kızlaaaaaar daha çok var bılıyom amaa doğuma yakın hedıye çekilişi yapalımmı ne dersınızz
o ne olakiii:44::44::44:
yavrum hani küççükkeen yılbaşlarında falan okulda yapılırdı yaaa.. o buna, buna şuna hediye alırdı.. öyle işte..
yavrum hani küççükkeen yılbaşlarında falan okulda yapılırdı yaaa.. o buna, buna şuna hediye alırdı.. öyle işte..
hııı o anlamda yani[/QUOTE
evet o tatalım ozmana kadar kim isterseb ben liste yaparım 6 ay var çok heycanlı guzel oluyo:)
bu arada 2011 ekim analarına baktım doğum haberleri verıyolar acayıp duygulandımmmmm
kızlar ya hamileyken saç kestirilirmi?
bişiler duydum ama batıl inançmı.çünkü saçlarım çok fena oldu dolaşık dolaşık geziyorum boyadan dolayı iyice berbatlaştılar tarak bile süremiyorum
buyukler kestılırmez derler nıye onu bende bılmıyorum doğuma 10 gun kala kestırmiştim bende
kızlar tuylerım felan çıkmıyo benım ne guzel bı hamılelık bu yaaaaa kaşlarım ı çok oldu alalı ama hala aynılarbacaklarda öle pek sevındırık oldum
buyukler kestılırmez derler nıye onu bende bılmıyorum doğuma 10 gun kala kestırmiştim bende
kızlar tuylerım felan çıkmıyo benım ne guzel bı hamılelık bu yaaaaa kaşlarım ı çok oldu alalı ama hala aynılarbacaklarda öle pek sevındırık oldum
HE HEE ÖLE BİŞİ VAR BATILINDAN AKLI KISA OLUR DİRLER..AMA YORUMSUZ..BENDE KESTİRMEK İSTİODUM AMA VAZGEÇTİM ŞİMDİ DOĞUMDA FÖN ÇEKTİRİP KURDELA BAĞLAYINCA GÜZEL OLUR DİE:))kızlar ya hamileyken saç kestirilirmi?
bişiler duydum ama batıl inançmı.çünkü saçlarım çok fena oldu dolaşık dolaşık geziyorum boyadan dolayı iyice berbatlaştılar tarak bile süremiyorum
hııı o anlamda yani[/QUOTE
evet o tatalım ozmana kadar kim isterseb ben liste yaparım 6 ay var çok heycanlı guzel oluyo:)
bu arada 2011 ekim analarına baktım doğum haberleri verıyolar acayıp duygulandımmmmm
BANA UYAR YEFRUM
parisss bana da uyar dadlumm..
ben saç kestirme olayı ile ilgili doktora sordum.. şöyle biliyordum eğer hamileyken saç kestirilirse çocuğun ömrü kısa oluyormuşçok ürkütücü.. neyse daktırım dedi ki bilimsel hiçbir açıklaması yok.. inanırsan batıl inanç sonuçta mesela benim batıl inançlarım vardır ben hamileyken kestirmedim dedi.. anam dedim yaa.. doktorun batıl inancımı olur.. bi de bilim insanı olceksiniz bana da saçma geliyor ama.. ya doğruysa..
parisss bana da uyar dadlumm..
ben saç kestirme olayı ile ilgili doktora sordum.. şöyle biliyordum eğer hamileyken saç kestirilirse çocuğun ömrü kısa oluyormuşçok ürkütücü.. neyse daktırım dedi ki bilimsel hiçbir açıklaması yok.. inanırsan batıl inanç sonuçta mesela benim batıl inançlarım vardır ben hamileyken kestirmedim dedi.. anam dedim yaa.. doktorun batıl inancımı olur.. bi de bilim insanı olceksiniz bana da saçma geliyor ama.. ya doğruysa..
kızlarr alakasız olacak ama bişi sormak istiyorum kafama takıldı..doktorum bana pazartesi günü ikili test için konyaya gitmemi söledi pazartesi günü 11+1 oluyorum yani 12 haftalıkmı oluyor?? yada şöle soriyim sizce erkenmi?? valla ben doktor nedediyse onu yapıyorum oda pazartesi günü git dedi ama kafama takıldı..benim gibi 11. haftada yaptıran varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?