2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya benim doktorumda renkli ultrasyonu 6. aydan sonra öneriyor neden acaba çocuk kendini belli ediyor diyemi:26:
yeff nie böyle dedinki, niyeymişki ben anlamadımki, renkli olunca nolyomuşki:44:
petuşşşşş gelinim napıyo yefrummm
şafak kaç??
he heeee az kaldı yefrum tam 2 hafta var, bugün sbh uyandığım için artık bugünü yaşanmış sayıyorum, toktora gidcem günüde saymıyorum,şafak 14...
hoşgeldin kuzi bide...özlüom ara ara gir yinede sen..

yok yefrum bugün yeme olayına ara verdik nassı doğurruz ona el atıoruz:)) inş. hadi sendende damadımdanda hayırlı haberler beklom ben..

senin cinsiyet belli oldu mu 2008 arkadaşım:)

huuuu günler aslında saymayınca çabuk geçiyorda biz saydığımızdan eziyet gibi oluyor..14 gün ayyy az kalmış heyecanlandım bak bende bi an önce belli olsun bebişlerr yaa...
evet kuzum bende şöle bi göz attımda sezeryanın fiyatları nekadar pahalı öle yaa bebeğide bırakıp çıkacaz hastaneden heralde sezeryan gerekirse mecburuz napalım
bu arada kızı kabullenmiş gibi gördüm seni damadım falan deyince

tunicim akşam rüyamda bi kız bebekim oluodu, dünya tatlısıydı ya, öyle bişi olursa vermem ama şimdiden diim bak, otururu anasının dizinin dibinde:))

bende kendimdeki bu büyük gelişimin farkındayım

hayırdır kayınvaldelerden konu açılmış??petuş kayınvaldenmi geliyo bebem ??
valla şunu bilir şunu sölerim bi tek annem olsun bana bişey olmazzzz

he hee üçe ayrıldık kuzi topic cek, yolunası kayınvalidesi olanlar(huysuzlar), öpülesi kayınvalidesi olanlar(kusursuzlar) ve çekimserler(zararsızlar)..

hayırlı cumalar kızlar Keyifler ve bebişler nasıl?? bakıyorum cinsiyet tartışmasından doğuma geçilmiş:)) walla ben orasını düşünemiyorum bile Bakalım haftaya bugün benimde randevum var kız mı erkek mi minik tırtılım söyler artık die düşünüyorum

tunicim akşam rüyamda bi kız bebekim oluodu, dünya tatlısıydı ya, öyle bişi olursa vermem ama şimdiden diim bak, otururu anasının dizinin dibinde:))

ayyy kurban olurum yaa ilk defamı bebiş görüyon rüyanda ?? annem hep der rüyanda görürsen çıkar diye benide görmüş rüyasında hamileyken hemde doğmuşum aynı rüyadaki bebek
büyüyene kadar anasının dizinin dibinde otursun sonra gelir Allahın emri ile isteriz
ama rüyalar etkiliyo insanı dimi kuzu..sağlıklısı olsun inş. az kaldı öğrenicizzzzzz

ayyy kurban olurum yaa ilk defamı bebiş görüyon rüyanda ?? annem hep der rüyanda görürsen çıkar diye benide görmüş rüyasında hamileyken hemde doğmuşum aynı rüyadaki bebek
büyüyene kadar anasının dizinin dibinde otursun sonra gelir Allahın emri ile isteriz
ama rüyalar etkiliyo insanı dimi kuzu..sağlıklısı olsun inş. az kaldı öğrenicizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…