herkese slm kızlar bende nisan anneleri varmı diye araştırırken burayı buldum çok güzel paylaşımlarınız var bayıldım benide alırmısınız aranıza bende 12 +4 günlük hamileyimnisan 16 gibi gözüküyo doğumum 34 yaşında ve 3. çocuğuma hamileyim deneyimliyim ama büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşınada yani aradan bayağı bir sene geçtiği için ve artık yaşda ilerlediği için ilk hamileliğim gibi mutluyum şimdilik bir sorun yok allaha şükür dün ikili test sonuçlarımıda gösterdim bir problem yok dedi doktorum herkese sorunsuz hamilelikler ve doğumlar dilerimm
eve gelip yemek mi yaptınnn :)
maşallah sana
ben 10 gün mahvaldum ilk bir hafta biri olmadan wcye gidemedim biri mutlaka donumu indirdi giydirdi
bel ve baş ağrııs olduğunu duydum
şaşkınım genelde uyandıktan sonra pek sorun olmuyor en azından bel agrısı çıkmıyor
ama yapanların çogu memnunnn
oşgeldin maşallah ya okadar yıl sonra iyi cesaret. tecrübeli birini bulduk artık seni sıkıştırıp dururuz. benimde 16 nisan muhtemel doğum tarihim ama sat a göre 12. haftamdayım.
Canım senin yanında bakan birileri vardır.. Kendini bırakmışsındır onların kollarına..
Benim bakan birilerim yoktu.. Ne zaman sıkışsam herkes bir köşeye kaçtı..
O yüzden iş başa düşünce baş pehlivan kesilir..
Eşşek gibi yapmak mecburiyetindeydim..
Allah kimselere muhtaç etmesin zaten, kimseden de birşey istemem..
herkese slm kızlar bende nisan anneleri varmı diye araştırırken burayı buldum çok güzel paylaşımlarınız var bayıldım benide alırmısınız aranıza bende 12 +4 günlük hamileyimnisan 16 gibi gözüküyo doğumum 34 yaşında ve 3. çocuğuma hamileyim deneyimliyim ama büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşınada yani aradan bayağı bir sene geçtiği için ve artık yaşda ilerlediği için ilk hamileliğim gibi mutluyum şimdilik bir sorun yok allaha şükür dün ikili test sonuçlarımıda gösterdim bir problem yok dedi doktorum herkese sorunsuz hamilelikler ve doğumlar dilerimm
canım genel anestezi oluncada pek farklı değil yine geç ayağa kalkıyosun ve 1 yıl narkozu atamıyosun vücudundan aynı şey yani
sevda daha iyi bilir gerçi ama benimde çevremde çoook var sezeryan olan
anladım cnm biz de özel hastahanede olacak da bakalım ne olacak nasıl olacak...şu an çamaşırı çıkarmak nerde çıkarcam oraya eşim niye girmiyo falan filan bin tane soru var inan ki kafamda
hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tatlım ne mutlu sağlıklı haberlerinide almışsın darısı bizlerin başına
ooo maşallah hoşgeldiniz sizi topiğin anası seçelim barii allah bağışlasın kızçelerini
senin kyınvalideni yolmak istiorum, izin varmı????evt alıyolar canım zaten özeldi ya odan oluyor seni odaya yerleştirince eşini flnda alıyolar içeri sancı odasına doğum gelene kadar...bide çamaşırlarımı verdiğim kadın kimsen yokmu canım senin demişti o çok dokunmuştu bana hiç unutmam biz doktora giderkende sancım yoktu geceydi ama istifar ediyodum bi yerde okumuştum 9 aylıkken istifar edince bebek doğum yoluna girermiş diye evdede eşim k.pederim kaynım var hangisi anlıcak doğumdan o k.validem 3 herifi başıma atıp doktorum doğum tarihi verdiği gün yanımda yoktu helal olsun valla ne diim
12 gunluk anneydım çocugumu bıle tek yıkıyodum öle düşün:) bana dediği laf kızım artık ıyıleşmeye bak biz köye gıdıcez
gidin siz ben ıyım ıkı gundur yemegımıde yapıyorum evımıde surğuruyorum dedim 10 gun sadece ve sadece yemek yapmıştır kayın valıdem eşim evi supurmuştur tuvalet banyo yıkamıştır öle hesap edın:))
2 gunluktum kayınvalıdem oyyy dişim doğum yapsam bukadar acı çekmezdım dıye sızlanışndan sonra istemez allah aşkına sen yat ben sana bakrım dıyesı bıle gelıyor ınsanın :) Allah düşürmesin kımseye
oo tatlım hoşgeldin..sen ekstra tecrübelisin.. biz burada zaten tecrübeli annelerin başınını etini yiyoruz.. sen iyice yandın valla.. ekstra tecrübe ekstra mesai ister haberin olsun.
hea neresi biliomusun doğumhanenin içinde bi oda var önce seni oraya alıolar eşini almıyorlar çünkü erkek ve doğumun başladığını daha kimse bilmiyor...
orada seni yatırıp alttan muayne edecekler rahmin açıldımı die o oda tek kişilik zaten orada soyunuyosun alt kısmını ebe muayne edio açılma varsa doğum entarisi var orda bi teneonu giy diyor ve serum takıyor veee odana postalamadan önce nst die bi makine var oraya bağlıyor çamaşırlarınıda al o odaya git diyor yanında bi hasta bakıcı ben işte o hasta bakıcıya verdim çamaşırları anladınmı cnm
yaf bi durun gadınlar...
daha bebemin cinsiyetini bilmom, daha bi don almışlığım yok yefruma, ne doğumu ne sondası
bide içim şişti bugün içimmmmmmmmmmmmm şiştiiiiiiiiiiiiiiii
bi dağılın gidin yemeğinizi yapın, evinizi süpürün yaff...yokmu çocuğunun pipisini totosunu gören, öyle kımıldadı böyledi salladı diyen bu güzel cuma gününde
senin kyınvalideni yolmak istiorum, izin varmı????
bide içim şişti bugün içimmmmmmmmmmmmm şiştiiiiiiiiiiiiiiii
bi dağılın gidin yemeğinizi yapın, evinizi süpürün yaff...yokmu çocuğunun pipisini totosunu gören, öyle kımıldadı böyledi salladı diyen bu güzel cuma gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?