2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar geçen gün nette bi yazı okudum dikketimi çekti bebeğiniz kaç haftalık olduğunu öğrenmek isterseniz ultrasonda kaç mm olduğu sayının üstüne 30 sayısını ekleyin sonra onu 7 ye bölün diyodu ilk dönem hamişlerinde genellikle doğru sonuç veriyomuş :44:

tüp bebekle hamile kaln arkadaslar siz nerde yaptırdınız 12. gunde degeriniz kactı bide keselerinizi ne zamn gordünüz bnm ilk randevu pers gelmedi bu pers yahuu

the just canım son adet tarihine göre şuan 5 hafta 1 günlük hamilesin ve doğum tarihinde 22 nisana geliyo

kızlar selam herkese.
bende yarın doktora gitcem iki hafta öncesi cumartesi keseyi görmüştüm. 4 mm. di . inşallah kalp atışlarını duyarım. benimde tüp bebekti. dua edin olurmu?

tüp bebekle hamile kaln arkadaslar siz nerde yaptırdınız 12. gunde degeriniz kactı bide keselerinizi ne zamn gordünüz bnm ilk randevu pers gelmedi bu pers yahuu

ist maslak acıbademde yaptırdım canım ben 11. gün değerim 22.6 çıktı sonra hep 2 kat arttı kesemi görme tarihim 6+1 de gördüm inşallah sende görürsün

mrblar bnde aranıza yenı katıldım bende nısan annesıyım işin garip yanı 1 tane kızım var oda nısan dogumlu allahım nasip ederse küçük kardesyle aynı gun dogumlu olacaklar

kızlar selam herkese.
bende yarın doktora gitcem iki hafta öncesi cumartesi keseyi görmüştüm. 4 mm. di . inşallah kalp atışlarını duyarım. benimde tüp bebekti. dua edin olurmu?

canım kaç haftada kesen 4mm di inşallah duyabilirsin kalp atışlarınıda

canım 13 ağustosta gitmiştim. 10 gün sonra kalp atışını duyarız demişti. ama ben iki hastaneye gidiyorum. biri tüp bebek yaptırdığım yarın randevum ilk orda. diğeride 4 yıldır sürekli gittiğim doktor. hem ilaçlarımı yazıyor. hemde sormak istediklerimi soruyorum ve çalıştığım için rapor yazabiliyor. kaç günlüktü bilmiyorum canım. son adetim 9 temmuz.

cevabın için teşekkürler canım inşallah duyarsınız artık kalp atışlarını

günaydın kızlar.
bugün benim acayip başım dönüyor ayağa kalktığım an düşecek gibi oluyorum. bir yerde okumuştum hamilelikte tansiyon düşermiş biraz. sizde de bu şikayetler var mı? galiba benim de tansiyonum düştü. birde iştahım öyle gitti ki en sevdiğim şeyi getirin önüme yok yiyemiyorum. sizde durumlar nasıl?

bebekle kalp atısıda duyuldunmu o zaman gönül rahatlıgıyla hamileyim diyebilicem sizde bnm gibimisiniz hala hamileligime inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…