sat 24.06ysa nasil 5+6 oluyosun anlamadim
benim sat 26.06 ve ben 8+1im
gunaydınn
benm bugun doktor randevum var keseyi görmemiz lazım, biraz endişeliyim inşallah bir sorun yoktur. benimle aynı haftada olup keseyi görecek olan var mı?
gunaydınn
benm bugun doktor randevum var keseyi görmemiz lazım, biraz endişeliyim inşallah bir sorun yoktur. benimle aynı haftada olup keseyi görecek olan var mı?
bende 2010 mayıs annesıyım 15 aylık kızım hoşgeldın aramıza:)
emzırıyomusun hala?
günaydın arkadaşlarrr nasılsınız bakalım
günaydın kızlarrrrrr bugün doktora gittim ve bebeğimi gördüm kalp atışlarını duyduk eşimle eşim benden daha heyecanlıydı allahım herkese duymayı nasip etsin
gunaydınn
günaydın kızlarrrrrr bugün doktora gittim ve bebeğimi gördüm kalp atışlarını duyduk eşimle eşim benden daha heyecanlıydı allahım herkese duymayı nasip etsin
gözünzü aydın canım darısı bizede olsun inşallahhh biz duyamadık hatta bebemizi bile göremedik kesemizi gördük bebek çok küçük demişti dr 6+1 de kese 9mm di:18:
dikkat et canım kendine rabbim bebeklerimizi korusun..bana da bayramdan sonraya randevu verdi ama haftaya çarşambaya da randevu aldım çünkü ilaçlarım bitiyo verdiği ilaçlardan birini de ne kadar kullanacağımı o heyecanla duyamamışım sadece bayramdan sonra gel dediği aklımda ve o zamana 2 kutu bitmiş oluyo hem onu soracağım ne kadar içeceğimi hem de ilaçları yazdıracağım bu arada da inşallah tekrar muayene eder etmezse de rica edeceğim çünkü kesenin altında hafif bi kanama oluşmuş o ne durumda onu öğrenmek istiyorum...bayramdan sonraya kadar beklemek çok zor öbür türlü..
gözünzü aydın canım darısı bizede olsun inşallahhh biz duyamadık hatta bebemizi bile göremedik kesemizi gördük bebek çok küçük demişti dr 6+1 de kese 9mm di:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?