2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

merhaba, dönemlerimiz birbirine benziyor benimde adet olmam gereken gun(25.gun) değerim 88 çıktı. sat: 17 temmuz, tahmini doğum :22 nisan, kilom 60

kızlar konusu açılmışken gireyim araya:)

benim midem inanılmaz bulanıyo hele sabahları ögürüp duruyorum 2 gündür.canım yemek istemiyo hiç.sadece bol süt içmeye çalışıyorum

kızlar ben şimdiden 1 kg almışım nolcak halim yaaa kendimi durduramıyorum midem sırtıma yapışıyo sanki yaaaaaaa kilo alan varmı aranızda

sormayın valla içim bişi istemiyo hadi yiycek bir şey buluyorum zar zor yiyorum 1 taş çatlasa 2 saat sonra sanki hiçbir şey yememişim gibi kazınıyo midem ((
bi de garip olan şu ki benim geceleri daha çok bulanıyo midem

kızlar konusu açılmışken gireyim araya:)

benim midem inanılmaz bulanıyo hele sabahları ögürüp duruyorum 2 gündür.canım yemek istemiyo hiç.sadece bol süt içmeye çalışıyorum

canım inşallah bir an evvel geçer bende süt içiyorum 2 bardak içiyorum normalde çok sevmem ama naparsın işte minikime yarasın diye sonra marul yiyorum ceviz yiyorum yoğurtlu şeyler yiyorum filan daha ne yesem acep

kızlar ben suan 68 kiloyum çok kilo almaktan korkuyorum hamilelik boyunca.naapmalıyım nası beslenmeliyim özel önerileriniz varmı?bide bitki çayı içiyormusunuz hangilerini içiyorsunuz

az ekmek yersen hele şu erken dönemlerde ve çikolata cips gibi şeyler yemezsen çok kilo almazsın normal alman gereken gibi alırsın canım bitki çaylarını da öyle kafana göre içme her bitki çayından günde 1 fincandan çok içmemek lazım ki hatta bazılarını hiç içmemek lazımmış gerek yok o yüzden bence hiç içme bitki çayı :97: adaçayı kesinlikle hamileyken içilmemesi gereken çaylardan

dün geceden beri kalçam felaket agrıyo kalça agrısı çeken varmı

var canım çok oturduğum için bazen kalçama vuruyor ağrı yürürken de kuyruk sokumuma sancı girdiği de oluyor bu önceki gebeliğimde de olmuştu bu gebeliğimi öğrenmeden de bir kere kuyruk sokumuma sancı girdi o zaman hissetmiştim yeniden hamile olduğumu :26:

benim korkular başladı yine düşük olur diye korkuyorum doktora bile gitmek istemiyorum

benim korkular başladı yine düşük olur diye korkuyorum doktora bile gitmek istemiyorum

malesef daha önce düşüğü olan anneler bu tedirginliği hep yaşıyor çok kötü birşey ama Allahın işi yapacak birşey olmuyor yani Dua edelim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
evet bol bol dua edelim herşey güzel olsun ben duanın gücüne çok inanıyorum dünyanın dualar üzerine ayakta durduğuna inanıyorum :)))

midesi bulanmayan arkadaslar bebekleriniz kaç haftalık?
altı haftalık 7 haftadan sonra bulantı kusma başlayabilir dedi dun akşam gittim ben de doktora

gaz yapayan ve asitli olmayan herşeyi yiyebilir ve içebilirsin dedi. hamilelik doneminde kabızlık olabilir bunun için actıvı ya yogurt tuketebilirsin dedi. sabahları bir bardak sut bir yumurta eknencek kahvaltıya

haftada iki kez balık tuketmek gerekıyor balık yıyemeyenler için balık yağı onerdı

akşamları saat beş civarlarında bir bardak süt içilecek

ve yatmadan önce muhakkak bir kase yogurt tukrtilecek dedi.

umarım bu bilgiler işlerinize yarar kızlar.

valla saol canım çok yararlı bilgiler ama ben sağlıklı şeylerden pek hoşlanmam huyum bi moka yaramaz ama işte bebekim için herşeyi yiyip içiecm inşallahhhh

valla saol canım çok yararlı bilgiler ama ben sağlıklı şeylerden pek hoşlanmam huyum bi moka yaramaz ama işte bebekim için herşeyi yiyip içiecm inşallahhhh

süt ürünleri tüketmeye bak mümkün oldugunca çunkü bu dönemlerde kemik gelişimi başlayacak bebekte ve senin vücudunda biriken butun kalsıyumu cekecektır. meyve yemeye bak özellikle c vitamın bakımından zengin olan meyveleri ye fil oranı yüksek besinler tüketmeye bak birde hamilelik döneminde bir besin yada sıvı tüketirken miden bulanır yiyemezsen kendini zorlama aksi taktırde hamilelik boyunaca birdaha yiyemezsin bunu doktorum uzerine basa basa söyledi.

mrb kızlaar benimnde midem bulanmıyor hiç bir belirti yok :)
ilk hamileliğimide öle geçirdim tık yoktu 5 aylık olana kadar acaba karnımdamı bebeğim gerçekten dıyorum hiçbirşey hissetmemiştim doğduktan sonrada çok haareketli aama bı okadarda ağlamayan bı bebeğim vardı tabi şimdi sıorasanız öldürüyo beni:)))
önceden düşük yaşamış olan arkadfaşlar kötü düşünmeyın olucaksa siz hiç birşey yapamazsınız rabbim umarım 9 ay boyunca melekelrimizi korur bize bağışlar ama endişeler nçok normal
birde bu beslenme tabloları içi,n erken diye bılıyorum ılk 3 ay senın başının etını yemicem serbetsın dedi ama sonra her yediğine dıkkat etmelısın dedi mantıklı geldi banada şu an daha çok mınıkler:)

ben hala hamile kaldıgım kilodayım yanı 65 kiloyum zaten boyuma gore kilom fazla oldugundan dikkat ediyorum. ne kadar yersem yiyeyim ona gorede hareket ediyorum yani yuruyorum gunde yaklasık 1 saat kadar yürüyorum. ve unutmayın ki yapılan araştırmalar sonuçu hamile bayanların sadece bir gıdaya aş erdikleri ortaya çıkmıştır.

Son düzenleme:
bu arada çok fena kumpir yemiştim ılk hamılelğimde ılk aylarda ev yapmı sonra bir midem bulandı ondan dahada yemıyorum :)

bende aylar once tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadım, şimdi ister istemez bir korku var ama şimdiki farklı olur diye umud ediyorum kendiliğinden hamile kaldım inşallah bebebeğim sıkı sıkı tutunur. Bol bol dua edelim, hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun

bende tüp bebekten sonra kendılıgınden hamıle kaldım sorunsuz bi gebelık yaaşdım korkma canım inş herşey güzel geçicrek

artık yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum canım bende zaten eşim şehir dışında olduğu için annemde kalıyorum saolsun oda bana bebek gibi bakıyo yediğim önümde yemediğim arkamda yani heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…