kızlarrr durun ne anlatıcam size ben 2 gundur hastanede kaldım yaa. dun kaldıgımız katta 4 dogum vardı 2si kız 2si erkek kapıların 2si mavi 2si pembe suslerle suslenmiş ayy nasıl içim gidiyodu kapının önunden ayrılamıyorum o derece. kapılardan birini tıklatıp bebekleri görmek istedim ama çekindim çok. sonra karsı odamızdan erkek annelerinden biri cıktı mavi bi gecelik uzerine mavi sabahlık basında da mavi sac bandı vardı top gibi :) kilo almış tabi yuzu hafif şiş minnak minnak yurumeyi yeni öğrenmiş gibi yuruyodu kocası sırtına hırkaa koyuyo koridorda bi kaç metre yurutmesi gerekiyomuss '' ayyyy ben kendimi zor tasıyorum al sunuuu die kızıyoaayyyyhhhhh karnımdayken daha iyyiydiiiii aynen böyledi ama çok şeker. nitekim dayanamadım ve akşam ustu kız bebiklerden birinin kapısını caldım ''bebeğinize bakabilirmiyim dedim tabiii tabii die gayet sıcak bi karsılama yaptılar bende 4 aylık hamileyim dedim merak ettim çok bebişi bi gördum ben aglamaya basladım allahıımmm ne kadar kuucuukkk elleri ayaklarıı yuzuu bu kadar kucuk olabileceklerini tahmin etmiyodum hiç bu kadar kucugunu görmemiştim yani dogalı daha bi kaç saat olmustuu. sonra iyi akşamlar dileyip tşk ettim ve koştum anneciğime anlatmaya harika yaa alıcam o minik bedeni sıkıp bagrıma basıcamm inşallahh
EVET CNM yine dedi çıkar..bi tek onu sorabildim çıkmazsa nolur die..dedi sezeryan olur:))canım takma kafana önemli bir şey değil yaa Allah dermansız dert vermesin
büyüdükçe kalsiyum kemiklerine doğru gider merak etme sen
bu arada kilosu maşlhh iyimiş bizim en son gittiğimizde 253 tü ama boyunu
ölçemiyoruzz çünkü kıvrılmıştııı
birde eşinin altta olması şuan için sorun değilmiş zamanla yukarı çıkarmış
bizimde öyle dr sorun yok dedii
maıl atcam cnm birazdan..içimi rahatlattı aslında muayne sırasında ama eve glince bi evham yaptım...durdukça üzdüm kendimi..saol cnm ya bende hep ona inanıyorum...benden doğacak kızın güçsüz olmasına çok ihtimal vermiyorum:))canım benim içime doğmuş demek ki.. bi huzursuzluk vardı zati üstümde... maşallah yağmur kıza.. korkacak bişey yoktur hiç sanmam.. bebiki görünce mal gibi kalakalıyor insan haklısın.. içinin rahat etmesi için bi telefon açsan ya kuzucum doktora.. ayrıntılı da çıkar herşey ortaya zaten.. çok çok geçmiş olsun petuşcum.. daş gibi olcek yağmur kızım benim..
kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize nasılsınızz
evettttttt bizde cinsiyetimizi öğrendikkkk
benimde kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrr
Simay'ım geliyor Allahın izniylee
17cm 257gr mış benim kızım. şimdilik normal herşey şükür.3 lü test yaptı doktorumuz çarşamba günü alıcaz sonuçları. inşallah ondada bi sorun çıkmazz..
2 hafta sonrada 4 boyutlu ultrasona gireceğiz.
petuşcum sıkma tatlım canını çok çok önemli bişey olsaydı doktor üstünde dururdu şunlara şunlara dikkat et derdi mutlaka
17cm 257gr mış benim kızım. şimdilik normal herşey şükür.3 lü test yaptı doktorumuz çarşamba günü alıcaz sonuçları. inşallah ondada bi sorun çıkmazz..
petuşcum sıkma tatlım canını çok çok önemli bişey olsaydı doktor üstünde dururdu şunlara şunlara dikkat et derdi mutlaka
ayy cnm benim hadi gözün aydın ınş...simay kızımız hee..yefrum benim yisin teyzeleri onu..
aman cnm ya eskiden dr mu varmış..aslında hiç gitmemk gerekyo, evde doğurmak da gerekio
Pariscim kızın hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Forumda erkekler çoğunluktaydı ama maşallah şimdi kızlar atağa geçti
sağolun teyzeleriiii inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucuşlarımızaa
bide 2 gündür acaba doktor yanlış görmüşmüdür diye düşünüyorum nedense
eminmisiniz herkese söyleyebilirmiyiz dedim evet dedi. bi dahaki randevuda süprizle karşılaşmam inşallah
detaylıda gözükür gerçi net
inşallah onuda hayırlısıyla atlatırızz
bende senin gibi düşünüyorum petuş ya 4 boyutludan korkuyorum nedense:18:bişi çıkcakmış gibi
günaydın kızlar,
sonunda bizde öğrendik cinsiyetimizi...kızım olacakmış :)))
üçlü testimizide yaptırdık bu hafta öğrenicez sonucumuzu...
günaydın kızlar,
günaydın kızlar,
parisssssssssss... ne küsel ismi olcek yafrumun öyyle gızz..
maşallah.. hayırılı sağlıklı neşeli şanslı olsun kızçen.. tebrik ederim..
günaydın kızlar,
tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
gerçekten kızlar çoğaldı
sağolun teyzeleriiii inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucuşlarımızaa
bide 2 gündür acaba doktor yanlış görmüşmüdür diye düşünüyorum nedense
eminmisiniz herkese söyleyebilirmiyiz dedim evet dedi. bi dahaki randevuda süprizle karşılaşmam inşallah
detaylıda gözükür gerçi net
inşallah onuda hayırlısıyla atlatırızz
bende senin gibi düşünüyorum petuş ya 4 boyutludan korkuyorum nedense:18:bişi çıkcakmış gibi
allamm allammm kızlar atakta..
tebrik ederim canım benim..
kızımın arkadaşları artıyoo he heehee
hadi gözün aydın canımmm
tatlım sen ankaradamıydın bişi sorucaktım
sağol canımmmmmm
çin takvimi tuttu bende bi tek
Bizim doktor da inmemiş testis gibi bir sorunu yoksa kız dedi. En başta kız dediyse erkek olma ihtimali azmış ama erkek deyip sonra kız olma ihtimali daha çokmuş malum kordonla pipiyi bazen karıştırıyorlarmış.
hehe evet bende çok tatlı yedim tutmadıben çok ekşi yedim
hcgb değeri 37 ydi tutmadı
göbeğimde sivri gibi oda tutmadı
ilk haftalarda yüzümde sivilceler çıkmıştıı
çin takvimide kız diyorduu
...ve kızımız olacak hayırlısıyla inş.
teşekkür ederim cnm...bu sene erkek ağırlıklı diye bende erkek olur diye düşnüyordum.ama kızım sürpriz yaptı bize..Rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah..
saol cnm benim...ben ankaradayım evet...
hehe evet bende çok tatlı yedim tutmadı
hcbg tuttu bak onu unutmuşum
göbeğim sivriydi tutmadı
canım 4 boyutlu için nereye gideceksin. ve ne kadar ücret olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?