz güler inşallah..bide demişki istrseniz bi ara uğrayın verin testin sonuçlarını yada 1 ay sonra gelceniz zaten, o zmn veririm o zmn geldiğinizde 4 lü test yapcaz zaten demiş..yani 3 lü test yapmıcakmı anlamadım, heralde gerek duymadı hıı?

ama herşey şehzadeyi işaret edio..bu kadarda tesadüf olamaz artık yani...

hoşgeldin cnm..

denis-34 senmisin toprağım ? bu hafta yoktun hiç???

he cnm benim merak etmedin mi kıss beni :26: bu hafta yogun sirket sayfaya girdim ama bakamadım henuz dun 2 lı teste girdim testten gectik bii kan sonucu işte 1 hafta sonra kıpır kıpr dı bizim kıde mşllh valla %60 kıss dedi

oo zaman şu mayalıların testine göre ne çıkıyor seninki yani hamile kaldığın yaş ve yıl??

petus benim etimde cok sıkı ne oluyomus etin sıkı olunca.aynen tasss gibi gaciyim
ii işte cnm, bakınca nerde 73 diolar işte:)) ama basküle çıknca çıkıo ortaya, yaşlanmayız cnm erken ne güzel işte..

etmemmi yefrum..dünde yazdım nerdesin die..face e girmom hafta içi, yine gelmeseydin face den ulaşcaktım hafta sonu aklımdaydım hep...hadi gözün aydın ya ne güzel haberler alıoz hep bugünlerde..

yehuuuu çok sevindim kuzucumm gözün aydınn maşalah yaa darısı başımıza inş.
bence 1 ay sonra gittiğinde alırsın sonuçlarında iyiymiş çok şükür 3lü teste o yüzden gerek duymamış olabilir yefrum..
4lü test nasıl oluyokine??

kız bebişler artıyomu nee
maşalah gözün aydın nazarlar değmesin canımcım

kuşum benimde çinliler ve mayalılar kız tahmin edio bakalım tutturacaklarmı

sen nerden nasıl hesapladın kuzucum yaa
benimkine de bi bakıversen.. 16 temmuz sat.. 28 günde bir düzeni.. yaş 26..

canım kusura bakma işim vardı görmedim yazdığını öncelikle olası gebe kalınan güne bakıyorum sonrada çin takvimine çünkü sat a göre baz alınıyor gelişim ama aslında sattan sonra hamile kalınıyor seninde 30 temmuz olası yumurtlama tarihin ve yaşına görede erkek çıkıyo çin takvimine göre bebeem hadi bakalım hayırlısı

gözün aydın hayatım...çok sevindim..darısı benim gibi daha yaptırmayanlara inşallah...

oo zaman şu mayalıların testine göre ne çıkıyor seninki yani hamile kaldığın yaş ve yıl??

bak bakalım bii 36 2011 ee baska biir rus testimi vardı

saol cnm valla burda cok yazılar oluyor ya goremıyebilirim sen faceden bii msj atarsın ..senin de gozun aydın testten cok sukur gecmişsn
kız bebişler artıyomu nee
maşalah gözün aydın nazarlar değmesin canımcım

tsk ederim cnmm %60 ama daha :26:

canımcım çook teşekkür ediyorum.. çin ve mayaya göre erkek bebik bakalım hayırlısı artık.. ama benim içime hep kız doğuyo yaa...

olsun şekerim ihtimali bile süper bence

canımcım önce gebelik-takvimi.hesaplama.net e girip olası yumurtlama tarihine bakıyorum ordan da çin takvimine kusura bakmayın işyerinde olunca cevap geç oldu

kuzum yorma kendini..merak sadece bizimki...benim olası yum tarihim 4 ağustos çıkıyo...ama çin takviminde nereye bakıcam buna göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…