ya ben kendimi tutamadım birkaç şey aldım netten . daha elime geçmedi ama.Günlük sipariş edeyim dedim hani o 1 kuruşluk olan gerisi geldiBen organik pijama takımı aldım indirimdeydi hem bide üst aldım bideee havlusunu aldım pek tatlıydı gelse de görsem bir an önce
hayırlı olsun bebişine şimdiden aslında doğrusu o ama alınacak bir sürü şey var yavaş yavaş alsam da maddi olarak kendime çok yüklenmesem mi diyiyorum ilk bebek herşey alınacak mecburen
o derece yani :)))))))))))))))))))yefrum seninki şehzade ya ihtiyacı yok dimekki
ya ben kendimi tutamadım birkaç şey aldım netten . daha elime geçmedi ama.Günlük sipariş edeyim dedim hani o 1 kuruşluk olan gerisi geldiBen organik pijama takımı aldım indirimdeydi hem bide üst aldım bideee havlusunu aldım pek tatlıydı gelse de görsem bir an önce
aslında bir yönden iiy oluyor haniağlayınca falan susuyor bebek oyalanıyor onunla. ama sonra bıraktırmasıda çok zor
ben kesinlikle düşünmüyorum.. hatta mümkünse hiç vermeyi düşünmüyorum.. gerçi çook şirin görünüyor sıpalar öyle ama damak yapısı için asla vermeyi düşünmüyorum.. benim halam diş teknisyeni.. o da vermemiş 2 çocuğuna da..
canım bende kızımda yapmıştım liste bundada yaparım ama henuz cınsıyet öğenmeyenelrımız çoğunlukta o etaba ıkı ay sonra geçeriz herhalde gerçi dayanmayıp alırız yıne birşeylerde:)
biberon biz bebekken hiç kullanmadık bitane küçük chıcconun almıştım sütümü sağıp bıyerede işim varsa babanneye bırakıyodum ama hiç lazım olmadı ama ıkı biberon yeterlı bırır buyuk bırı ufak olsun sonra gerekırse alırsınız ha bu arada kızlar
bebeklee doar doğmaz emzik vermeyi düşünuyomusunuz???????
sağol canım hoşbulduk bende özellikle beslenme ürünleri konusunda takıntılıyım phılıps avent mi yoksa dr.browns mu alsam diye özellikle bu iki marka 0 BPA özelliğine sahip ve çocuklarda gaz yapmıyor
evet canım halamda da vardı varis onunda artış hamilelikte sonra giidyormuş. şuan bizim kanımız pıhtılaşıyor yoğunluk kazanıyor. doğumca çok kan kaybetmemek için. varise sebep olan şeylerden biride bu zaten. o yüzden ben hep kanımı sulandıracak şeyler kullanıyordum. ama şimdi ne yaparsam yapayım kanım sulanmıyor. hormonlar kendini öyle ayarlamış rabbim ne kadar büyük bizi korumak için vucüdümüz bile önmeler alıyor
aslında bu yöndende haklısın çünkü herşey çok pahalı o dönemde mobilyası birde eşyaları derken çok masrafa girebiliriz bunu hiç düşünmemiştim.
o derece yani :)))))))))))))))))))
ya o 1 kuruşa günlüklerden bende aldım ama sanki pek beğenmedim... daha fonkiyonel bişi olabilirdi
o derece yani :)))))))))))))))))))
ya o 1 kuruşa günlüklerden bende aldım ama sanki pek beğenmedim... daha fonkiyonel bişi olabilirdi
ya bende alıyorum valla.. şimdilik cinsiyetsiz oluyor aldıklarım.. hem kız hem erkek kullanabilsin diye.. eşim benden beter zaten o ayarttı beni.. ne beğenirsek alıyoruz.. internetten ben de beğendim bişeyler ama biraz düşüneyim derken hooop bitmiş.. bi de tatlım eğer bebişin bütün malzemelerini organik almayı düşünüyorsan organik çamaşır deterjanları kullanmayı unuttma.. zati biliyorsundur da işte diyeyim dedim..:90:
görememiştir canım ya devlette soylemıyolar dıyolar ama özele gıdıyodum kızımda bana sezeryan dıye dıretınce devlete gıttım hanı yasakya keyfı sezeryan yapmaz dıye 41. haftamda adam dırek açılman yok kızımd elimisin hemen yarın yatıyon bende senı kesıyorumd edi çok ılgılı ve çok ıyıydı dr çok ağladım direndım hemşireler felan hepsi benı ıkna etmek için çabaladı çocuk 4 kılo doğmaz çatın çok dar çocuk ınemmeiş dıye gunum geçmiş
yıne o dra gıtmek ıstıyorum bakalım sırada bekelrken doğurmassam
aslında bir yönden iiy oluyor haniağlayınca falan susuyor bebek oyalanıyor onunla. ama sonra bıraktırmasıda çok zor.
görememiştir muhtemelen. bende çeşit çeşit dr a gştmeye karşıyım bir tane belirleyip hep ona devam etmek en iyisi.
bide bide bide...:))
Biliyorum canım. Ama hepsini organik bulamam ki zaten. Gözüme çarpan uygun birşey olursa alıyorum işte.
bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum gerçi genel olarak ara renkler almaya çalışacağım ilk bebek ikincisine de birşeyler bıraksın istiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
zeynepmeynep canım nasılsın senide burda görmek çok güzell nasılsın nasıl gidiyorr kaç haftalık oldunn cinsiyet belli oldumu.ay ne soru sordumm
aynen ya durdurun beniipijamam pembiş ayaklı pek tatlı teyzesi .
evet bende bendee ikinci de giyer belki üçüncü de heheheYok canım şimdilik 2 ii benim kociş çok istiyor emme ben de ı ıh olmaz hele bu bir doğsun diyorum. Kendisine dokunan bişi yok tabi hıh
canım bende kızımda yapmıştım liste bundada yaparım ama henuz cınsıyet öğenmeyenelrımız çoğunlukta o etaba ıkı ay sonra geçeriz herhalde gerçi dayanmayıp alırız yıne birşeylerde:)
biberon biz bebekken hiç kullanmadık bitane küçük chıcconun almıştım sütümü sağıp bıyerede işim varsa babanneye bırakıyodum ama hiç lazım olmadı ama ıkı biberon yeterlı bırır buyuk bırı ufak olsun sonra gerekırse alırsınız ha bu arada kızlar
bebeklee doar doğmaz emzik vermeyi düşünuyomusunuz???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?