2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
inşallah. bende çielkli dondurma ve çubuk krakerle besleniyorum. sen bir de çalışıyorsun allah yardımcın olsun canım ya

işyerindekilerde hiç anlayışlı olmuyo bazen ama buna da şükür napalım herşeye katlanırım yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıklı gelsin sürekli kabuslar görüyorum bebekle ilgili düşük yapıyomuşum

o kabusları ben de görüyorum her akşam

sat 15 temmuz bugün gelir yarın gelir derken sabahleyin evde test yaptım çift çizgiyi gördügüme hala inanamıyorum beklenmedik bi durum üstelik eşime bile söylemedim hoş o tahmin ettiginden hemen test alıp gelmiş ama ben yapmaya cesaret edememiştim.resmen ellerimin ayaklarımın titrememsine engel olamıyorum içimde nasıl bi yangı tarif edemem.çünkü bu 3.olucak.sizlerinkisigibi ilkveyeikinci degil.daha 2009da dogum yapmıştı yaaa oooffffff

öyle düşünmeee b3 çokmuki ne güzel işte araları kaç yaş bılmıyorum ama BAŞLARDA BUNALIRSIN SONRADA RAHAT EDERSIN CNM

daha yaşımda 27 yani bu yaşa 3 cocuk Allahım inanamıyorum napıcam ben yaaaa ilk buraya yazıyorum kimseye söylemeye cesaret edemiyrum.hoş söylemeide düşünmüyrm.nezaman duyulursa artık daha ben kendimi inandıramıyorum

valla bilmiyorm nolucak teşekkür ederim sanada cevap verdigin icin en azından sesimi icimi biriyle paylaşıyorum:2:en büyügü ilk olul 2ye ye gidicek en önemliside o okul hayatı cocuga bi faydam olamaz zaten 1.sınıfı zor geçirdik digeride temmuzda 2yi doldurdu

hayırlısı canım ya bende ıkıncıyı beklıyorum tam 26 olmadım :)
15 aylık kızım var ıkı tyaş olcak araları zorlanıcgımı bılıyorumn ama çok sevındım ben
Allah sa<nada kolaylık versin kimi candan ister olmaaaz kımıde istemez olur :) nasibini yer herkes yiyecek ekmeği varmış:)

aslında kızıyorum kendime yapcak bişey yok cünkü.hep derdim ALLAH olmayana isteyene versin diye.eşim hevesli hemen bi iki gün gecsin hesaplardı su zaman dogucak diye bunuda hesaplamış nisan da dogucak işte ne güzel falan diyo.sakası bile yapma sana göre hava hoşfalan dedim.o nisan deyince gecen burayı gezindim biyandan okuyorum biyandan aman ALLAHIM onlar devam etsinler hiç olmayana isteyene ver diye aglıyorum burdan devam etmek heralde banada nasipmiş durum onu gösteriyo

hayırlısı olsun canım çok güzel..Allah yardım edicektir.ben de evliliğimin ilk ayını yeni bitirdim ve hamileyim.etrafımda da boyle ilk aydan hamile kalanı pek duymadığım icin utanıyorum biraz.insanlar ne bu bukadar erken diycek diye..ama Allahtan...vardır bir hayır..

Canım benimde bir kızım var 1 yaşını daha yeni doldurdu..
Biz isteyerek yaptık..
Birşey merak ettim.. Nasıl korunuyordunuz?
Doğum kontrol hapı, geleneksel yöntem, prezervatif?

Canım benimde bir kızım var 1 yaşını daha yeni doldurdu..
Biz isteyerek yaptık..
Birşey merak ettim.. Nasıl korunuyordunuz?
Doğum kontrol hapı, geleneksel yöntem, prezervatif?
prezervatifin azizligine ugradım icimde kaldı aslında prezervatifdede vardı oyüzden bişey olmaz diye düşündüm hemen de banyoya koştum :26:

prezervatifin azizligine ugradım icimde kaldı aslında prezervatifdede vardı oyüzden bişey olmaz diye düşündüm hemen de banyoya koştum :26:

Canım hemen sabahleyin ertesi gün hapı alsaydın %90 burada olmayabilirdin..
Ben bir çok kere kullanmıştım..
Neyse canım kısmette bu da varmış.. Hayırlısı olsun..
Allah tamamına erdirsin..
Bazı insanlar senelerce uğraşıp dururken, bazılarında da bir defalık hatayı asla affetmiyor işte..
Dedim ya KISMET..

Bir arkadaşım 2005, 2008, 2010 yıllarında anne olmuştu ve tüplerini bağlatmıştı..
Geçenlerde öğrendik ki hamile..
2012 de gene anne olacak..
Tüplerini bağlatan kadınlarda da %1 oranında hamile kalma riski olabiliyormuş..
Kısmetten ötesi olmuyor sanırım..

arkadaşlar aranızda crınone jel kullanıp çok fazla kaşıntısı olan var mı?varsa kaşıntı için bir şey kullanıyor musunuz.?

ayyy kıyamam inanılır gibi degil nasip işte ALLAH ol diyosa oluyo al diyosada alıyo napalım rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye..o bahsettigin hapıda kullanabilirdim evet ama dedigim gibi oldugunu görünce ona güvendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…