senin kyınvalideni yolmak istiorum, izin varmı????
anooommmm.bizim en ufak la aramda 10 yaş var, annem bi kelebeğimiz olacaka dediğindeçok ağlamıştık ablamla..bu yaşdan sonra utanırız anne falan die...ama şimdi bile annem dioki hepinizi toplasam onu etmezsiniz:)) 19 yaşına geldi ama hiç büyümüo gözümüzde annem iiki yapmış dioruz...bende kesinlikle bi gün 2. çocuk yaparsam 40 ıma doğru yapsam:)) ev hiççç boş kalmasın
sağol canım odaya geçtikten sonra k.validem benim annem babam kardeşim hepsi doldu odaya tabi doğuma girene kadar annem belimi ovdu eşim elimi tuttu k.validemde refakatçi yatağında yattıAllah razı olsun canım çok güzel anlatmışsın aydınlanma yaşadım valladiyelim yanımda annem var annem doğum entarisini giyerken yanımda olabiliyo yani o iyiymiş.rabbim bi daha darda bırakmasın cnm seni inşallahhh
sağol canım odaya geçtikten sonra k.validem benim annem babam kardeşim hepsi doldu odaya tabi doğuma girene kadar annem belimi ovdu eşim elimi tuttu k.validemde refakatçi yatağında yattı
sağol canım odaya geçtikten sonra k.validem benim annem babam kardeşim hepsi doldu odaya tabi doğuma girene kadar annem belimi ovdu eşim elimi tuttu k.validemde refakatçi yatağında yattı
günaydın kızlar nasılsınız.
bugün ikili testim vardı ama malesef yaptıramadım.doktorum ameliyata girdi. bi evrak yazması gerekiyomuş o evrakla radyolojide detaylı ultrasona girecekmişim ama ameliyat çıkınca bende o evrağı alamadım.şirkette de işler vardı.mecburen çıktım geldim.göremedim bebişimi.
ayyy canım yaa yazık olmuşş üzüldüm
benim de yolasım geldi cnm kusura bakmazsan....
bayanlar ben kaçtım görüşürüz yine
bu sahneyı biyerden hatırlıyorum kayınvalıdenin yatış olayını ahahaha
görüşürüz canım
sevdoşum onları değiştiremeyis artık napalım ama mesafeyi koruyabiliriz keşke benim için bişeyler yapmaya çalışsaydıda canımı yiseydi ama bu saatten sonra artık bişey beklemiyorum ben zaten
zaten lafa gelince altınıza koca daireyi verdik daha ne yapalım diyolar
bende üzüldüm çok. bizseninle aynı günde ilerliyoruz sanırım.12+1 . sen ikili testini yaptırdın mı?
aynen yapcak bişey yok biz küçüğüz hizmete devam :))
bende kaçimde iş güç sonrada çarşıya gıdeyım akşama görüşürüz hepinizi öpüyorummm
bende salı günü kontrolden sonra verdim kanımı çarşamba alıp gösterdim doktora sonucu herşey yolunda çok şükür canım doktor kıza benziyor dedi cinsiyetide bakalım hayırlısı
tahminde olsa bi cinsiyet söylemiş ne güzel.benim doktor pek söyleyeceğe benzemiyor.ikili testte detaylı ultrasonu doktorum yapmayacakmış o bi evrak verecekmiş radyolojide başka bi doktor yapacakmış. sonrada kan alacaklarmış.
ya benim doktorumda renkli ultrasyonu 6. aydan sonra öneriyor neden acaba çocuk kendini belli ediyor diyemi:26:
detaylı ultrason dediğinde ne yapacaklar hiç bilmiyorum ama ense kalınlığına bakıcaz dedi. renklimidir nedir bilmiyorum.
detaylı ultrason dediğinde ne yapacaklar hiç bilmiyorum ama ense kalınlığına bakıcaz dedi. renklimidir nedir bilmiyorum.
bide içim şişti bugün içimmmmmmmmmmmmm şiştiiiiiiiiiiiiiiii
bi dağılın gidin yemeğinizi yapın, evinizi süpürün yaff...yokmu çocuğunun pipisini totosunu gören, öyle kımıldadı böyledi salladı diyen bu güzel cuma gününde
yok canım renkli değil ama çok net siyah beyaz ama cocuğun heryeri belli oluyor benim doktorumun ultrasyon cihazı hep öyle bazıları eski tip sadece siyahın üstüe beyaz bi gölge gibi görünüyor çocukevet ense kalınlığını ölçüyor ikili testten önce bizimki 1.01 çıktı 3 ün üstünde tehlikeliymiş
canm bende ikili test yaptırdım önce ultrasonla baktı doktor ama renkli ultrason değildi her zaman baktığı ultrasondu bebişimi normal haftamdan 4-5 gün daha büyük gördüğünü söyledi sonra ikili test istedi kan verdim 1 hafta sonra aldım sonucunu dünde başka bir doktora gösterdim bir problem yok dedi kendi doktorum izindeydi o yüzden başka doktora gösterdim ay sonundada tekrar randevum var kendi doktoruma merakla bekliyorum hem cinsiyetinide görürüz inşallah bakalım hayırlısı
annişlerrr napıyosunuz kızlar özlüyorum sizi bu aralar çok fazla katılamıyorum aranıza pazartesiden sonra geliyorum bekleyin beni
nasılsınız bakalım herşey yolundamı bebişler napıyooo yerim hepsini ben
ben pazartsi günü yeni bir doktora gidecem eğer memnun kalırsam ona başlıcam konyada özel bebek hastanesi seçilmiş herkes çok övüyo sgk fark ücreti 28 milyon ve 4 boyutlu ultrason cihazıyla bakıyormuş.sonunda bebişimin kalp atışını duyabilecem inş. aynı gün ikili testte yaptıracam inş.hayırlısı olsun..
öpüyorum hepinizi şekerler
maşallah bebişine senin. bende yaptırsamda bi rahatlasam şu testi. ben 1 kez gördüm ultrasonda bebeğimi şimdiye kadar.kolarını bacaklarını oynatıyodu bide poposunun üstünde zıplıyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?