kızlar değerim 301. takriben kaç haftalıktır ben daha doktora gidemedim.
inşallahh lucky cim inşallahh bence hiçte çekinme git danış hey benim ilaç bitti hepsini yaladım yuttum de heheheh
canım tahlil sonucundan kaç haftalık olduğu tam belli olmaz son adet tarihin neydi
tüp bebekle hamile kaln arkadaslar siz nerde yaptırdınız 12. gunde degeriniz kactı bide keselerinizi ne zamn gordünüz bnm ilk randevu pers gelmedi bu pers yahuu
kızlar selam herkese.
bende yarın doktora gitcem iki hafta öncesi cumartesi keseyi görmüştüm. 4 mm. di . inşallah kalp atışlarını duyarım. benimde tüp bebekti. dua edin olurmu?
mrblar bnde aranıza yenı katıldım bende nısan annesıyım işin garip yanı 1 tane kızım var oda nısan dogumlu allahım nasip ederse küçük kardesyle aynı gun dogumlu olacaklar
the just canım son adet tarihine göre şuan 5 hafta 1 günlük hamilesin ve doğum tarihinde 22 nisana geliyo
kızlaaar biz azcık kaçtık öpüyoruz siziii
canım 13 ağustosta gitmiştim. 10 gün sonra kalp atışını duyarız demişti. ama ben iki hastaneye gidiyorum. biri tüp bebek yaptırdığım yarın randevum ilk orda. diğeride 4 yıldır sürekli gittiğim doktor. hem ilaçlarımı yazıyor. hemde sormak istediklerimi soruyorum ve çalıştığım için rapor yazabiliyor. kaç günlüktü bilmiyorum canım. son adetim 9 temmuz.
cevabın için teşekkürler canım inşallah duyarsınız artık kalp atışlarını
amin inşallah. sen daha gitmedinmi kalp atışlarını duymaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?