2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınlar
gune erken başladım kızım sayesınde:)
bugun çarşı pazar gezıcem hamile kıyafetleri alıcam diğerinde hiç birşey almamıştım:)) oyuzden bunda erken başlıcam hevesım çok çunkı aklım kalmıştı :)
paristebirgece canım benım dr yanlış duymuşta olabılırrım ama sanırsam 1.7 dedi 3 müş sınır ne bıleyım ıyı dedıyse nıye korkuyon balım sıkma canını herşey yolunda

günaydın kızlar. bende cumartesi dr daydım. bizimde ense kalınlığımız 1.2 çıktı. sıkıntı yapma canım doğrudur. kan sonuçlarım 3 gün sonra çıkacak. onları bekliyorum bende hayırlısıyla sağlıklı sonucu alsakta rahatlasak. bizim bebeğin cinsiyeti konusunda da dr b,işey demedi eşim sıkıştırınca dr u bir ay daha bekleyeceksin dedi. bende fazla kilo almışım dr dikkatli olmalısın dedi. yediklerime dikkat edecekmişim resmen beni diyete soktu.

evet bide bu ay sonunda saatler geri alındımı karanlıkta düşecez yollara :18:
bende yarın alacağım sonucumu iyi çıkar umarım
50 üzeri kızdı evet

hamilelik psikolojisimidir nedir kafayı yidim bu aralar daha bebek doğmadan endişeler bilem sardı beni
bide benim doktor izne ayrılmış bu bakan kadınada ilk başta garipsedimalışmışım kendi tokturuma
ama sonuçlarımı daha önce beni muayene eden başka bi doktor var ona göstereceğim bi daha muayene etsin beni yarın tekrar gideceğim

hayırlısıyla alalım canım sonuçları inşallah.
1 ayda çok uzun ya :) azcık uğraşsalar görürlerdi belki cinsiyetleri. meraktan ölecez

hayırlısıyla alalım canım sonuçları inşallah.
1 ayda çok uzun ya :) azcık uğraşsalar görürlerdi belki cinsiyetleri. meraktan ölecez

siz bı durun bakım:))))
ıkı hafta var aramızda bdaha öğrenemedimmmm aaaa çatlıcaz hakkaten ama bu heycanda bıtıcek oyuzden tadını çıkaralım kızlar ben her gun bugun gıdıcm dıyorum dra ama yıne gıdemıyrm:) vardır bı hayır:)))
kızmıdır nedir ikinci prenses ıyı olur aslında ama erkek olsa arayı açardım üçncüye yani ben 4 lemek istıyorum ahahah

ya ben dr un görememesine hak veiryorum. nasıl anlıyor zaten küçücük daha. birde bebek hiç yerinde durmuyorki. kaç dakika uğraştı ensesine ve burnuna bakabilmek için. ama kızlar benimki sanırım kız. benim kociş dr u sıkıştırınca söyle söyle diye. eşimin erkek istediğini biliyor . sen fazla ümitlenme dedi

günaydın herkese :))) Biz de inatla bekliyoruz haftaya perşembeyi inşallah gösterir meleğim.. göstermezse bekle 1 ay daha :)

ense kalınlığı muayenesinde burnunadamı bakıyolar:44:
ben onu hiç bilmiyordum:26:

kızlar ben ikili test filan yaptırmadım, dr'a sordum "bi problem varsa tedavi amaçla müdahale edebiliyo musunuz?" diye, "hayır" dedi. o zaman yaptırmayacağım test mest dedim. Allah korusun kötü bişey olsa da kıyıp aldıramam çocuğumu o zaman ne diye bütün hamilelilğim boyu, eğer böyle bişey varsa bu bilgiyle canımı sıkayım ki??? dr da tamam dedi ama işte ultrasonda foto çekip kendi ölçtü sorun yok dedi bana bu kadarı da yeter...

kötü birşey olacak diyerek canınızı sıkmayın, ben daha şimdiden kız olursa kiminle evlenir, damat kötü olursa ne yaparım, ya da erkek olursa gelinle anlaşmam gerek diye kafa patlatıyorum. anneme paranoyak dedim lise hayatım boyunca ben ise daha şimdiden delirdim

ense kalınlığı muayenesinde burnunadamı bakıyolar:44:
ben onu hiç bilmiyordum:26:

valla canım bende bilmiyordum. dr ense kalınlığını söyledi güzel normal dedi. sonra ultrasyonda bakmaya devam etti. o kadar çok incelediki. bende dedim sorun mu var ne oldu. bişeymi gördünüz. yok dedi birde burun kemiğine bakmamız lazım. sonra nette araştırdım onada bakıyorlarmış. ölçüm değilde burun kemiği varm yokmu diye.

canım benim dr um a müdahale etme gibi bir şansım yok. çok titiz bir kadın ne derse yapıyorum mecbur. bende sneinle aynı düşüncedeyim. rabbime emnaet bebeklerimiz. benime dünden beri kafama taktığım şey bebeğime iyi bakabiliyormuyum. orda sağlıklı besleniyormu. kafayı yiyordum gece resmen

evet benım drda baktı burun kemiğine çok guzel dedi yerım o mın ık burnunlarını yaaaaaaaaa

günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl ben tüm hafta sonu yattım grip oldum doktor antibiyotik verdi bide minoset sadece minoseti aldım öbüründen korktum açıkcası bol bol meyve ve ballı ıhlamur ballı süt derken bugün işyerindeyim sizlerde dikkat edin kendinize öpüyorum kocaman

akasya cım benim cumartesiikili testim vardı detaylı ultrason sırasında dedim ki bebeğimçok aç kaldı kaç aydır hiçbişey yiyemedim gelişememiş olabilirmifelan. doktor da dedi ki sakın kendini böyle düşüncelerle meşgul edipde üzme. sen bişey yemesen de o senin depolarından kullanıyor bebeğe hiçbişey olmaz sakın dert etme kendine dedi. bende hep senin gibi ona bakamıyorum besleyemiyorum diye çok üzülürdüm. çok kusuyordum çünkü. ama geçen pazartesi serum yedikten sonra azaldı sankikusmalar.

günaydın canım çok geçmiş olsun dikkat et kenine.havalar öylesine dengesiz ki bu aralar..

geçmiş olsun canım. bende geçen hafta ilaçsız atlattım gribi. iyi yapmışsın antibiyotiği almamakla. ne kadar az kullansak o kadar kar.

çok geçmiş olsun cnm minosette en hafif ağrı kesıcı dıye verıyolar hakkaten hafif ben hiç etkısını gormuyrm içince dikkat et kendıne gribe bı yakalandımı ilaçta içemıyoruz 10gunde canımızıı çıkarıyo valla oyuzden çok dıkkaat bu havalar tehlıkli

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol bol vitaminli şeyler ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…