2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hiiiiihii
sürekli bi ziyaretçi vardı aşağıda o senmiydin petum...kısırıda yaptın yidin ölemii..yoksa sevdaya yazdığım mesajdanmı canın çekti kuşum

hiiiiihii
sürekli bi ziyaretçi vardı aşağıda o senmiydin petum...kısırıda yaptın yidin ölemii..yoksa sevdaya yazdığım mesajdanmı canın çekti kuşum

he heee..yok ben değildim diyemicem walla:))
yok cnm ben cumadan niyeti bomuştum zati:))) yanına asma yaprağıda çıkarttım, ona sarıp sarıp yidim..

bazen yanılıyorlar tatlım daktırlar ama bide şu tarafından bak günde kaç kez ultrasyonda bebiş görüyorlar artık neyin neresi olduğunu çözmüşlerdir bence ama bazılarıda yanılabiliyor tabe

he heee..yok ben değildim diyemicem walla:))
yok cnm ben cumadan niyeti bomuştum zati:))) yanına asma yaprağıda çıkarttım, ona sarıp sarıp yidim..

afiet ossun kuzummm
ama çokta fazla bu konuya girme bence dün ben yidiğim bişeyi söyledimde sevdanın canı çekti hertaraf hamile kaynıyor unutmayalım

benimde ultrasyon günümden önce gidiyorrr şehzademmi var yaneee...
oglumu veriiin banaaa

bazen yanılıyorlar tatlım daktırlar ama bide şu tarafından bak günde kaç kez ultrasyonda bebiş görüyorlar artık neyin neresi olduğunu çözmüşlerdir bence ama bazılarıda yanılabiliyor tabe

bende bir yandan hemen söylesin istiyorum bir yandanda yanlış söylerse ilerde hayal kırıklığı olur ondan korkuyorum. bizim bir komşumuz kızı olacak diye her şeyini aldı birde bu kadına 9 ayına kadar kız dediler. bir doğuruyor şok erkek. bütün pembe kıyafetleri başka bir komşumuza verdi

afiet ossun kuzummm
ama çokta fazla bu konuya girme bence dün ben yidiğim bişeyi söyledimde sevdanın canı çekti hertaraf hamile kaynıyor unutmayalım

hele ben hiç duymayayım. tv dekim ne yerse canım çekiyor. ayh snir oldum ya. geçen çocuklar duymasında pırasa dedi kalktım pırasa yaptım. bir yerde ıspanaktan bahsetti ondan yaptım. dünde umutsuz ev kadınlarında patlıcan oturması dedi. akşamın olmuş 10 u o saatten sonra yapılacak bişey değil. benim bu iştahım ne olacak bilmiyorum

herkeseeee günaydıınnnnnnnn kızlar bugunde özel doktra gıdecegım dogum için filan konuşacağım....
şimdi ultrasonun bebege zararı varmı ben gecen hafta çarşamba günü ultrasona gırdım.. bu haftada ikili tarama için ense kalınlıgını ölçmek için gireceğiz...
sanki üstüste çok bakılmış olcak sanki

afiet ossun kuzummm
hıı dooru didin
doğrudur:) gönlünden ne geçiyorsa Allah onu nasip eder inş. herkese
amin canım inş.

dün bende patlıcan musakka yaptım ama ya bu patlıcan hep kafama takılyo...yani patlıcanda etli yemeklerde güzel olyo, eti yemek için bahane resmen ama hani patlıcanı normalde bile nikotinden dolayı önermiolaer ya, aceba hamileyken yemesekmiki..

.................................................

işteee benimm şehzademm kaan...ama silicem çabuk bakın

Eklentiler

• $Fotoğraf1064.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Selam kızlar,

Bende aranıza katılayım. Bizde 11+3'üz bugün.
16 Ekimde 2'li testimiz var bakalım:)
Sizler neler yaptınız? Ne durumdasınız?

Bu randevuda cinsiyet belli olur mu? Çok önemli değil ama sanırım artık oğluşum ya da prensesim diye sevmek istiyorum.
Sadece merak:) Yoksa hepsi aynı.... Sağlıklı hayırlı olsunlar da:)

Sizler kaçıncı hafta da öğrendiniz? Özel hastaneye mi devl hastanesine mi gidiyorsunuz?

bizde doktor erkek dedi diye herşeyini erkek için almıştık yanılmadı çok şükür yoksa kafasını kırardım o dokturun

Zararı olsa doktor bakmazdı herhalde. Ama ablam iki hafta üst üste baktırma zararı olabilir dedi. Bende sonuçları telefonla öğrendim. Yani gidip de öğrenebilirdim hem bebişi de görebilirdim ama zararı olabilir deyince tuttum kendimi .

hg cnm ben devlete gidiyordum özelden devam ediiyorum. geçen hafta çarşamba 2li tarama yapıldı sonucunu merak ediyorum bende :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…