2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petunya senin bebiş ne kadarlık canm :26:

duu bi saniye duu sen ben kızı veryom ya bebekim mi var die düşündün yoksam..ben daha ilk anne olcam, ama caniyim biraz doğunca kız olursa vercem de tuni saolsun bırakmadı ellere sahiplendi benim bebeyi..

he hee üçe ayrıldık kuzi topic cek, yolunası kayınvalidesi olanlar(huysuzlar), öpülesi kayınvalidesi olanlar(kusursuzlar) ve çekimserler(zararsızlar)..

hımmm benimki zararsız ve uzaktan ilgisiz olanlardan..
hamile olduğumu bildiği halde pek arayıp sormaz nasılsın diye ama kocamıda sık aramaz o yüzden pek takmıyorum
yanyanayken arkadaş gibiyiz çok iyidir ama gözden uzak olan gönüldende ırak olur hesabı heralde benim kayınvaldemdeki

duu bi saniye duu sen ben kızı veryom ya bebekim mi var die düşündün yoksam..ben daha ilk anne olcam, ama caniyim biraz doğunca kız olursa vercem de tuni saolsun bırakmadı ellere sahiplendi benim bebeyi..

tabisi benimkide kız olursaki çok düşük bi ihtimal ozaman mecbur yarimi ellere gelin etmişler diyecez

yok canm anlamıştım hamilesin o bebişi sordum ne kadarlık diye

yok sık sık göryomda...bi daha hamilemiyim aceba değilmiyim dediğim günlerde bi bebek görmüştüm rüyamda erkek, onun dışında gördüklerim hep kızdı evet cnm ya sağlıklı olsunlarda inş. öncelikle...
hımm maşallah sen öndesin senin cinsiyet bir dahaki gidişte belli olur o zaman
eee artık olmazsa tokturumla küççük bi arbede yaşarız walla,17. haftada gidcez, yani söylemezse dahada söylemesin süpriz olsun

efim,sevda, bayansu nun yazdıklarını okuyunca çok şükür diyeceksin o zmn cnm

aynen işte.. ben o tavra deli oluyordum.. ne biçim insan bi merak eder arar sorar diye emmaa.. bin şükür dedim tunicim..

ciddenmi ay okumadım hiçç bi ara okuyim barii..onlar boğulası kategoridelermi?? kıyamam kuzularımm
kızz bebem ya sorma bende hep erkek görüyodum en son kız bebek gördüm eşimde diyoki ''lan çocuk topmu olcak şu rüyalarını istikrarlı görsene'' diyo ..rüya işi çok sakıncalı olmaya başladı ama ben genede hissettiğime bakarımm

kayınvalide ilgili konulara katılamıyacağım çünkü kayınvalidem 2 sene oldu hakkın rahmetine kavuşalı 15 sene birlikte oturduk iyi günlerimizde oldu kötü günlerimizde ama 2 hamileliğimde çok yardımcı olmuştur doktora götürüp getirmiştir yemeği temizliği çoğu zaman yapmıştır ama çocuklar doğup biraz büyüdükten sonra çok ters olmuşuzdur çok şımartır bana hiç laf söyletmez sinir olurdum 3.de tamemen yalnızım bakalım zor olucak ama napalım allahtan kızlarım büyük ve anlayışlı bir kocişim var

aynen işte.. ben o tavra deli oluyordum.. ne biçim insan bi merak eder arar sorar diye emmaa.. bin şükür dedim tunicim..

canım gerçekten çok kırıcı bi durum oluyo biyerden sonra..ben onu sevmesem hiç beklemem aramasın banane derim ama sevdiğim için bekliyorum aramayıncada haliyle çıldırıyorum..telefon diye bişi yok hayatında resmen:) bide biz gurbetteyiz insan dahada çok bekliyo ama napalım..kendi annemle günde 5-6 kez konşurum..annem benim herşeyim yaa

boğmaktanda ileri gitmek isteyebilirisn:))
ya dün gece ben kız gördüm rüyamda aynı anda eşimde erkek görmüş..dioz kafamız iice karışmaya başladı, allah korusun yani:))

kılzarın yeter sana peri...hem onlarada ptarik olur:))

ay alemsin ya bende bir kere erkek bebek gördüm doktorda en son gittiğimde erkek gibi gözüküyo ama sakın mavileri almaya başlama belli olmaz dedi

ay alemsin ya bende bir kere erkek bebek gördüm doktorda en son gittiğimde erkek gibi gözüküyo ama sakın mavileri almaya başlama belli olmaz dedi

Herkese merhaba ya anlatmasam çatlayacağım
Ben bugün değişik bir psikolojideyim
Oğlum var benim ve tutkulu ve şiddet dolu bir ilişkimiz var. inanılmaz sosyal bir çocuk
içime sokasım geliyor anlatamıyorum sevgimi

Amaaaa yeni geleni daha çok seversem ya onu ihmal edersem ya oğlum bana küser içine kapanırsa
Hele birde kız olursa süsydü püsüydü iyice kaptırırsam kendimi diye içim içimi yiyor
Yada tam tersi olur da kabullenemezsem oğlum ağır basarsa....

offf ya düştü düşecek stresini atlattık sayılır şimdi başıma bu dert çıktı
çalışmayıp evde oturmanın sonuçları bunlar işte senaryo yazıp duruyorum

boğmaktanda ileri gitmek isteyebilirisn:))
ya dün gece ben kız gördüm rüyamda aynı anda eşimde erkek görmüş..dioz kafamız iice karışmaya başladı, allah korusun yani:))

okadar diyosun yanii abowww yok kız benimki öle değil Allahıma şükür
Allaha emanet edelim bebişlerimizi karıştı kaldı ortalık

evet aslında tam kesin olmadan almamak lazım tahminler baZende tutmayabiliyo
sen nekadarlıksın canım??

oğlun kaç yaşında canım, küçükse ondan alıbılır arada bend eyaşıyorum

kayınvalidemin bi anlatımı vardır çok hoşuma gider anlatim...çocuk olursun anneni-babanı çok seversin...birine aşık olursun onu daha çok seversin..evlenirsin eşini herşeyden çok seversin...çocuğun olur en çok çocuğunu seversin, sonra bi tane daha olur onu dahada çok seversin..(bu kısmını ben ekliom: gelinin olur en çok en çok gelinini seversin)..yani sevgi yerinde duran bişi değildir..sürekli büyüyerek üste çıkar.. o yüzden yerinde duracağını sanmayın gadınlar, şimdiden korkularda yaşamayın derim ben...

oğlun kaç yaşında canım, küçükse ondan alıbılır arada bend eyaşıyorum

3,5 yaşında kreşe de gidiyor. bazen koca adam oldu diyorum bazende kedi gibi sokuluyor koynuma sanki minik bir bebek
oğluma bakıp gözlerim doluyor bazen. geçici bir durum umarım

senin ki kaç yaşında?

3,5 yaşında kreşe de gidiyor. bazen koca adam oldu diyorum bazende kedi gibi sokuluyor koynuma sanki minik bir bebek
oğluma bakıp gözlerim doluyor bazen. geçici bir durum umarım

senin ki kaç yaşında?

benımki henuz bi buçuk ayşaında nbıle değil 16 aylık
ama biz isteyerek yaptık kızım çocukları çok sevıyo onu ıhma edıcegımı düşünmuyorum çok yazı okuyorum bu konularla ılgılı kardeşler arasında anne babanın sevgı paylaşımı nası lolur felan dıye
hiç bişey olmaz sevgımız hepsıne yeter bırını sevıp bırını atcak değiliz:)

Dün 2 çocuğu olan bir arkadaşıma sordum
dengeyi nasıl sağlıyorsun sevgi paylaşımı yaklaşımın nasıl diye

verdiği cevap çok güzeldi
"Sevgin bölünmüyor aslında. Daha önce var olmayan bir sevgi de doğuyor onunla beraber. Sanki 3 kalbin oluyor dedi. 12 senenin sonunda kocasına hala aşıktır benim arkadaşım da

Geçecek biliyorum hormonlarım sapıttı sadece bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…