2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çooook teşekkür ederim şekerler.bu sene erkek senesi galiba.ben kendimi kıza çok hazırlamıştım ama tüm takvimler yalan oldu.bir tek ikili testteki kan değerim tuttu.o da 45 çıkmıştı.
evt yhaa erkek çoq bu sene=))
benim free beta 31.. sapına kadar erkek geliyo..
yanee sanırsam
bazen o da tutmuyor ama çoğunda tutuyor bilimsel açıklaması varmı peki:44:
tanrımmm free mi bile bilmom... çok eziklendim bak yine

seninkide şehzade olursa gerçekten alkışşşş

bu çok güzel canımikili olması çok iyi.ben de chicconun ana kucağını almıştım.dayanamayıp.ama ikili alsaydım keşke diyorum.pusetini ayrı alcam.

tatlım dikkat et alırken.. bazıları birbirlerine uyumlu olmuyormuş.. denk gelmiyormuş tam oturmuyor herhalde.. aldığın ana kucağına göre dene bi ok..

oki oki oki datlum...sanırım şarj etmeye başladı..
valla ben de senin gibi gidip önceden almamıştım kontrolde öğrendim.iki hafta sonra da 3lü teste gidiyorum.

ayy evet bitsin artık şu testler vs. de yaaa..biz de cmt gidicez..cinsiyet inş. örencez ama 4lü test de yapılacak o gün..3 lü yapmıcak 4 lü yapcak sadece..:44:

yok canım senin kafanda problemyok ben öğretmenimya iyi anlatabiliom ya bana doktor üçlü şu zaman dörtlü şu zaman dedi ben hepsini yaptırcam.

tatlım dikkat et alırken.. bazıları birbirlerine uyumlu olmuyormuş.. denk gelmiyormuş tam oturmuyor herhalde.. aldığın ana kucağına göre dene bi ok..

aslında ben baktım uyumlu olanı var da aynı rengi yok bi de puseti 650 filan çok pahalı geldi.kanzda 450 ikisi beraber olanı var.ben baştan tek almakla hata yaptım.

vayy büyük gün geldi yanee bbebemm..
bu arada petuş geçen görümcemle konuşuyorduk.. 4 yaşında bi kızı var.. bana dediki 16. haftada sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bebekin kalp EKG sını çektir.. sakın atlama dedi.. ben ilk defa duydum bunu.. önemliymiş.. bi doktoruna sorsan ya şu durumu.. ya da bayansu yaptırdı mı kii..

aslında ben baktım uyumlu olanı var da aynı rengi yok bi de puseti 650 filan çok pahalı geldi.kanzda 450 ikisi beraber olanı var.ben baştan tek almakla hata yaptım.

hoşbulduk petunyapet...saol teşekkür ederim..bu arada bebeğim gibi ben de nisan doğumluyum
hi ho...bizde ailecek mart doğumluyuz..bebik 5 nisan beklenen, en son 1 nisana kadar gerilemişti..sipraişle olurmu bilmom ama martta gelsin istiom bende...28 mart babamızın doğum günü, 28 martta hatta mümkünse
yok canım senin kafanda problemyok ben öğretmenimya iyi anlatabiliom ya bana doktor üçlü şu zaman dörtlü şu zaman dedi ben hepsini yaptırcam.

delü..bende müfettişim ya ölemi bölemi die saf ayağınayatıp soryom işte, laf almaya çalışyom ağzınızdan:))
walla bizimki 2 linin sonucu için aradı, o zmn eşime dimiş, bi dahaki geldiğinizde 4 lü yapcam zaten 3 lüye gerenk yok die..güvenyom bende kendisine..

ben baştan ikili aldım.. o da arkadaş tavsiyesi ile.. senin gibi o da önce ana kucağını almış puseti de uymuyormuş..
tek tek dene bence.. fiyatı iyi uyumlu bi şey belki denk gelir.. kanz da iyiymiş fiyatı özellikle..

evet deyzesi az kaldı vuslata..şafak 5:)
17. haftada olcaz gidince 16+2 olcaz; hatta ultrasona göre 16+6 olcaz ama notumu aldım datlım sorarım toktora..bende hiç duymadıydım, o ne olaki??

mrblar kızlar bebek arabalarından pusetlerden konuşmussunuz bend etecrubemı yazayımda fkır olarrrrr:))
biz bebeiş doğmadan önce cihicconun oto koltugunu aldık 0 13 kılo olanlarından ben eşime çok kızmıştım arabamız yok ne gerek vardı dıye ama çok lazım oldu kucakta taşınan ana kucaklarınıs evmıyodum almadım nere gıdersek eşim o oto koltugunda taşıdı tabıkı içine yastık koyuyodum derin oldugu için belı çukurda kalıyodu evdeyken deiçine koyup sallıyodum bana bakıyodu ıyıydı yanı :))
ama arabamıızı bız 1 aylıkken aldık ve 25 mayıslı kızım yaza denk geldıgı için evde hiç durmadık ve puset baston bebek arabalrından asla kullanamazdım çukur çunkı 5 ay yatarak kullandık heryerede gıttık kraf markası çift yonlu bıraz ağırdı aşagı ınıdırp çıkarmak ve evde çok yer kaplaması sınır bozucu tarafıydı sadece o bastn pusetler bayansumun dedği gıbı 6-7 ay için ideal ozman kadarda bebiş kucakta taşınmaz :))))
4 aylıkken kızım istanbula gıtmıştım ve cahıllık edıp arabamızı almamıştık yeğenımın vardı o pusetlerden çocugum içine yığılıyodu ve hç rahat edmeedım
petuşummm senın gösterdiğin araba çok ağır ama dıyım pişman olursun gösterişi mukemmel bend eonlara bayılıyodum ama sonrası ızdırap oluyo araştırıp hem hafif hem çift yonlu 3 kademeli yatar hafif oturur ve tam oturur posizyon bı araba şart canım

amma yazdımmmmmmm sizide çok özledim benı soran yok (27:

birde şeker testi var 6 aylıkken sanırım...dayanılmaz bir test iğrenç bir şerbet içiyorsunuz..görünüşte su rengi kıvamı biras koyu veee çook şekerli + sıcak
walla ben içerken kusucaktım hemde 1 plastik bardak içip kan veriosun ıyyyyyyyyy

evet deyzesi az kaldı vuslata..şafak 5:)
17. haftada olcaz gidince 16+2 olcaz; hatta ultrasona göre 16+6 olcaz ama notumu aldım datlım sorarım toktora..bende hiç duymadıydım, o ne olaki??

:44: bilmem ki... nette de baktım ama göremedim.. sağlık personeli kendisi.. mutlaka diye diye üsteledi.. sana sevk ettim artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…