sevdoşummmmm
sağol bebem canımın içi Allah seninde kalbine göre verir inşallah
benim doktorum özel hastanenin sahibi onun için adam çok detaylı muayne ediyor ve bayda yaşlı rahat 55 var
şindi nasıl oldu söyliim hemen doktor ensesini ölçtü orasına burasına baktı çok sağlıklı görünüyor bebeğimiz dedibende şuna bi isim koysak artık yokmu belirti dedik güldü bacaklarını açınca bi çıkıntı göremedim sanırım %80 kız dedi çook iyidir doktorum özel bahat hastanesi HAMZA BAHAT
hoşgeldin canım . bizde daha cinsiyetini öğrenemedik. ben 6 aylık olmadan bişey almayı düşünmüyorum canım hem o zamana cinsiyetide kesinleşmiş olur. ama gözüm hep bebek eşyalarında. hastane çıkışları mobilyalar biberonlar. güzel sağlıklı ürünler almak istiyorum bakalım
evet canım halamda da vardı varis onunda artış hamilelikte sonra giidyormuş. şuan bizim kanımız pıhtılaşıyor yoğunluk kazanıyor. doğumca çok kan kaybetmemek için. varise sebep olan şeylerden biride bu zaten. o yüzden ben hep kanımı sulandıracak şeyler kullanıyordum. ama şimdi ne yaparsam yapayım kanım sulanmıyor. hormonlar kendini öyle ayarlamış rabbim ne kadar büyük bizi korumak için vucüdümüz bile önmeler alıyor
ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyorlar ama benim duyduğum bütün erkek anneleri tuzlu seviyormuş pek tatlıyla araları yokmuş. pöff bu yöntem tutumuyor herkesinki farklı
neaaa yimeyin zaten sucuk sosis salam pastırma etli çiğköfte..ete tokunmayın bilem..yassakk...
Sucuk sosisten bende soğudum yani zararlı olduğunu duyunca. Turşu severim ya çok aramıyorum ama bir ara canım çok iistemişti. 11+5 te Kız dedi doktor . Senin belli olmuş muydu
Tavuk seviyorum ama ben birşey olmas dimi. açıkcası çok da dikkat etmiyorum ete dokunduktan sonra ama dikkat etsem ii olacak galiba.
ya ben kendimi çok zor tutuyorum şuan alışveriş listesi hazırlıyorum cocuğun neye ihtiyacı var yada olacak tarzında sizde de o tarz bir liste var mı?
ya benim doktorum sadece bana kabuklu deniz ürünlerini yasakladı bide sakatat başka bişey demedi bol bol taze meyve sebze ye dedi bide süt iç dedi o kadar
Tavuk seviyorum ama ben birşey olmas dimi. açıkcası çok da dikkat etmiyorum ete dokunduktan sonra ama dikkat etsem ii olacak galiba.
ya ben kendimi çok zor tutuyorum şuan alışveriş listesi hazırlıyorum cocuğun neye ihtiyacı var yada olacak tarzında sizde de o tarz bir liste var mı?
canım zararı yoktur ya...yani ben folici bıraktım 12+2 de ama yerine elevşt-vitamin verdi dr..elevitin içindede var folic acid..yani benim tırnaklarımı folic o kadar kuvvetlendirdiki tiksine tiksine içtim walla benim tırnaklarımı böyle yapuıo, bebemim kemeiğini kasını nasıl yapıodur allah bilir die..
canım bende kızımda yapmıştım liste bundada yaparım ama henuz cınsıyet öğenmeyenelrımız çoğunlukta o etaba ıkı ay sonra geçeriz herhalde gerçi dayanmayıp alırız yıne birşeylerde:)
biberon biz bebekken hiç kullanmadık bitane küçük chıcconun almıştım sütümü sağıp bıyerede işim varsa babanneye bırakıyodum ama hiç lazım olmadı ama ıkı biberon yeterlı bırır buyuk bırı ufak olsun sonra gerekırse alırsınız ha bu arada kızlar
bebeklee doar doğmaz emzik vermeyi düşünuyomusunuz???????
inşallah canım çok sağol drun merhametlıymiş ben benım dru değişcem kuralları olan çok dıktator bı dr şefaf olsun ıstıyorum doğal olsun:))
24 ekımde son ke gıdıcem ona sonra devlete gidicem çok sıra oluyo ama daha çok guvenıyorum
burda çok özele gıttım hi bi dra ısınamadım bıtanesı çok ıyıydı prof ama her muayenede 150 alınca caydım sonuçta hepsının yaptıgı kontrolu ypıyo doğumada 2 buçuk istemişti yoksa severdım keeretayı
canım bende kızımda yapmıştım liste bundada yaparım ama henuz cınsıyet öğenmeyenelrımız çoğunlukta o etaba ıkı ay sonra geçeriz herhalde gerçi dayanmayıp alırız yıne birşeylerde:)
biberon biz bebekken hiç kullanmadık bitane küçük chıcconun almıştım sütümü sağıp bıyerede işim varsa babanneye bırakıyodum ama hiç lazım olmadı ama ıkı biberon yeterlı bırır buyuk bırı ufak olsun sonra gerekırse alırsınız ha bu arada kızlar
bende bıraktım folici... ama yerine başka ilac vermedi doktor . 1 ay hiçbişi kullanmayacaksın dedi
warya resmen soyguncu bunlar yaff ben o konuda şanslıyım şükür
kuzimin eşi devlete gidiyor 27 hafatalık sölememiş kızın bebesinin cinsiyetini 15 dkkada incelemiş ama göremedimi acep:26:
warya resmen soyguncu bunlar yaff ben o konuda şanslıyım şükür
kuzimin eşi devlete gidiyor 27 hafatalık sölememiş kızın bebesinin cinsiyetini 15 dkkada incelemiş ama göremedimi acep:26:
ben kesinlikle düşünmüyorum.. hatta mümkünse hiç vermeyi düşünmüyorum.. gerçi çook şirin görünüyor sıpalar öyle ama damak yapısı için asla vermeyi düşünmüyorum.. benim halam diş teknisyeni.. o da vermemiş 2 çocuğuna da..
canım ama onlarıda yemen lazım tavuk ve et te önemli ama çok iyi pişmiş olduğuna emin ol.
ben yapmaya kalksam bile annem izin vermiyor eski bir gelenek heralde. 6 ayından önce çocuğa bişey alınmazmış. ben liste yapmadım neye ihtiyacım olacağını az çok soruyorum çevreme ilerde yaparım listemi. ablalaım var. şimdiden aman şunu alma bizde var diyorlar. bebeğin puseti anakkucağı battaniyesi ve beşik üstü sallanan oyuncağı hazır bile.
kızz çıkıyorrrsibilyana bende istiyorum amaaaaa yaaaa
merak ve heyecanla bekliyorum :)22 ekimde sana bi pipi resmiyle cvp vercem bütün bu yazdıklarına
sevimli toktorumdan özellikle pipisinden bi kare resim isticem...
neaaa yimeyin zaten sucuk sosis salam pastırma etli çiğköfte..ete tokunmayın bilem..yassakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?