Nasılsınız bakalım?
Biz 16 haftaya girdik Allahın izniyle, hafta sonu 4 ayımızı bitiricez İnşAllah! Ayın sonunda doktor kontrollerim olcak, cinsiyyetimize bakılıcak, yoksa meraktan öldüm vallah! Cinsiyet belli olmadığından bebeğimin battaniyesini beyaz mavi pembe karışımı renkte yapıyorum.Napalım son ultrasonda gözükmedi ısrarla.
Bu arada kasık ağrılarım başladı son günlerde, sanki karnımın içinde bişey ağrıyor-adet gibi, belim ara sıra ağrıyor, bir de çok özür dilerim-genital bölgede içeride ağrım var-ara sıra geli gediyor. Kimde böyle bişey oldu? Doktoruma ay sonu gideceyim için, ciddi bişey yoksa erken gitmiyim boşuna, ondan sordum.
kkelebekk canım, göbek zaten 4 aydan itibaren yavaş-yavaş çıkmaya başlar, ama sende herhalde hem gaz hem bebekti.
Ben bu günlerde eşimin işine getdim, valla her kes karnımı gördü bebek geldiyini öğrendiler. Bu kadar belli olduğunu sanmırdım açıkcası, demekki 4 aydan belli oluyor artık.
hadi öptüm hepinizi! Kendinize çok iyi bakın, bol vitaminli meyve yeyin kendinizi bu deyişken havada koruyun hastalanmıyın!!!!
4. ayına yaklaşmakta olan anne adaylarına bi sorum olacak:44:
12. haftamda hiç karnım yokken şu an 14. haftadaym ve kocaman bi karnım oldu
şu ara iştahım da çok açık
o yüzden bebek mi göbek mi ayırt edemiyorum
sizlerde durum ne arkadaşlar göbeğiniz belli olmaya başladı mı???
mrb kızlar kimseler yok ama yınede yaziciim dün çarşıda gezerken şu emzırme atletlerıne baktım çok kullanışlı bişeye benzıyo yumuşacık alıcaktım erken dıye almadım ama ıkı üç tane alabılırım çok kullanışlı ve rahat bişeye beznıyodu sizde bakın
Nasılsınız bakalım?
Biz 16 haftaya girdik Allahın izniyle, hafta sonu 4 ayımızı bitiricez İnşAllah! Ayın sonunda doktor kontrollerim olcak, cinsiyyetimize bakılıcak, yoksa meraktan öldüm vallah! Cinsiyet belli olmadığından bebeğimin battaniyesini beyaz mavi pembe karışımı renkte yapıyorum.Napalım son ultrasonda gözükmedi ısrarla.
Bu arada kasık ağrılarım başladı son günlerde, sanki karnımın içinde bişey ağrıyor-adet gibi, belim ara sıra ağrıyor, bir de çok özür dilerim-genital bölgede içeride ağrım var-ara sıra geli gediyor. Kimde böyle bişey oldu? Doktoruma ay sonu gideceyim için, ciddi bişey yoksa erken gitmiyim boşuna, ondan sordum.
kkelebekk canım, göbek zaten 4 aydan itibaren yavaş-yavaş çıkmaya başlar, ama sende herhalde hem gaz hem bebekti.
Ben bu günlerde eşimin işine getdim, valla her kes karnımı gördü bebek geldiyini öğrendiler. Bu kadar belli olduğunu sanmırdım açıkcası, demekki 4 aydan belli oluyor artık.
hadi öptüm hepinizi! Kendinize çok iyi bakın, bol vitaminli meyve yeyin kendinizi bu deyişken havada koruyun hastalanmıyın!!!!
şu 125 gün geçsin yeter artık ya dayanamıyorum hiç bişeye nefret ettim ya herşeyden bıktım annemın dırdırından babamın çenesinden mecbur olmasam çekip gideceğim yemin ederim
sıkıntı bunlar yaaa herşeye konusuyor ya susmak bilmiyor kadın...ağzında beddua eksik olmuyor kadının çarpılacak birgün walla
ben cocuguma bunun bana yaşattgı şeylerin hiç bişeyini yaşatmıcammmmm
allahım sen sabır ve güçç ver eşimin gelmesine 125 gün kaldııııı geçsin biran önce lütfennnnnnnnnnnnnn
sonraaaa ben sağ onlar selamet kmseyle görüşmeyeceğim yaaaaa
4. ayına yaklaşmakta olan anne adaylarına bi sorum olacak:44:
12. haftamda hiç karnım yokken şu an 14. haftadaym ve kocaman bi karnım oldu
şu ara iştahım da çok açık
o yüzden bebek mi göbek mi ayırt edemiyorum
sizlerde durum ne arkadaşlar göbeğiniz belli olmaya başladı mı?????????
lekelenmesi olanlara söylüyorum alıntı değil başka yerdede varmı bilmiorum ama kendi yaptığım istatistikler göre erkek bebek gebeliklerinde lekelenme oluyor erkek çocuk daha zor tutunurmuş onde genelde lekelenme yaşayan duydum bakalılm tezim doğru çıkacakmııııııııııııııı
Nasılsınız bakalım?
mrb kızlar kimseler yok ama yınede yaziciim dün çarşıda gezerken şu emzırme atletlerıne baktım çok kullanışlı bişeye benzıyo yumuşacık alıcaktım erken dıye almadım ama ıkı üç tane alabılırım çok kullanışlı ve rahat bişeye beznıyodu sizde bakın
Emzirme atletleri diyemi satılıyo canım onlar,benim hiç tecrübem olmadığından bilmiyom böyle şeyleri..ilerleyen aylarda bakacağım öyle şeylere daha erken diye düşünüyom...
cnm o kendı capında ole konusuyorr ınan takmıyorum artık .D
esımı de cok sevıo esımle deıl prblemı benle sanırımmm kucuklğmden brı ole davranıyoooor bu gunlerde gecer
benımde devam edıyorrr bulanıyorum işte halaaasoruma cevap veren tüm anne adaylarına teşekkür ederm
demek ki göbek gayet normal
bi sorum daha olacak
14. haftamdayım mide bulantılarım devam ediyo hala
bu haftalarda geçmesi gerek diye yazıyor hatta hamileliğin en rahat dönemi deniyor
mide bulantıları devam eden var mı
günaydın kızlar nasılsınız havalarda iyice bozdu sabahları baya soğuk oluyor kat kat giyinmeye başladım artık..
biz cmtesi günü gittik doktora cinsiyeti göremedi daha doğrusu hiç bakmadı doktor
ama bebişim bize sinirlendi sanırım rahatını bozduğumuz için. doktor bakarken oo baya sinirlendi dedi
kolunu kaldırdı babasına pazusunu gösterdi. çıkınca görüşecez senle der gibi
ayrıca hiç kilo almamışım 54 kiloyum hala. iyide beslenemiyorum heralde. onun içinde bi vitamin verdi decavit isimli. kk daki bütün arkadaşlarım elevit kullanıyo bana niye onu yazmadınız diye soracaktım :))
ense kalınlığıda 1.2 çıktı normal dedi doktor ama ben çok huzursuzum ya2 gündür sürekli ya doktor yanlış gördüyse ya hatalı bilgi verdiyse diye düşünmekten bir hal oldum paranoyak oldum
acaba başka bi doktora daha gitsemmi diye düşünüyorum
boşa kuruntu yapıp bebişimide üzüyorum
sizlerin ense kalınlıkları ne kadardı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?