günaydın kızlar.
bugün benim acayip başım dönüyor ayağa kalktığım an düşecek gibi oluyorum. bir yerde okumuştum hamilelikte tansiyon düşermiş biraz. sizde de bu şikayetler var mı? galiba benim de tansiyonum düştü. birde iştahım öyle gitti ki en sevdiğim şeyi getirin önüme yok yiyemiyorum. sizde durumlar nasıl?
tüp bebekle hamile kaln arkadaslar siz nerde yaptırdınız 12. gunde degeriniz kactı bide keselerinizi ne zamn gordünüz bnm ilk randevu pers gelmedi bu pers yahuu
kızlar selam herkese.
bende yarın doktora gitcem iki hafta öncesi cumartesi keseyi görmüştüm. 4 mm. di . inşallah kalp atışlarını duyarım. benimde tüp bebekti. dua edin olurmu?
ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.13. gün değerim 1061 idi.kesemizi tahlilden 2 hafta sonra gördük.ama hala kalp atışımızı ve bebişmizi göremedik.bu çarşamba randevum var.hayırlısı ile her şey çok güzel olur inş.
inşallah düzelirsin canım yok çok şükür benim problemim ne başım dönüyo ne midem bulanıyo nede iştahsızım hatta öyleki mideme dünyayı alıp soksan şikyetçi değil yani daha şimdiden 1 kg aldım ben nolcak halim yawww
bnde ilk 3 ay içiin 1 kilo diye okudum
görkemli ben izmirdeyim cnm meltem serter yüntene gidiyorum sen kime gidiyosun
bn her sabah pekemzli süt içiyordum mide bulantısı yaptı 2 gündr kusmuyorum ama midem kötydu bgun içmedm artık gece içip yatmaya karar verdm bugun iyyim bnde ani kalkarsam basım donüyor
hayır karından yaptılar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?