günaydın kızlar nasılsınız havalarda iyice bozdu sabahları baya soğuk oluyor kat kat giyinmeye başladım artık..
biz cmtesi günü gittik doktora cinsiyeti göremedi daha doğrusu hiç bakmadı doktor
ama bebişim bize sinirlendi sanırım rahatını bozduğumuz için. doktor bakarken oo baya sinirlendi dedi
kolunu kaldırdı babasına pazusunu gösterdi. çıkınca görüşecez senle der gibi
ayrıca hiç kilo almamışım 54 kiloyum hala. iyide beslenemiyorum heralde. onun içinde bi vitamin verdi decavit isimli. kk daki bütün arkadaşlarım elevit kullanıyo bana niye onu yazmadınız diye soracaktım :))
ense kalınlığıda 1.2 çıktı normal dedi doktor ama ben çok huzursuzum ya2 gündür sürekli ya doktor yanlış gördüyse ya hatalı bilgi verdiyse diye düşünmekten bir hal oldum paranoyak oldum
acaba başka bi doktora daha gitsemmi diye düşünüyorum
boşa kuruntu yapıp bebişimide üzüyorum
sizlerin ense kalınlıkları ne kadardı kızlar
evet bide bu ay sonunda saatler geri alındımı karanlıkta düşecez yollara :18:Günaydınlar......
ben birda sabah 6 bucukta evden çıkıyorum düüşün yani resmen karanlık oluyoo.. çok soğuk oluyor...
geçen hafta biizim ense kalınlığımız ölçüldü bizimde aynnı öyle çıktı.. doktor maksumum 2 dedi. üzeri olursa sıkıntıymış canım...
Bu haftasonu test sonuçlarımızıda aldım herşey normal çok şükür hcg değeri 89 çıktı... 50 üzeri olunca kız mı oluyo demiştiniz... geçen haftaki kontrolde doktor erkek demişti ama ne olacak şimdi
günaydınlar
gune erken başladım kızım sayesınde:)
bugun çarşı pazar gezıcem hamile kıyafetleri alıcam diğerinde hiç birşey almamıştım:)) oyuzden bunda erken başlıcam hevesım çok çunkı aklım kalmıştı :)
paristebirgece canım benım dr yanlış duymuşta olabılırrım ama sanırsam 1.7 dedi 3 müş sınır ne bıleyım ıyı dedıyse nıye korkuyon balım sıkma canını herşey yolunda
günaydın kızlar. bende cumartesi dr daydım. bizimde ense kalınlığımız 1.2 çıktı. sıkıntı yapma canım doğrudur. kan sonuçlarım 3 gün sonra çıkacak. onları bekliyorum bende hayırlısıyla sağlıklı sonucu alsakta rahatlasak. bizim bebeğin cinsiyeti konusunda da dr b,işey demedi eşim sıkıştırınca dr u bir ay daha bekleyeceksin dedi. bende fazla kilo almışım dr dikkatli olmalısın dedi. yediklerime dikkat edecekmişim resmen beni diyete soktu.
hayırlısıyla alalım canım sonuçları inşallah.
1 ayda çok uzun ya :) azcık uğraşsalar görürlerdi belki cinsiyetleri. meraktan ölecez
ya ben dr un görememesine hak veiryorum. nasıl anlıyor zaten küçücük daha. birde bebek hiç yerinde durmuyorki. kaç dakika uğraştı ensesine ve burnuna bakabilmek için. ama kızlar benimki sanırım kız. benim kociş dr u sıkıştırınca söyle söyle diye. eşimin erkek istediğini biliyor . sen fazla ümitlenme dedi
ense kalınlığı muayenesinde burnunadamı bakıyolar:44:
ben onu hiç bilmiyordum:26:
kızlar ben ikili test filan yaptırmadım, dr'a sordum "bi problem varsa tedavi amaçla müdahale edebiliyo musunuz?" diye, "hayır" dedi. o zaman yaptırmayacağım test mest dedim. Allah korusun kötü bişey olsa da kıyıp aldıramam çocuğumu o zaman ne diye bütün hamilelilğim boyu, eğer böyle bişey varsa bu bilgiyle canımı sıkayım ki??? dr da tamam dedi ama işte ultrasonda foto çekip kendi ölçtü sorun yok dedi bana bu kadarı da yeter...
kötü birşey olacak diyerek canınızı sıkmayın, ben daha şimdiden kız olursa kiminle evlenir, damat kötü olursa ne yaparım, ya da erkek olursa gelinle anlaşmam gerek diye kafa patlatıyorum. anneme paranoyak dedim lise hayatım boyunca ben ise daha şimdiden delirdim
valla canım bende bilmiyordum. dr ense kalınlığını söyledi güzel normal dedi. sonra ultrasyonda bakmaya devam etti. o kadar çok incelediki. bende dedim sorun mu var ne oldu. bişeymi gördünüz. yok dedi birde burun kemiğine bakmamız lazım. sonra nette araştırdım onada bakıyorlarmış. ölçüm değilde burun kemiği varm yokmu diye.
evet benım drda baktı burun kemiğine çok guzel dedi yerım o mın ık burnunlarını yaaaaaaaaa
canım benim dr um a müdahale etme gibi bir şansım yok. çok titiz bir kadın ne derse yapıyorum mecbur. bende sneinle aynı düşüncedeyim. rabbime emnaet bebeklerimiz. benime dünden beri kafama taktığım şey bebeğime iyi bakabiliyormuyum. orda sağlıklı besleniyormu. kafayı yiyordum gece resmen
günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl ben tüm hafta sonu yattım grip oldumdoktor antibiyotik verdi bide minoset sadece minoseti aldım öbüründen korktum açıkcası bol bol meyve ve ballı ıhlamur ballı süt derken bugün işyerindeyim sizlerde dikkat edin kendinize öpüyorum kocaman
günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl ben tüm hafta sonu yattım grip oldumdoktor antibiyotik verdi bide minoset sadece minoseti aldım öbüründen korktum açıkcası bol bol meyve ve ballı ıhlamur ballı süt derken bugün işyerindeyim sizlerde dikkat edin kendinize öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?