2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yeni anne adayları hepiniz hoşgeldiniz

Birkaç gündür aranızda değildim, 11 aylık oğlum hastalandı, yüksek ateş, ishal, kusma bir de üstüne çok fena pişik...Acile gittik...Ateşi düşürüldü çok şükür, ama ishali ve pişiği devam ediyor. Hiçbir şey yemiyor sadece beni emiyor...Ben de iştahsızlaştım, halsizleştim, yorgunum...Hem emzirmek hem hamilelik zor oluyor tabii..Allah bebişlerimizi korusun, inş. bir şey olmaz..

çok geçmiş olsunn. Allah kolaylık versin...

5.haftanın başında ilk zamnalar hafifti şimdi bazı yemeklerden kokulardan tiksiniyorum 1/2lt süt içerken şimdi canım hiç istemiyor

cnm benim midem bulanmıyor ama bende acaip iştahsızım.en azından sabahları zorla bir dikişte süt iç.domates ye mide bulantısına iyi.ara ara çubuk kraker ye açlığa alışmasın miden.bebişe iyi bakmak lazım

bende şuan tam onu yapıyorum domates ve peynir yemeye çalışıyorum biraz fazla tuz döküyorum ama bide tuzlu salatalık ta iyi geliyo
acaba ne zaman geçicek bu bulantılar inş.istifra olmaz bölece geçer diye dua ediyorum

bünyeye göre değişiyormuş güzelim.inş daha kötüsü olmaz

kızlar benim mide bulantılarım 4 haftalıkken başladı.. geceleri mide bulantısıyla uyanıyorum şimdiden hayatım felç oldu napıcam bilmiyorum. sizde öyle şikayetler var mı geceleri rahat uyuyabiliyor musnuz?
ben bugün doktora gidicem ilk gidişim. oruç tutamıyorum bütün gün yorgun ve halsizim sürekli başımı yastığa koymak geliyo içimden.
zormuş bu hamilelik yaa

günaydın bayanlar
yaşım 29 kilom 75
henüz doktor kontrolü olamadım kan testi yaptırdım
bugün gitmeyi düşünüyorum
kızlar ikiz olursa şimdiden belli olur mu

geçen hafta bulantılarım vardı bu hafta daha iyiyim ilk gebeliğimde 8-12 haftalar arsı mahvolmuştum serum aldım her gün
bunda olmaz inşalalh
ve kızlar canım acayip turşu istiyor
eşimden istedim al dedim bulamamış bend eoturdum ağladım
inanaırmısınız sinirlerim boşandı sanki
adam gece gidip aldı geldi yedim de rahatladım
ilkinde hiç aş ermemiştim yaaaa

keşke benim canım da birşeyler çekse benim hiç bir şey yiyesim gelmiyor. hala kahvaltı yapmadım. zaten sütten nefret ederim..
senin ki kız olcak desene

günaydın nisan anneleri nasılsınız bende mide bulantısı yok ama iştahsızlık hat safhada meyveden başka bişey görmek istemiyorum

keşke benim canım da birşeyler çekse benim hiç bir şey yiyesim gelmiyor. hala kahvaltı yapmadım. zaten sütten nefret ederim..
senin ki kız olcak desene

benimde haftasonu bulantı daha da şiddetlendi resmen ölüyom sanıyorum salatalıktan tiksindim patlıcan ve armut canım istiyo sadece işyerine meyve taşıyorum of ya çok zor ama inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza

inşallah. bende çielkli dondurma ve çubuk krakerle besleniyorum. sen bir de çalışıyorsun allah yardımcın olsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…