inşallah. bende çielkli dondurma ve çubuk krakerle besleniyorum. sen bir de çalışıyorsun allah yardımcın olsun canım ya
işyerindekilerde hiç anlayışlı olmuyo bazen ama buna da şükür napalım herşeye katlanırım yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıklı gelsin sürekli kabuslar görüyorum bebekle ilgili düşük yapıyomuşum
sat 15 temmuz bugün gelir yarın gelir derken sabahleyin evde test yaptım çift çizgiyi gördügüme hala inanamıyorum beklenmedik bi durumüstelik eşime bile söylemedim hoş o tahmin ettiginden hemen test alıp gelmiş ama ben yapmaya cesaret edememiştim.resmen ellerimin ayaklarımın titrememsine engel olamıyorum içimde nasıl bi yangı tarif edemem.çünkü bu 3.olucak.sizlerinkisigibi ilkveyeikinci degil.daha 2009da dogum yapmıştı yaaa oooffffff
valla bilmiyorm nolucak teşekkür ederim sanada cevap verdigin icin en azından sesimi icimi biriyle paylaşıyorum:2:en büyügü ilk olul 2ye ye gidicek en önemliside o okul hayatı cocuga bi faydam olamaz zaten 1.sınıfı zor geçirdik digeride temmuzda 2yi doldurdu
aslında kızıyorum kendime yapcak bişey yok cünkü.hep derdim ALLAH olmayana isteyene versin diye.eşim hevesli hemen bi iki gün gecsin hesaplardı su zaman dogucak diye bunuda hesaplamış nisan da dogucak işte ne güzel falan diyo.sakası bile yapma sana göre hava hoşfalan dedim.o nisan deyince gecen burayı gezindim biyandan okuyorum biyandan aman ALLAHIM onlar devam etsinler hiç olmayana isteyene ver diye aglıyorum burdan devam etmek heralde banada nasipmiş durum onu gösteriyo
aslında kızıyorum kendime yapcak bişey yok cünkü.hep derdim ALLAH olmayana isteyene versin diye.eşim hevesli hemen bi iki gün gecsin hesaplardı su zaman dogucak diye bunuda hesaplamış nisan da dogucak işte ne güzel falan diyo.sakası bile yapma sana göre hava hoşfalan dedim.o nisan deyince gecen burayı gezindim biyandan okuyorum biyandan aman ALLAHIM onlar devam etsinler hiç olmayana isteyene ver diye aglıyorum burdan devam etmek heralde banada nasipmiş durum onu gösteriyo
prezervatifin azizligine ugradım icimde kaldı aslında prezervatifdede vardı oyüzden bişey olmaz diye düşündüm hemen de banyoya koştum :26:Canım benimde bir kızım var 1 yaşını daha yeni doldurdu..
Biz isteyerek yaptık..
Birşey merak ettim.. Nasıl korunuyordunuz?
Doğum kontrol hapı, geleneksel yöntem, prezervatif?
prezervatifin azizligine ugradım icimde kaldı aslında prezervatifdede vardı oyüzden bişey olmaz diye düşündüm hemen de banyoya koştum :26:
Canım hemen sabahleyin ertesi gün hapı alsaydın %90 burada olmayabilirdin..
Ben bir çok kere kullanmıştım..
Neyse canım kısmette bu da varmış.. Hayırlısı olsun..
Allah tamamına erdirsin..
Bazı insanlar senelerce uğraşıp dururken, bazılarında da bir defalık hatayı asla affetmiyor işte..
Dedim ya KISMET..
Bir arkadaşım 2005, 2008, 2010 yıllarında anne olmuştu ve tüplerini bağlatmıştı..
Geçenlerde öğrendik ki hamile..
2012 de gene anne olacak..
Tüplerini bağlatan kadınlarda da %1 oranında hamile kalma riski olabiliyormuş..
Kısmetten ötesi olmuyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?