2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydın iyi haftalar herkese,,,,
petus kıss bişey ogrenebildin mi kalsıyum birikmesiyle ilgili anam ne cins seyler var ya sorun olmamasına ragmen doktorun kafamızı kurcalmasıda gıcıkk bastan berii gıcıkk ztn bir suru ilaç yazmıstı onnların prospektusuunu okudun mu?ve halen kafan buna takıksa ara dr ya sor mail fln at bilmek hakkın yanı ...

PARIS cnm detaylıyı sormussun eger istdaysan zeynep kamılden randevu alabilirsn ....ben orya gidecem 150 tl en az ozellerde daha sonra da 50-60 tl ye sadace goruntusunu cd ye aktaran yuzunu bedenını gormek için gideceez

kızlar sizce nasıl bebek şekeri

Eki Görüntüle 287935
çok şiyinnnnnnn

şekerleri biz kendimiz yapmayı düşünüyoruz dayımın eşinin elinden her iş geliyor. malzemeleri alıp kendimiz cici bişiler yapıcaz.şubat gibi çıkıcaz alışverişe o tarihlerde yapmayı düşünüyorz. çok geç değil sanırım:26:

bende fatih üniversitesi hastanesine gidiyorum.bi ara linaya gitmeyi düşünmüştüm kaldı öyle.
hatta bugün linayı arayıp fiyat alıcam. benim gittiğim yerde 150 lira diyo. çok pahalı değil ama yinede araştırıyorum başka yerleri

ankaradayım tatlım

aslında devlet nasıldırki 4 boyutluda
devletemi gitsem bilemedim ya

çok datluymuş....ne zmn yaptırcan şekerleri?

en kısa zaman da düşünüyorum bi isim etiketleri kalır

benim oraları gezmem şuan için hayal görünüyor nette tanesi 2lira

burda şekercide 2.5lira acaba eminönünde kaçadır bilemiyorum

bu süslerden yaptırıcam ama büyük badem şekerlerinden kendimde

yapabilirim tüle sarıp uzun bir vazonun içine dalları koyup

karışık asmayı düşünüyorum kurabiyeler şekerler

süsler hem hastahanede hem evde durur gelenler alır

hayır cnm nette bişi yazmıo tatmin edicek..dr a maıl attım döner akşama kadar..
bilmiyorum sölemesi mi ii, sölememesimi ii..bekloz bakalım
evet cok tatlıymıs..kıs petus izne ayrıldıgımızda gideriz emınonune beraber ben pek karar veremem boyle seylere kapı susu sekeri fln

he hee ben o zmna bırakmam ki...dayanamam o kadar :))
nişantaşında bi mağaza var, el yapımı bebek yapıo kadın...kendi el emeği..
kapı süsünü öyle bişi düşünyorum..çok orjinal şeyler yapıo..
hani pembe tül balon vs. den ziyade öle bişi yaptırıp sonra evde odası olduğundada kapıya asabileceğim bişi yaptırabilirim.
ben size diorum it. anneleri ne zmn tanışcaz kaynaşcaz die tık yok

nerde kıss nısantasında anam pahallı değil mi simdi oralar eee valla petus bu hafta bulusak biz olmazsa bunların kıçlarının kalkacagı yok

aaa cnm ankadara daha iyileri vardır googledan yaz bakalaım mutlaka ankarada giden kişilerin yorumları cıkcaktır hangi hastane iyi kotu dıe arastır bence ...içine sineni yap

sağol tatlım öyle yapayımm

ankarada biri var aslında Eyüp ekici isminde çok tavsiye edilen bi doktor var adamı tanımayan yok nerdeyse
sana bebeğinle ilgili ne varsaa en ince ayrıntıyı bile söylüyormuş. işte bebeğinin şu parmağı şu parmağından kısa olacak vs. diye
ama gel görki çok pahalı. 2 yıl önce gidenler 250 ye gitmişler. şimdi 400 lira vardır

ankaradayım tatlım

aslında devlet nasıldırki 4 boyutluda
devletemi gitsem bilemedim ya

ya bu konuda bende kararsızım...nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım 2,5 ay önce detaylı ultrason için 500 tl...
sonra kendi gittiğim hastanede yapıolarmış die vazgeçtim bu hocaya gitmekten ama iptal ettirmedim randevumu..
ama bu adamı çok met ediolar
kendi hastanemdede 280 e yapıolar..kendi dr um gelmicek aynı hastanede başka bi kadın doğum dr u yapacak
dr um atıl beye gitmeme gerek olmadığını söyledi, o zmn bende ok gitmim demiştim.
ama şimdi bu kalpte kalsiyum birikmesi falan tırsdırdı beni..
acaba hazır atıl beyde randevum varken onada gitsemmi...kendi hastaneme güvensemmi..kadıköy şifa hastanesine gidiyorum
siz olasnız ne yapardınız??

nerde kıss nısantasında anam pahallı değil mi simdi oralar eee valla petus bu hafta bulusak biz olmazsa bunların kıçlarının kalkacagı yok
cnm bende orayı geçenlerde gördüm
bi arkadaşa ev hediyesi bakarken gördüm..çok pahalı değil yani 50-200 arası fiyatlar.
istediğin gibi orjinal bişi yaptırabilirsin sanırım, bakmak konuşmak gerek..

kıss petus övünce nın yanındakı mı dıon sen senın işyerine yakın biyer orası

evet övüncenin aşağı tarafında, minnak bi tükkan, içi bi sürü bebek dolu el yapımı

valla tatlım aklımda soru işareti kalmasın vede 500 ü verebilirim diyosan git
yukarda bahsettim eyüp ekici var buradada bende ona gitmeyi çok istiyorum kimisi gerek yok normal bi hastaneye git o kadar para verme desede içimden o adama gitmek geliyor ama. çok pahalı ya. bütçemiz pek uygun değil şuan ona..
şimdi araştırıyorum bi kaç yer çoğu yerdede 4 boyutlu ultrason yok.
lina kadın sağlığı merkezi var orayı aradım oradada yerler dolmuş önümüzdeki ay alabiliriz diyolar ancaa
bir an önce bi yer bulmam lazım yani vakit kaybetmeden randevular doluyo ama sen almışsın bile randevunu akıllı kadının hali başka anam
eğer verebiliyosan 500 tl git bacım derim ben

Günaydın ve iyi haftalar herkese...

canım çok geçmiş olsun... dr da demiş korkmayın önemli bişi değil diyee... sen gönlünü ferah tut inşallah korkulacak bişi çıkmaz..

parissss anneemm gözünaydın... bak benim testimde tuttu :)))) allah sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin inşallah....

günaydın kızlar,
sonunda bizde öğrendik cinsiyetimizi...kızım olacakmış :)))
üçlü testimizide yaptırdık bu hafta öğrenicez sonucumuzu...

gözünüzaydın tatlımm

Gözünüzaydın canım bizde 3lü testi yaptımadık doppler ultrasona gireceğiz ay sonu gibi..

ay bi sürü kişi cinsiyet öğrenmiş,ne güzel :) rısı başıma,yarını iple çekiyorum,bakalım göstercek mi bizimkisi?Cinsiyetini öğrenen arkadaşlar,hayırlı olsun bu arada,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,kız sayısında artış var sanki?

dr un kaybolacagını da soylemişti sankı bence bu durumun neye sebep oldugunu acıklasın bii bakalım bu içtigin ilaçlar belki fazla geldi yaptı ne biliim ama derdi
herhalde onu goren kadın ilaçları keserdi...bence ondan bir acıklama bekle ne olacak da kaybolcak ?? kalp doktoruna mı sormak lazım acaba ? kadın dr ları bu konuda yeterli bilgiye sahipler mı..bekle biii cvp versin kadında olmadı atıl bey e gidersin...sen su gittigin dr u arastırdın mı iyice nette orda burda detaylı ultrsanoda kendi hastanende değilde baska bir dr amı gitmen dogru olur acaba?

Günaydın herkese...........
Kızlar ya bu detaylı ultrasonda hangi haftalarda bakılıyo, yani belli bi süresi var mı? benim geçenlerde kontrolum vardı dr.um hiç bişey söylemedi, bidahaki kontrolüm aralıkta, ben hiç bi yer araştırmadım, hiç bi yerden randevu almadım...

ben bu kadar abartılcak bi durum olduğunu sanmıyorum
çünkü gebeliğinizde bir prob yok Alaah a şükür emin ol gelecek diğer doktorda
bu konuda uzmandır ve doktorum onu görüşünü alıyordur eğer o ters birşeyler görürse
prof olana git derim ama devlet hastanesini kimseye tavsiye etmem ayrıntılı usg için
moraliniz bozulur ben yattım doktorum gönderdiği için çok rahattım ama insanlara bir
davranışları var anlatamam benmle birlikte bir kadın daha vardı düşük tehlikesi olan
bana hemn tekerlikli sandelye getirdiler yürütmediler ilgi alaka ama ben odaya giderken diğer kadın nefes nefese
eşinin kolunda geliyordu çok üzüldüm bi hor davranıyorlar anlatamam
soru sorduğunuzdada yanıt alabileceğinizi sanmıyorum

cnm şimdi okuyabildim yazdıklarını...geçmiş olsun cnm..sen içini ferah tut...hiçbirşey çıkmayacak Allah'ın izniyle..stres yapıp kendinide bebeğinide üzme cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…