2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlaaaaaar daha çok var bılıyom amaa doğuma yakın hedıye çekilişi yapalımmı ne dersınızz

kızlar ya hamileyken saç kestirilirmi?
bişiler duydum ama batıl inançmı.çünkü saçlarım çok fena oldu dolaşık dolaşık geziyorum boyadan dolayı iyice berbatlaştılar tarak bile süremiyorum

bişiler duydum ama batıl inançmı.çünkü saçlarım çok fena oldu dolaşık dolaşık geziyorum boyadan dolayı iyice berbatlaştılar tarak bile süremiyorum

buyukler kestılırmez derler nıye onu bende bılmıyorum doğuma 10 gun kala kestırmiştim bende
kızlar tuylerım felan çıkmıyo benım ne guzel bı hamılelık bu yaaaaa kaşlarım ı çok oldu alalı ama hala aynılar bacaklarda öle pek sevındırık oldum

napsamki yafff:26:

ay evet benimde bıyıklarım çıkmıyo kökleri kurudu sankii

HE HEE ÖLE BİŞİ VAR BATILINDAN AKLI KISA OLUR DİRLER..AMA YORUMSUZ..BENDE KESTİRMEK İSTİODUM AMA VAZGEÇTİM ŞİMDİ DOĞUMDA FÖN ÇEKTİRİP KURDELA BAĞLAYINCA GÜZEL OLUR DİE:))

herkeslere selamlarr...
neler konuştunuz okuyamadım..herkes iyidir umarım...

parisss bana da uyar dadlumm..
ben saç kestirme olayı ile ilgili doktora sordum.. şöyle biliyordum eğer hamileyken saç kestirilirse çocuğun ömrü kısa oluyormuşçok ürkütücü.. neyse daktırım dedi ki bilimsel hiçbir açıklaması yok.. inanırsan batıl inanç sonuçta mesela benim batıl inançlarım vardır ben hamileyken kestirmedim dedi.. anam dedim yaa.. doktorun batıl inancımı olur.. bi de bilim insanı olceksiniz bana da saçma geliyor ama.. ya doğruysa..

canım bende oğluma hamileyken kestirmemiştim..batıl inanç ama içimde vesvese olacağına..varsın uçları kötü dursun..bu seferde doğumdan sonra kestircem...

ben kestirdim saçımı hamileliğin ilk ayında çünkü çok dökülüyor hamilelikte ve bakımsızlaşıyor. benim öyle batıl inançlarım yoktur. kestirdim gitti vallla

kızlarr alakasız olacak ama bişi sormak istiyorum kafama takıldı..doktorum bana pazartesi günü ikili test için konyaya gitmemi söledi pazartesi günü 11+1 oluyorum yani 12 haftalıkmı oluyor?? yada şöle soriyim sizce erkenmi?? valla ben doktor nedediyse onu yapıyorum oda pazartesi günü git dedi ama kafama takıldı..benim gibi 11. haftada yaptıran varmı??

evet bende aynı inancı duydum o yüzden tereddütteydim
aman neyse ya kafamı kurcalayacağına bekliyim napim iyice dolaşsın dursunlar kökten kestiririm doğumdan sona

Ahhh tuni ahhh akıllanmıcan demi ula..takcak bişi bulurum dion yane...
normal kuzum 11-14 arası yapılyo zaten ikili, ortasında gidion işte, no panic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…