2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim bile gözlerim doldu yaa şimdi (((

EVET CNM yine dedi çıkar..bi tek onu sorabildim çıkmazsa nolur die..dedi sezeryan olur:))
inş. cnm ya dua ediyorum...sinir oluyorum bi yandan bi yandan aman olsun en azından denk geldi öğrendik dr un gözünden kaçmadı diorum
ama detaylı ultrasondan fena korkuyorum şu anda, süpriz varmı die..hayırlısı artık...
maıl atcam cnm birazdan..içimi rahatlattı aslında muayne sırasında ama eve glince bi evham yaptım...durdukça üzdüm kendimi..saol cnm ya bende hep ona inanıyorum...benden doğacak kızın güçsüz olmasına çok ihtimal vermiyorum:))

ayy cnm benim hadi gözün aydın ınş...simay kızımız hee..yefrum benim yisin teyzeleri onu..
aman cnm ya eskiden dr mu varmış..aslında hiç gitmemk gerekyo, evde doğurmak da gerekio

Pariscim kızın hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Forumda erkekler çoğunluktaydı ama maşallah şimdi kızlar atağa geçti

Son düzenleme:
ayy cnm benim hadi gözün aydın ınş...simay kızımız hee..yefrum benim yisin teyzeleri onu..
aman cnm ya eskiden dr mu varmış..aslında hiç gitmemk gerekyo, evde doğurmak da gerekio

Pariscim kızın hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Forumda erkekler çoğunluktaydı ama maşallah şimdi kızlar atağa geçti

sağolun teyzeleriiii inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucuşlarımızaa

bide 2 gündür acaba doktor yanlış görmüşmüdür diye düşünüyorum nedense
eminmisiniz herkese söyleyebilirmiyiz dedim evet dedi. bi dahaki randevuda süprizle karşılaşmam inşallah
detaylıda gözükür gerçi net
inşallah onuda hayırlısıyla atlatırızz

bende senin gibi düşünüyorum petuş ya 4 boyutludan korkuyorum nedense:18:bişi çıkcakmış gibi

günaydın kızlar,
sonunda bizde öğrendik cinsiyetimizi...kızım olacakmış :)))
üçlü testimizide yaptırdık bu hafta öğrenicez sonucumuzu...

parisssssssssss... ne küsel ismi olcek yafrumun öyyle gızz..
maşallah.. hayırılı sağlıklı neşeli şanslı olsun kızçen.. tebrik ederim..

günaydın kızlar,

tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin

gerçekten kızlar çoğaldı

günaydın kızlar,

allam ya hadi gözün aydın cnm ya..sonuçlarında güzel çıkar inş..tebrikler

not: gün boyu pc başında sürekli yazışanların çoğunun kızmı yoksa nee:44::44:

Bizim doktor da inmemiş testis gibi bir sorunu yoksa kız dedi. En başta kız dediyse erkek olma ihtimali azmış ama erkek deyip sonra kız olma ihtimali daha çokmuş malum kordonla pipiyi bazen karıştırıyorlarmış.

allamm allammm kızlar atakta..
tebrik ederim canım benim..
kızımın arkadaşları artıyoo he heehee

teşekkür ederim cnm...bu sene erkek ağırlıklı diye bende erkek olur diye düşnüyordum.ama kızım sürpriz yaptı bize..Rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah..

hadi gözün aydın canımmm

tatlım sen ankaradamıydın bişi sorucaktım

saol cnm benim...ben ankaradayım evet...

evet iş arkadaşımdan biride az önce aynısını dedi erkek diyipte sonradan kız ihtimali daha yüksek olabiliyo dedi.
doktor baya baktı alt taraflarına hatta gösterdi şu bacakları şuda kordonu pipi yok dedi

hehe evet bende çok tatlı yedim tutmadı
hcbg tuttu bak onu unutmuşum
göbeğim sivriydi tutmadı

canım 4 boyutlu için nereye gideceksin. ve ne kadar ücret olarak

hehe evet bende çok tatlı yedim tutmadı
hcbg tuttu bak onu unutmuşum
göbeğim sivriydi tutmadı

canım 4 boyutlu için nereye gideceksin. ve ne kadar ücret olarak

dört boyutlu için yine aynı doktoruma gidicem..fiyatını bilmiyorum ama.dört boyutlu için kendi doktorumla birlikte atatürk hastanesinden de bir doktor gelecekmiş iki doktor bakacak dört boyutluya...lina kadın sağlık merkezine gidiyorum ben.doktorumda şükran çakmak.sen nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…