2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bide bide bide...:))

hayırlı olsun bebişine şimdiden aslında doğrusu o ama alınacak bir sürü şey var yavaş yavaş alsam da maddi olarak kendime çok yüklenmesem mi diyiyorum ilk bebek herşey alınacak mecburen

aslında bu yöndende haklısın çünkü herşey çok pahalı o dönemde mobilyası birde eşyaları derken çok masrafa girebiliriz bunu hiç düşünmemiştim.

yefrum seninki şehzade ya ihtiyacı yok dimekki
o derece yani :)))))))))))))))))))

ya o 1 kuruşa günlüklerden bende aldım ama sanki pek beğenmedim... daha fonkiyonel bişi olabilirdi

bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum gerçi genel olarak ara renkler almaya çalışacağım ilk bebek ikincisine de birşeyler bıraksın istiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah

aslında bir yönden iiy oluyor haniağlayınca falan susuyor bebek oyalanıyor onunla. ama sonra bıraktırmasıda çok zor

kızlar kızımda vermedim eşimle çok kavga etmişiszdir ver diye habıre emmek istıyodu e çok kusan bı bebekti oyalansın dıye ama kıyamadım ya boş boş onu kandırmak bana zalimce geldiDD
amaaaa bunda düşünuyorum ağlayınca verırım susar uyuymak için verırım kendı uyur ne bılım çok rahatlık aslındada yıne kıyabılırmıyım bılmıyorum

emzik ben de düşünmüyorum ya bebeğe zararlı . çevremde kimse vermiyır artık. Biberon da düşünmüyordum ama çalıştığımız için mecbur. Ya siz ne zaman başlarsınız çalışmaya benim içim nasıl elverecek onu bırakıp işe gitmeye minnacık bebeşime yazık özler beni ya

ya bende alıyorum valla.. şimdilik cinsiyetsiz oluyor aldıklarım.. hem kız hem erkek kullanabilsin diye.. eşim benden beter zaten o ayarttı beni.. ne beğenirsek alıyoruz.. internetten ben de beğendim bişeyler ama biraz düşüneyim derken hooop bitmiş.. bi de tatlım eğer bebişin bütün malzemelerini organik almayı düşünüyorsan organik çamaşır deterjanları kullanmayı unuttma.. zati biliyorsundur da işte diyeyim dedim..:90:

sağol canım hoşbulduk bende özellikle beslenme ürünleri konusunda takıntılıyım phılıps avent mi yoksa dr.browns mu alsam diye özellikle bu iki marka 0 BPA özelliğine sahip ve çocuklarda gaz yapmıyor

yaaaben oğlumda hiç öyle şeyler kullanmadım 6 ay emdide hiç ek gıda olmadan 1.5 yılda ek gıda ile emdi bakalım belki kızımda öğreniriz gıda ürünlerini

dimee ne güzel yaratmış şüküürler olsun rabbime..

aslında bu yöndende haklısın çünkü herşey çok pahalı o dönemde mobilyası birde eşyaları derken çok masrafa girebiliriz bunu hiç düşünmemiştim.

evet canım bebek arabası,ana kucağı, kıyafeti, uyku set.... herşey para malesef birde ilk diye çok özeniyorum galiba Rabbim hayırlısıyla dünyaya getimeyi nasip etsin bir yönden de korkuyorum son güne ulaşamazsam aldıklarımla da üzülürüm diye bakalım hayırlısı

o derece yani :)))))))))))))))))))

ya o 1 kuruşa günlüklerden bende aldım ama sanki pek beğenmedim... daha fonkiyonel bişi olabilirdi

sbilyanacığım merci dadlum benim de şehzadem olacakmış ben o 1 kuruşa olan günlükleri bilmiyorum yaf.. nasil kaçırırım ben ne ola ki acep?

Biliyorum canım. Ama hepsini organik bulamam ki zaten. Gözüme çarpan uygun birşey olursa alıyorum işte.

maşallah canım neredeyse ikiz kadarmış 4 kilo tontiş bi kızdoğru söyledin devlet özel farketmez önemli olan toktur:94:

olabilir bakalım bi dahaki gittiğinde de söylemezlerse artıkın doğumda öğreniriss

Biliyorum canım. Ama hepsini organik bulamam ki zaten. Gözüme çarpan uygun birşey olursa alıyorum işte.

tamamen organik bebek ürünleri satan siteler var.. hatta bi tanesinin sahibini tanıyorum.. gazete patronu aynı zamanda.. bütün aşamasını anlatmıştı ürünlerin.. aklıma yatmıştı aslında.. ama işte ne bileyim.. çin malı tayvan malı derken insanlar mecbur kalıyor organik olsun diye bi dünya para veriyor.. yani bana biraz piyasadaki şu kötü ve ucuz mallardan dolayı fırsatçılık yapıyorlar gibi geliyor.. tamamen de duygularla oynuyorlar.. sonuçta kimse bebişlerine kıyamaz en iyisini almak ister.. yani biliyorlar ki özellikle bizim toplumumuzda çocuklar için her fedakarlık yapılır.. işte bunu kullanıyorlar.. pek de güvenmiyorum açıkcası..

bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum gerçi genel olarak ara renkler almaya çalışacağım ilk bebek ikincisine de birşeyler bıraksın istiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah

evet bende bendee ikinci de giyer belki üçüncü de hehehe Yok canım şimdilik 2 ii benim kociş çok istiyor emme ben de ı ıh olmaz hele bu bir doğsun diyorum. Kendisine dokunan bişi yok tabi hıh

zeynepmeynep canım nasılsın senide burda görmek çok güzell nasılsın nasıl gidiyorr kaç haftalık oldunn cinsiyet belli oldumu.ay ne soru sordumm

canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın 11+4 olduk biz
iyi güzel gidiyor bulantılarım geçti sayılır
iştahım açıldı

pazartesi ikili teste girdik canım
haftaya alıcaz sonuçları
ama ciniyetini sakladı bizim sıpa

sen nasılsın canım ?
sizin belli oldu mu ?

evet bende bendee ikinci de giyer belki üçüncü de hehehe Yok canım şimdilik 2 ii benim kociş çok istiyor emme ben de ı ıh olmaz hele bu bir doğsun diyorum. Kendisine dokunan bişi yok tabi hıh

benimkide ikincinin pazarlığını yapıyor benle. yok dedim okula bşlasın bu ondan sonra. o kdar yaş farkı düşünmüyorum tabi ama ben en kötü ihtimalis öyleyeyim de beni çok zorlamasın diye korkutuyorum gözünü.

canım bende istemiyorum emzik
almayacağım bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…