arkdşlr aranızda crınone jel kullanan var mı?
arkadaslar artık aranızdayım kan testide yaptırdım
Kızlar, bende ara sıra kahferengi akıntı oluyordu, bu gün de kasık ağrısından sonra yine geldi leke, doktorumu aradım kanaman ola bilir acil gel hastaneye dedi. Dünyam karaldı sanki ya bişey olur Allah korusun..Nasil hastaneye getdim bir Allah bilir. Doktorum baktı ciddi bişey yok dedi, acilde bir injeksion vurdular buukadar..
tam bu arada da bebeyimi gördüm, kalp atışını da duydum Allahıma çok şükürler olsun bu günü bana verdi ya!!! Okadar mutluyu okadar sevinliyim bütün problemleri unutdum!!!Hayata yeniden geldim sanki. Biz şimdilik 6 hafta 2 günlüküz :)
Dikkat edin kahferengi akıntı olsa mutlaka doktorunuza gidin!
kızlaaar biz geldik fazla kalamıycam yemek hazırlıcaz ama doktordan geldik kesemizi,bebeğimizi gördük dahası dünyanın en güzel ritmini dinledik binlerce milyonlarca şükür6 hafta 5 günlük olmuşuz bizz her şey yolunda şimdilik şükür progestan verdi kesenin altında azcık kan çizgisi görmüş de ama genelde olur hiç takma kafana önemli olan büyümemesi dedi dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olursunuz bayramdan sonra tekrar randevumuz var haber vereyim dedim öpüyoruz kocaman
doğum tarihi 9 nisan dedi doktorumuz...
kızlaaar biz geldik fazla kalamıycam yemek hazırlıcaz ama doktordan geldik kesemizi,bebeğimizi gördük dahası dünyanın en güzel ritmini dinledik binlerce milyonlarca şükür6 hafta 5 günlük olmuşuz bizz her şey yolunda şimdilik şükür progestan verdi kesenin altında azcık kan çizgisi görmüş de ama genelde olur hiç takma kafana önemli olan büyümemesi dedi dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olursunuz bayramdan sonra tekrar randevumuz var haber vereyim dedim öpüyoruz kocaman
doğum tarihi 9 nisan dedi doktorumuz...
çok teşekkür ederiz kızlar rabbim herkese nasip etsin inşallahhh
bütün nisan annelerine günaydınlar canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. kendine ve bebişe dikkat et
günaydın canım herkese günaydınamin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almak
benim şu an 6 haftalık bebeğim doktorla randevum 26sında nasıl geçecek bilmiyorum ters giden bişey olmaz inş
sağlıkla sıhhatle gelsin o gün inşallah ve süper haberler al inşallah canım içini rahat tut sen..bizim de 5inde sonraki randevumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?