2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eveet böylesi daha rahat olucaktır senin için heleki arabayla toplu taşıtlara binmek mümkün değil ama ince ve katlanırlarıyla belkiii
tmm cnm..ben o kadar action lı düşünemiyorum kendimi zaten..
5-6 aylıkken oturabilir mi bebek rahat olamaz ki. Biraz daha büyüynce bebek uyur kalır nasıl rahat edecek otururken.

cnm 6 aydan sonra yatırsanda yatmaz heralde...sanırım 6-7 aylıkken oturmaya başlıolar...

petuşcum insan bazı şeyleri yapmadan tecrübe edemez bizde yaptık zamanında pişmanıs sıra sizde tabikisiii

babasına teslim edcen cnm:))

anladımmmm ivet marka fiyat isim resimde verirsen sevinir....çok mutlu olsum aydınlandım

baba hergün işte olacak e ben de arada sıkılır çıkarım dışarı bebek arabasını da bagajda bırakırım avm'de arabadan çıkarır kullanırım, araba bagajda kalıp eve girmezse ev de kirlenmez.

teyzeleriyle avm turlarımız meşhurdur bizim :)

hee bi de puset arabası olan insanlar için arabası olmayanın pusetle ne işi var bebek çantası daha mantıklı gelio bana

kızlar mrb sabahtan haber verecektim ama bilgisayarımın şarjını evde unutmusum.c.tesi doktora gittim benim de ŞEHZADEM oluyo

kızlar mrb sabahtan haber verecektim ama bilgisayarımın şarjını evde unutmusum.c.tesi doktora gittim benim de ŞEHZADEM oluyo
gözün aydın cnm...senin için gelsin o vakıt...de le le le leee

açılmıo datlum..sitenin adını söle bakem

mrb hanımlar..ben de nisan 2012 annesi olucam allah nasip kısmet ederse:)) 14 haftalık hamişim..her şey yolunda çok şükür..allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..

kızlar biz geldik hep burda görünüyorduk ama değildik:)

biraz temizlik yaptım sonra duş hazırlık falan derken bi baktım saat baya geçmiş iyide olmuş birazdan babamız gelcek alcak bizi bizde bebek odası bakacağız bebek arabasınıda teyzesi alacak zaten bende çok takılıyorum bebek arabasınaa nasıl olcak diye aklım hep travel setlerde ama çok teferruatlı ve ağır ve çok yer kaplıyor ama bu modeli beğeniyorum gidip tam incelemedim mağazada ama hoşuma gidiyor.

bide petuş ne 1 yaşına kadar 2-3 yaşına kadar kullanmalı bide ben 2.çocuğu düşündüğüm için böle bişey kesin alcam

genemiii şehzadeeeee
hayırlı olsun kuşum

gözün aydın cnm...senin için gelsin o vakıt...de le le le leee

açılmıo datlum..sitenin adını söle bakem

çooook teşekkür ederim şekerler.bu sene erkek senesi galiba.ben kendimi kıza çok hazırlamıştım ama tüm takvimler yalan oldu.bir tek ikili testteki kan değerim tuttu.o da 45 çıkmıştı.

bu çok güzel canımikili olması çok iyi.ben de chicconun ana kucağını almıştım.dayanamayıp.ama ikili alsaydım keşke diyorum.pusetini ayrı alcam.

mrb hanımlar..ben de nisan 2012 annesi olucam allah nasip kısmet ederse:)) 14 haftalık hamişim..her şey yolunda çok şükür..allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..
hayırlı olsun cnm..hıoşgeldin

anladım bebem..mavilef senin didiğinde böyle dimi??? aynen böyle dimi..bunlar 2-3 yaşına kadar kullanılırmı pekü
allam oysa cin gibiydim..bugün kndimi çok cahil hissettim25:

şekerim o ana kucağı yani arabaya bağlanan 1 yaşına kadar en fazla.sonra bir büyük araba koltuğu alıyosun.ama diğeri normal bebek arabası büyüklüğünde oluyoki zaten 3 yaşına kadar rahat kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…