içini ferah tut hayatım benim bi arkadaşım 8. haftada görmüş kalp atışını doktora ne zaman gideceksin aramızda 1 gün var senle eminim sende duyacaksın
canım bayramdan sonraya randevu verdi 5 eylül ama yarın hastaneye gidicem tahliller filan yapılckmış sanırım dr çağırdı ama bakmaz sanırım hastanede:26: acaba sağlık ocağında dinlerlermi kalp atışınışaşırdım yani heee ne yaptığımı
daha erkene randevu alsan bişey der mi ki ya da kadın doğuma git genelde benim arkadaşlar hem özele hemde devlete gidiyolarmış doktorları iki tane yani bende erzurumdaki özel hastanelerin beğenilmediğini duymuştum ondan sadece devlete gidiyom iki taraflı takip ettirebilirsin
duamm inşallah canım ikimizinkide normal ve sağlıklı gebeliktir seninkide tüp bebe dimi benimkide öyle inşallah ondandır
eşim kesinlikle izin vermez canım yaa zaten ben böyleyim evham yapıyorum diye bile beni öldürüyo bide bunu desem varya ohhoooo daha ne çıkaracağını şaşırdın der hiç heves yok ya herifte niye böyle anlamıyorum acaba varda bellii etmiyo offfffff
aminn cnm inş.evet dondurulmuşlarla yapıldı benimki.öyle şeyler okuyruz ki valla korku sarıyor ister istemez.inş her şey yolundadır.ne zaman gidiceksin cnm sen?
bak bugün bi arkadaşla konuştum erkekler babalıklarını hemen kabul edemiyomuş kadınlar zaten doğuştan hazırmış kendilerini hazırlarmış erkekler biraz bu durumlarda anlayışsız oluyo napalım benimki de biraz öle
kızlaaar nolur bi de bana el atın...kendimi yalnız hissettimm(
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 18 ağustosta öğrendim hamileligimi bende nisan annesi mi olucam kızlar ben biraz cahilim bu konularda. değerim 301 çıkmıştı şimdi kaç oludm bilmiyorum bana da yardımcı olurmusunuz.
kızlaaar hepinizin adına çok sevindimmm gözünüz aydın..
bi de bana akıl verin çarşamba gitsem niye erken geldin falan der mi ki doktor???? bayramdan sonrayı beklemek de çok zor...ilaç yazdırmayı bahane edip gideyim diyorum ve böylece kendi muayene eder diye düşnüyorum bi bakalım son durumuna diye.demezse de ben rica etsem kafama çok takılıyo bi muayene de eder misiniz diye??gidince "Bana içten kanama olduğu için progestan vermiştiniz ama ben o gün kalp atışı heyecanı ile ilacı ne kadar kullanacağımı duymamışım ve 1 kutu bitti" diyeyim diye düşünüyorum.devam edeceksin derse yazdırırım muayene demezse de kafama çok takılıyo bi muayene etmeniz mümkün mü hem ilk resmini de henüz almadım desem..
nolduuuuuuuuu kıyamammmm
burdaaa yazdığım canımmm
canım geçmiş olsun öyle bi sıkıntı geçirmişsen zaten sen demesende muayene eder gibime geliyo sonuçta ilacı içmişsin ve bunun sonucuna bakmalı bence aklına hiç takma hemen git bence eğer muayene etmezse bize söyle o daktırı biz muayene edelimcanını sıkacak bişey yoktur inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?