2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mrb arkadaslar bende bir buçuk ay önce 4 haftalık bebeğimi düşürdüm ama hiç adet olmadım test yaptım sanırım tekrar hamileyim ALLAH nasip ederse yinE bir sorun çıkmasa nisan 2-3 gibi bebeğimizi kucağımıza alacaz darısı tüm anne olmak isteneyyenlErin basına allah kmseyi anne baba olmaktan mAhrum etmesin tüm bEbek isteyenlere sağlıklı hayırlı bebişler versin bu arada ben oruç tutuyorum sizce bir sorun olurmu???

..ELCHIN.. PetunyaPet landarch bebi_21 Gunka şeker-leblebi

bukadar kişiyiz ama kimse konuşmuyo

drlar pek önermıyo ama bende tutuyorum bana kalsa bi sorun olmaz ama tutmayadabılırsın dinimiz izin verıyor

ben adet olmam gereken gune kadar tuttum ama son gunlerde iftara kadar kalkmadan yatmam gerekiyordu baya halsizleşmiştim birazda o yüzden erkenden test yaptım pozitif çıktı ertesi gun doktora gidicem diye tutmadım, kanda da pozitif çıkınca bidaha tutmadım. internetten baktım da ilk haftalar bebeğin gelişimi için cok kritik zamanlar bu yuzden extra ozen gostermemiz gerekiyor.

canım aradada ev işlerine bakıyorum ben yoksa konuşacam ama heheheh çamaşırlar yığıldı onlarla boğuşuyorum

bende 13 gündür aralıksız tutuyorum banada tutma dediler ama ne bilim kendimiidlbi m bileli tutuyordum ama sanırımügub nden sonra tutamayacam feci sekilde acıkıyorum fazla suda tükeiymtorum zaten gecen ay düşük yaptım bu bebeğimide kaybetmekten korkuyorum umarım allah bizi affeder en azından oruca bir hafta ara vermeyi düşünüyorum

kolay gelsin elchin :) bende kızı uyuttum işlere bakayım:)
ben çok fena grip olmuştum ondan dolayı ara verdım 1 hafta şimdid evam edıyorum dedğin gibi yedikçe yıyesım gelıyo ftarda fena iştahım arttı ya midem kazınıp duruyo e bide susuzluk az kaldı ya yarıladık nerdeyse benim geçen senedende borcum var bırıkıyo sonra tutamam inş bebişlere bişey olmaz rabbım korur onları

hameilelik boyunca yaptıgımız ve yediğimizz herşeyde bbuyuk sorumluluğumuz var haramdan kaçınmak çok önemli hatim indirebılsek birde meryem suresini ve yusuf suresını okusak bebeklerimiz ay yuzlu olurmuş sakin ve uslu bbek ler getıırz dunyaya inşallahhh :)

slm nisan ayının güzel anneleri benim bulantılarım sabahları oluyo sadece onun haricinde pek yok geçmişi okudum da bulantı hakkında konuşmaları gördüm ona istinaden yazdım

ben de oruç tutmuyorum.alıştığım düzenin dışına cıkmak farklı geliyor ama su ilk zamanları çok iyi beslenerek gecirmek istiyorum.sonuçta hamile kalmaya karar verince insanlar öncesinde baslıyorlar vitamin folik asite..simdi ben yeni baslayınca sanki eksik kalmış birseyler gibi geliyor.acığı kapatmak istiyorum.nekadar doğru bilmiyorum da...

arkdaşlar benimde iştahım kesildi.hiç bir şey yemek istemiyorum en sevdiğim şeyleri bile.suyu dahi zor içiyorum.oruç tutsam daha iyi .napıcam bilmiyorum.

İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum Yaşadığı Şehir
1 Ferzin 25 24.Haz 01.Nis 55 Manisa
2 Ronya 01.Nis
3 Gamzelim.66 Kalbimizdesin
4 Nurhanpeyman 28 03.Nis İstanbul
5 Sebnemm 28.Haz 03.Nis
6 Burcuay 26 28.Haz 03.Nis İzmir
7 Bebi_21 03.Nis
8 Sanss 04.Nis
9 Simarik27 23 29.Haz 04.Nis 68
10 Cileq27 27 04.Nis Antalya
11 Sevda__ 26 29.Haz 04.Nis 86 Samsun
12 Esraaydınizmir 29.Haz 04.Nis 49 istanbul
13 Lateral 05.Nis
14 Borayse 34 30.Haz 05.Nis 68
15 kk_bayansu 30.Haz 05.Nis
16 Sdb 06.Nis
17 Tmyomr 22 06.Nis
18 Duamm 34 02.Tem 07.Nis İstanbul
19 Patikperisi 07.Nis
20 Luckyincident 26 02.Tem 07.Nis 65 Antalya
21 Ruyanaz 32 02.Tem 07.Nis
22 Belya 02.Tem 07.Nis
23 Hazinedar 25 03.Tem 08.Nis 53
24 Nefrazen 08.Nis
25 Taf 28 04.Tem 09.Nis 57 Ankara
26 Beralku 31 10.Nis 58 KanD: 2932 Erzurum
27 Ndk 26 10.Nis 58
28 mmavilimm 10.Nis
29 Esec2011 05.Tem 10.Nis
30 Nazlice 05.Tem 10.Nis Bolu
31 ..ELCHIN.. 26 06.Tem 11.Nis 57 Amasya
32 Asliyan 11.Nis
33 Peny 26 06.Tem 11.Nis 67
34 BIZNEFESIZ 08.Tem 13.Nis 41 İstanbul
35 Renklerkirleniyor 27 12.Tem 17.Nis Manisa
36 Biumut 13.Tem 18.Nis 82 Sakarya
37 Landarch 17.Tem 22.Nis 60
38 Pelinmusti ?.Nis
39 Chileck ?.Nis
40 Nazlice ?.Nis
41 Kadis ?.Nis
42 Kkelebekk ?.Nis
43 Gunka ?.Nis
44 Nisa3434 ?.Nis

Son düzenleme:

hoşgeldin.canım allah tamamına erdirsin. tüp bebek konusunda yokmuydun sen. hatta başına üzücü bir olay gelmişti. doğru hatırlıyorsam ise. eşimle sana dua etmiştik. rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

evet canım tüp bebek bölümündede vardım ben.2.tüp bebek paramızı hırsza kaptırmıştık sanırım onu hatırladın:))
RABBiM BüYüK!

kızlar napıyonuz bakem..?
Nasıl gidiyo bebişli günler?
Benim aklıma takılan bişey var.3 ay önce 94 kilo ya kadar çıktım tabi bu arada çatlaklar oldu karnımda falan ama 2 3 tane bişey.kilo vermeye başladıktan sonra durdu çatlamıyo ama kaşısam bile azcık çatlıyo sanki yani cildim çok hassas.eee malum artık kilo vermeye uğraşmayacagım çok fazla çatlamaktan korkuyorum.ne zaman başlamalıyız kremlere yaglara..ne kullanmalıyız..tecrübeli olanlardan cvp bekliyorumkilo vermeye uğraşmayacagım çok fazla çatlamaktan korkuyorum.ne zaman başlamalıyız kremlere yaglara..ne kullanmalıyız..tecrübeli olanlardan cvp bekliyorum

IYI AKŞAMLAAR BENDE GELDİM
biumut , bende kılo fazla ben 100 kıloyla doğuma giderim herhalde çatlaklaım oldu ılk hamılelğimde 33. haftada ama önce göğüslerde oldu sonra göbektee çok yağ sürdüm bebe yağı ama yinede çatlaklar kaçınılmaz sonum oldu :) göbeğim oldugundan sırıtmıyolar sırıtan tek şey göbeğim:))şu kakao yağını çok metedıyolar buı sefer onu denicem ama erken şimdi cildim çok hassas dıyosun istersen şimdiden başla

kızımı bi uyutayım gelıyorrummmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…