gözlerim kapanmak üzere...
bi kaç gündür gece bi uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum..
karnımda sancı oluyor sanki ona uyanıyorum.. sizde de var mı acep? hele dün çok acayipti..soluma dönüp yatarım hep ama dün gece sola dönünce sanki bebek o taraftan düşüvercek gibiydi rahatsız etti.. sağa dönünce de aynı.. sırt üstü yatınca karnım gerildi sanki sancılar girdi.. yüzüstü de yatamayacağıma göre kalktım bende.. saba tümerin prog. izledim sabahın 4'ünde..
şimdi de her an uyuyabilirim.. hatta mesajı da gözlerim kapalı yazdım.. allahtan 10 parmak klavye kullanabiliyorum.. yoksa uykum kaçacaktı boş yere
amen ya walla bende bilmom ne çıkcak...ooo bomba gibi bir sıpa mı olacak
doğunca düz duvara tırmanır artık
cnm acı biber birebir kabızlığa, sbh gözünü wc de açtıryo insana:))sağol canm
elevit tok karna ferrevit tok karna gynoferro aç karna
kahvaltıdan önce ve sonra üçünü de içiom çok mu yükleniom acaba:26:
aslında bi de kabızlık ilacına ihtiyacm var ama
çok ilaç kullanmak istemediğim için doğal yollardan halletmeye çalışıom
karnımda sancı oluyor sanki ona uyanıyorum.. sizde de var mı acep? hele dün çok acayipti..soluma dönüp yatarım hep ama dün gece sola dönünce sanki bebek o taraftan düşüvercek gibiydi rahatsız etti.. sağa dönünce de aynı.. sırt üstü yatınca karnım gerildi sanki sancılar girdi.. yüzüstü de yatamayacağıma göre kalktım bende.. saba tümerin prog. izledim sabahın 4'ünde..
şimdi de her an uyuyabilirim.. hatta mesajı da gözlerim kapalı yazdım.. allahtan 10 parmak klavye kullanabiliyorum.. yoksa uykum kaçacaktı boş yere
Aynen yaa... aniden uyanıyorum sonra tık yok... bi de benim eşim gece çalışıyor kışın... korkuyorum gecenin bir yarısı boş evde. sonra oku üfle geri yat. ama alamıyor insan uykusunu. sabah işa gidiyorum masa bir çekici geliyor anlatamam, kafamı koymamak için zor tutuyorum, hatta geçen tutmadım kafayı koydum ve ciddi ciddi uyumuşum...
amen ya walla bende bilmom ne çıkcak...
cnm acı biber birebir kabızlığa, sbh gözünü wc de açtıryo insana:))
mavi aynı bende öyleyim ama ben cmt den buyana öyleyim ya hiç uyyamıyorum yada 3 de 4 de bi uyanıyorum sonra uyyamıyorum..ama benimki piskolojik..dr bana dedi ya bebikin eşi aşağıdaymış..sürekli onu düşünyorum..acaba uyurken çokmu çılgın uyyorumda kızımı sıkıştıryomuyum diye düşünyoruom hep..uyanınca ayaklarımı karnıma çekip duryorum yukarı çıksın die..kızım benim yüzümden yukarıya çıkamamış gibi gelyo üzülyorum ondan uyyamıyorum
yine sen iyisin
ben otobüste helede akşamları giderken
kafam bi sağa düşüyo bi sola :)))
o otobüs bana beşik gibi geliyo
ay bir tatlı birtatlı...
durak gelmisen diye bakıyorum
dün akşas otobüsün koridor tarafında oturuyodum nasıl uykuya daldıysam az kalsın düşüyodum
bi de düşücem diyip sıçradım
aaaa bi bektım herkes bana bakıyo
merhaba arkadaşlar
misafirim vardı iki gündür gelemedim umarım hepiniz iyisinzdir.benimde 4 lü tarama rest sonuçlarım çıkmış ama yarın öğrenebilicem dr.bugün yokmuş
canım hiç üzülme gece ters hareket yapsan hemen uyanırsın .dün arkadaşımla konuştum onun iki evladı var her ikisini de aşağıda taşımış korkma sadece günlük hareketlerini biraz yavaşlat Allah inş.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
paris bugün sonuçlarını alıcaktın aldın mı canım ?
canım şimdi aldım tam yazacaktım bende..
tsh düşmüş iyice 0.01 olmuş.doktor şimdi ilaca gerek yok.. gebeliğin ilk zamanları olabilecek bi durum ama takip edelim 3 hafta sonra tekrar gel dedi.
netten baktımda şimdi gebelikte tsh düşüklüğüyle olabilecek durumlara canım çok sıkıldı ya..
Allah yardımcımız olsun mutlaka takip edilmesi gerek bi durum. sende doktorunla konuş canım tekrar bi tiroid testi yaptırsın. eğer düşüklük devam ediyorsa git bence endokronolojiye..
kızlar yaaaa kayınvalidem geliyor sanırım yaaaa.. napıcam ben yaaa... bi sürü kasılıcam yine... bir yığın laf sokacak... içim daraldı... biz evleneli bir yıl olacak kasımda... kabullenemedi hala beni ya... ağlamak istiyorum bengeçen geldiğinde evde ben yokmuşum gibi davranır hep, sanırsınız eşimin bekar evidir orası ben de hizmetçi... amaaaan....
ne kadar kalıcak?
kızlar yaaaa kayınvalidem geliyor sanırım yaaaa.. napıcam ben yaaa... bi sürü kasılıcam yine... bir yığın laf sokacak... içim daraldı... biz evleneli bir yıl olacak kasımda... kabullenemedi hala beni ya... ağlamak istiyorum bengeçen geldiğinde evde ben yokmuşum gibi davranır hep, sanırsınız eşimin bekar evidir orası ben de hizmetçi... amaaaan....
bilmem...en az bir hafta kalır heralde...
saçını başını yolacaksın böylelerinin de yapılmıyor işte..
sana tavsiyem hiç kendini yorma canını da sıkma.. sen de o yokmuş gibi davran..hergün ne yapıyorsan öyle geçsin günlerin..
moralini bozup da bebikin de keyfini kaçırmasonuçta sevdiğin adamın annesi ama artık yalnız değilsin sen de iki kişisin.. rahat ol.. geniş ol.. şimdiden kurma kafanda bişeyleri.. önce sen ve bebişin..
canım bende baktım netten tsh düşüklüğüne ama orda yazılanların hepsi tsh ın normal sınırlarının üstünde olması ile ilgili sıkma canını.benimde bayramdan sonraki hafta test günüm bakalım benim ki ne olucak.Ben dr.umla konuştum boşyere canını sıkıyorsun eğer yüksek olsaydı problem oluşurdu dedi.şimdi ilaç verilirse bebekte ilerde guatr olma ihtimali oluşur dedi bizde heray test yaptırıcaz.Ama netten okuduğum kadarıyla iyotlu tuz yemememiz gerekiyormuş dr.uma sormayı unuttum sende araştır istersen.Kendini sıkıpta bebeğini üzme çünkü ben de nette araştırınca çok üzülmüştüm.
inş canım... geçen geldi-gitti kadın ondan sonra ben hastalandım ve doktor depresyona girmişsin, rahatsızlığın psikolojik kaynaklı demişti... bu sefer inş. daha relax olmaya çalışıcam.. Allahtan çalışıyorum da günler hep beraber geçmeyecek...
aynı şehirdemi oturuyosunuz canım.
Allahıma şükürler olsun oturmuyoruz... ama inan bazen mesafeler de işe yaramıyor.. ama buna da şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?