2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

inşallah canım çok sağol drun merhametlıymiş ben benım dru değişcem kuralları olan çok dıktator bı dr şefaf olsun ıstıyorum doğal olsun:))
24 ekımde son ke gıdıcem ona sonra devlete gidicem çok sıra oluyo ama daha çok guvenıyorum
burda çok özele gıttım hi bi dra ısınamadım bıtanesı çok ıyıydı prof ama her muayenede 150 alınca caydım sonuçta hepsının yaptıgı kontrolu ypıyo doğumada 2 buçuk istemişti yoksa severdım keeretayı

ya ben kendimi çok zor tutuyorum şuan alışveriş listesi hazırlıyorum cocuğun neye ihtiyacı var yada olacak tarzında sizde de o tarz bir liste var mı?

Sucuk sosisten bende soğudum yani zararlı olduğunu duyunca. Turşu severim ya çok aramıyorum ama bir ara canım çok iistemişti. 11+5 te Kız dedi doktor . Senin belli olmuş muydu

hani canımzın çektiği şeyler benziyor diye kendime bir pay çıkarayım dedim. benimki belli değil ve sanırım 16 haftadan öncede belli olmaz. ama herkes kız hissediyor ailede. bir ben erkek hissediyorum belki pskilojiktir diyorum ama çünkü eşimin gönlü erkekten yana beni belki etkiledi diye. ilk çocuk ikisindende yok yani ikiside bize mutluluk getirir rabbim sağlıklı hayırlı versin tabi ama merak adamı öldürüyor.

Tavuk seviyorum ama ben birşey olmas dimi. açıkcası çok da dikkat etmiyorum ete dokunduktan sonra ama dikkat etsem ii olacak galiba.

benim dr um o saydıklarımı yemeyi yasakladı, ete tavuğa dokunmayıda yasakladı,et tavuk yerkende çok ii pişmiş olmasına tikkat etmemi söyledi..

ya ben kendimi çok zor tutuyorum şuan alışveriş listesi hazırlıyorum cocuğun neye ihtiyacı var yada olacak tarzında sizde de o tarz bir liste var mı?

canım bende kızımda yapmıştım liste bundada yaparım ama henuz cınsıyet öğenmeyenelrımız çoğunlukta o etaba ıkı ay sonra geçeriz herhalde gerçi dayanmayıp alırız yıne birşeylerde:)
biberon biz bebekken hiç kullanmadık bitane küçük chıcconun almıştım sütümü sağıp bıyerede işim varsa babanneye bırakıyodum ama hiç lazım olmadı ama ıkı biberon yeterlı bırır buyuk bırı ufak olsun sonra gerekırse alırsınız ha bu arada kızlar

bebeklee doar doğmaz emzik vermeyi düşünuyomusunuz???????

Tavuk seviyorum ama ben birşey olmas dimi. açıkcası çok da dikkat etmiyorum ete dokunduktan sonra ama dikkat etsem ii olacak galiba.

canım ama onlarıda yemen lazım tavuk ve et te önemli ama çok iyi pişmiş olduğuna emin ol.

ben yapmaya kalksam bile annem izin vermiyor eski bir gelenek heralde. 6 ayından önce çocuğa bişey alınmazmış. ben liste yapmadım neye ihtiyacım olacağını az çok soruyorum çevreme ilerde yaparım listemi. ablalaım var. şimdiden aman şunu alma bizde var diyorlar. bebeğin puseti anakkucağı battaniyesi ve beşik üstü sallanan oyuncağı hazır bile.

bende bıraktım folici... ama yerine başka ilac vermedi doktor . 1 ay hiçbişi kullanmayacaksın dedi

ben kesinlikle düşünmüyorum.. hatta mümkünse hiç vermeyi düşünmüyorum.. gerçi çook şirin görünüyor sıpalar öyle ama damak yapısı için asla vermeyi düşünmüyorum.. benim halam diş teknisyeni.. o da vermemiş 2 çocuğuna da..

warya resmen soyguncu bunlar yaff ben o konuda şanslıyım şükür
kuzimin eşi devlete gidiyor 27 hafatalık sölememiş kızın bebesinin cinsiyetini 15 dkkada incelemiş ama göremedimi acep:26:

canım ben çalışıyorum biberon ve süt saklama kabı kullanacağım büyük ihtimalle emzik konusunda da hiç taraftar değilim aslında çünkü emzikleri hijyenini sağlamak gerçekten zor ama çok huysuz bir bebeğimiz olmaz inşallah ama olursa idare etmek için mecburen kullanacağım

kuzimin eşi devlete gidiyor 27 hafatalık sölememiş kızın bebesinin cinsiyetini 15 dkkada incelemiş ama göremedimi acep:26:

görememiştir canım ya devlette soylemıyolar dıyolar ama özele gıdıyodum kızımda bana sezeryan dıye dıretınce devlete gıttım hanı yasakya keyfı sezeryan yapmaz dıye 41. haftamda adam dırek açılman yok kızımd elimisin hemen yarın yatıyon bende senı kesıyorumd edi çok ılgılı ve çok ıyıydı dr çok ağladım direndım hemşireler felan hepsi benı ıkna etmek için çabaladı çocuk 4 kılo doğmaz çatın çok dar çocuk ınemmeiş dıye gunum geçmiş
yıne o dra gıtmek ıstıyorum bakalım sırada bekelrken doğurmassam

aslında bir yönden iiy oluyor haniağlayınca falan susuyor bebek oyalanıyor onunla. ama sonra bıraktırmasıda çok zor.

görememiştir muhtemelen. bende çeşit çeşit dr a gştmeye karşıyım bir tane belirleyip hep ona devam etmek en iyisi.

ya ben kendimi tutamadım birkaç şey aldım netten . daha elime geçmedi ama.Günlük sipariş edeyim dedim hani o 1 kuruşluk olan gerisi geldi Ben organik pijama takımı aldım indirimdeydi hem bide üst aldım bideee havlusunu aldım pek tatlıydı gelse de görsem bir an önce

huuu anneye bak hele....ben tom cruise ve kate holmes gibi yetircem, bebeğe doğduğu gün vercem özgürlüğü, doluycam boynuna ipini ne istiosa öle yapsın, bak onların yefrusuna 5-6 yaşında maşallah cop cop emio emziği...

hayırlı olsun bebişine şimdiden aslında doğrusu o ama alınacak bir sürü şey var yavaş yavaş alsam da maddi olarak kendime çok yüklenmesem mi diyiyorum ilk bebek herşey alınacak mecburen

sibilyana bende istiyorum amaaaaa yaaaa
kızz çıkıyorrr
22 ekimde sana bi pipi resmiyle cvp vercem bütün bu yazdıklarına
sevimli toktorumdan özellikle pipisinden bi kare resim isticem...
merak ve heyecanla bekliyorum :)

neaaa yimeyin zaten sucuk sosis salam pastırma etli çiğköfte..ete tokunmayın bilem..yassakk...

çiğ et yada az pişmiş et yenmemesi gerekiyor. iyi pişmiş eti yemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…