merhaba nisan 2012 anne adayları
rüya gibi ama bende 2012 nisan anne adayıyım
tafcım sanada merhaba geçmişe göz atayım dedim bi:)
ben 4 kasım 2007 de evlendim ve hiç korunmadı.aşılamalar tüp bebek hepsi negatif oldu.ama tüp bebekten tam 4 ay sonra yani bu ay kendiliğinden geldi bebegim.tabi bu ay ilk defa ateş öiçme yönteminide uyguladım..
Satım:13 temmuz
tahmini dt:18 nisan
kilom 82
sakaryalıyım
ilk b-hcg adetime 2 gün varken 29.64
adet günümde yani perşemde günü(11 agustos) 82,11 idi.
kızlar konusu açılmışken gireyim araya:)
benim midem inanılmaz bulanıyo hele sabahları ögürüp duruyorum 2 gündür.canım yemek istemiyo hiç.sadece bol süt içmeye çalışıyorum
kızlar ben suan 68 kiloyum çok kilo almaktan korkuyorum hamilelik boyunca.naapmalıyım nası beslenmeliyim özel önerileriniz varmı?bide bitki çayı içiyormusunuz hangilerini içiyorsunuz
dün geceden beri kalçam felaket agrıyo kalça agrısı çeken varmı
var canım çok oturduğum için bazen kalçama vuruyor ağrı yürürken de kuyruk sokumuma sancı girdiği de oluyor bu önceki gebeliğimde de olmuştu bu gebeliğimi öğrenmeden de bir kere kuyruk sokumuma sancı girdi o zaman hissetmiştim yeniden hamile olduğumu :26:
benim korkular başladı yine düşük olur diye korkuyorum doktora bile gitmek istemiyorum
altı haftalık 7 haftadan sonra bulantı kusma başlayabilir dedi dun akşam gittim ben de doktoramidesi bulanmayan arkadaslar bebekleriniz kaç haftalık?
valla saol canım çok yararlı bilgiler ama ben sağlıklı şeylerden pek hoşlanmamhuyum bi moka yaramaz ama işte bebekim için herşeyi yiyip içiecm inşallahhhh
bende aylar once tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım, şimdi ister istemez bir korku var ama şimdiki farklı olur diye umud ediyorum kendiliğinden hamile kaldım inşallah bebebeğim sıkı sıkı tutunur. Bol bol dua edelim, hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun
süt ürünleri tüketmeye bak mümkün oldugunca çunkü bu dönemlerde kemik gelişimi başlayacak bebekte ve senin vücudunda biriken butun kalsıyumu cekecektır. meyve yemeye bak özellikle c vitamın bakımından zengin olan meyveleri ye fil oranı yüksek besinler tüketmeye bak birde hamilelik döneminde bir besin yada sıvı tüketirken miden bulanır yiyemezsen kendini zorlama aksi taktırde hamilelik boyunaca birdaha yiyemezsin bunu doktorum uzerine basa basa söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?