2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bn her sabah pekemzli süt içiyordum mide bulantısı yaptı 2 gündr kusmuyorum ama midem kötydu bgun içmedm artık gece içip yatmaya karar verdm bugun iyyim bnde ani kalkarsam basım donüyor

inşallah düzelirsin canım yok çok şükür benim problemim ne başım dönüyo ne midem bulanıyo nede iştahsızım hatta öyleki mideme dünyayı alıp soksan şikyetçi değil yani daha şimdiden 1 kg aldım ben nolcak halim yawww

tüp bebekle hamile kaln arkadaslar siz nerde yaptırdınız 12. gunde degeriniz kactı bide keselerinizi ne zamn gordünüz bnm ilk randevu pers gelmedi bu pers yahuu

ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.13. gün değerim 1061 idi.kesemizi tahlilden 2 hafta sonra gördük.ama hala kalp atışımızı ve bebişmizi göremedik.bu çarşamba randevum var.hayırlısı ile her şey çok güzel olur inş.

ilk muayene yine alttan mı oluyor cnm

ne güzel işte.. 1. ayda 1 kilo almak idealmiş zaten. anne olmanın sıkıntıları şimdiden başladı ama tabi çok güzel bir duygu da aynı zamanda..

ktg canım beni karnımdan bakıldı ve kese görüldü alttan olmadımyani inşallah sanada alttan bakmaz

Ben çok iştahsızım ya, çok yavaş yiyiyorum zaten.Bu gidişle kilo vericem.Yemekten sonra da şişiyorum

Geceleri sık sık tuvalete gidiyorum ve tekrar yattıktan sonra uykuya dalmakta zorlanıyorum, o yüzden de feci uykusuzm

Bir de bir şey soracağım size, şimdi ben tüp bebek merkezine gidiyordum, orada 1 kere aşılama yapıldı o kadar.Doktorum iyi biri ama çok yoğun ve sorularıma ayrıntılı cevap verecek zamanı bile olmuyor gibi hissediyorum.Hamile kalmadan önce de öyle hissediyordum.Bugün bile bir sürü hasta yüzünden bayağı bir bekledim.4 aydır ona gidiyorum.Tabii merkezin kalabalıklığı da cabası.Ayda 150 tlye bakıyorlarmış, zaten belli bir süreden sonra ayda 1 kere muayeneye gidiliyor diye biliyorum.Siz ne yaptınız doktor işini? Evlenmeden önce de aman aman memnun olduğum bir doktorum yoktu aslında.

bn her sabah pekemzli süt içiyordum mide bulantısı yaptı 2 gündr kusmuyorum ama midem kötydu bgun içmedm artık gece içip yatmaya karar verdm bugun iyyim bnde ani kalkarsam basım donüyor

merak ettim pekmezli süt içme sebebin kansızlıktan mı?

suan kansızlıgım yok ama 3. aydan sonra kan haplarına baslanılıyor sıvı olanı hap olanı vr senn kanın ne kadar iyi olursa o kadar iyi bnm ark hiç içmedi dogal olması daha iyi diye düsündügüm için ....pekmezide tek yiyemiyorum o yüzden sütte içmek lazım birlestiriyorum işkenceyi anlayacagınız normalde ikisinide hiç sevmm ... bide bi yerde okumustum ilk 3 ay kandan besleniyormus bebekler

bebişlerinin keselerini gören arkadaşlar kaç haftalıkken gördünüz.Kısmetse bende perşembe günü ilk muayeneye gidicem ilk hamileliğim 5 haftalık olacak bebeğim acaba görebilirmiyim.

merhaba güzeL anneLEr nasıLsınızz benim buLantıLarım hiçgeçmiyor

görkemli karar verdinmi cnm nereye gideceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…