çok datluymuş....ne zmn yaptırcan şekerleri?
çok şiyinnnnnnn
dört boyutlu için yine aynı doktoruma gidicem..fiyatını bilmiyorum ama.dört boyutlu için kendi doktorumla birlikte atatürk hastanesinden de bir doktor gelecekmiş iki doktor bakacak dört boyutluya...lina kadın sağlık merkezine gidiyorum ben.doktorumda şükran çakmak.sen nereye gidiyorsun?
gunaydın iyi haftalar herkese,,,,
petus kıss bişey ogrenebildin mi kalsıyum birikmesiyle ilgili anam ne cins seyler var ya sorun olmamasına ragmen doktorun kafamızı kurcalmasıda gıcıkkbastan berii gıcıkk ztn bir suru ilaç yazmıstı onnların prospektusuunu okudun mu?ve halen kafan buna takıksa ara dr ya sor mail fln at bilmek hakkın yanı ...
PARIS cnm detaylıyı sormussun eger istdaysan zeynep kamılden randevu alabilirsn ....ben orya gidecem 150 tl en az ozellerde daha sonra da 50-60 tl ye sadace goruntusunu cd ye aktaran yuzunu bedenını gormek için gideceez
ankaradayım tatlım
aslında devlet nasıldırki 4 boyutluda
devletemi gitsem bilemedim ya
çok datluymuş....ne zmn yaptırcan şekerleri?
çok şiyinnnnnnn
şekerleri biz kendimiz yapmayı düşünüyoruz dayımın eşinin elinden her iş geliyor. malzemeleri alıp kendimiz cici bişiler yapıcaz.şubat gibi çıkıcaz alışverişe o tarihlerde yapmayı düşünüyorz. çok geç değil sanırım:26:
bende fatih üniversitesi hastanesine gidiyorum.bi ara linaya gitmeyi düşünmüştüm kaldı öyle.
hatta bugün linayı arayıp fiyat alıcam. benim gittiğim yerde 150 lira diyo. çok pahalı değil ama yinede araştırıyorum başka yerleri
hayır cnm nette bişi yazmıo tatmin edicek..dr a maıl attım döner akşama kadar..gunaydın iyi haftalar herkese,,,,
petus kıss bişey ogrenebildin mi kalsıyum birikmesiyle ilgili anam ne cins seyler var ya sorun olmamasına ragmen doktorun kafamızı kurcalmasıda gıcıkkbastan berii gıcıkk ztn bir suru ilaç yazmıstı onnların prospektusuunu okudun mu?ve halen kafan buna takıksa ara dr ya sor mail fln at bilmek hakkın yanı ...
PARIS cnm detaylıyı sormussun eger istdaysan zeynep kamılden randevu alabilirsn ....ben orya gidecem 150 tl en az ozellerde daha sonra da 50-60 tl ye sadace goruntusunu cd ye aktaran yuzunu bedenını gormek için gideceez
evet cok tatlıymıs..kıs petus izne ayrıldıgımızda gideriz emınonune beraber ben pek karar veremem boyle seylere kapı susu sekeri fln
hayır cnm nette bişi yazmıo tatmin edicek..dr a maıl attım döner akşama kadar..
bilmiyorum sölemesi mi ii, sölememesimi ii..bekloz bakalım
he hee ben o zmna bırakmam ki...dayanamam o kadar :))
nişantaşında bi mağaza var, el yapımı bebek yapıo kadın...kendi el emeği..
kapı süsünü öyle bişi düşünyorum..çok orjinal şeyler yapıo..
hani pembe tül balon vs. den ziyade öle bişi yaptırıp sonra evde odası olduğundada kapıya asabileceğim bişi yaptırabilirim.
ben size diorum it. anneleri ne zmn tanışcaz kaynaşcaz die tık yok
aaa cnm ankadara daha iyileri vardır googledan yaz bakalaım mutlaka ankarada giden kişilerin yorumları cıkcaktır hangi hastane iyi kotu dıe arastır bence ...içine sineni yap
ankaradayım tatlım
aslında devlet nasıldırki 4 boyutluda
devletemi gitsem bilemedim ya
cnm bende orayı geçenlerde gördümnerde kıss nısantasında anam pahallı değil mi simdi oralareee valla petus bu hafta bulusak biz olmazsa bunların kıçlarının kalkacagı yok
kıss petus övünce nın yanındakı mı dıon sen senın işyerine yakın biyer orası
ya bu konuda bende kararsızım...nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım 2,5 ay önce detaylı ultrason için 500 tl...
sonra kendi gittiğim hastanede yapıolarmış die vazgeçtim bu hocaya gitmekten ama iptal ettirmedim randevumu..
ama bu adamı çok met ediolar
kendi hastanemdede 280 e yapıolar..kendi dr um gelmicek aynı hastanede başka bi kadın doğum dr u yapacak
dr um atıl beye gitmeme gerek olmadığını söyledi, o zmn bende ok gitmim demiştim.
ama şimdi bu kalpte kalsiyum birikmesi falan tırsdırdı beni..
acaba hazır atıl beyde randevum varken onada gitsemmi...kendi hastaneme güvensemmi..kadıköy şifa hastanesine gidiyorum
siz olasnız ne yapardınız??
cnm 7/24 arayabilirsin, hiç rahatsızlık duymam, keşke arasaydın hatta çok ihtiyacım vardı hafta sonu konuşmaya sizlerden biriyle(
yağmur 319 gr olmuş teyzesi, maşallah, çok ii dedi dr umuz..plesenta yukarı çıkmamış aynı yerdeymiş ama şimdilik bi tehlikesi yokmuş, çıkmasını beklicez, yapcak bişi yok..onun dışında yağmurun kalbinde "kalsiyum birikmesi" varmış..dr 100 bebekten 10 unda olur, haftalar ilerledikçe geçme ihtimali çok yksek dedi..bende mal gibi hiç sormadım neden olur, nasıl geçer, geçmezse nolur die..her dr a gittiğimde hipnotize olmuş gibi oluyorum, mala bağlayıp geliyorum resmen..eve geldim aaa bu ne demek..nete baktım kalsiyum çökmesi die bişi var aynı şey sanırım ama ondada detaylı bişi çıkmadı...dr dedi sakın korkmayın bu önemli bişi değil hatta ii bişi aslında bunu farketmemiz şimdi biz sürekli bakcaz, yani kalbinde gözden kaçabilecek hiç bişi olmucak dedi..2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez, sonrada 2 hafta sonra yeniden kontrole...
hafta sonu çok üzülüp ağladım ama şimdi daha makulum...
kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize nasılsınızz
evettttttt bizde cinsiyetimizi öğrendikkkk
benimde kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrr
Simay'ım geliyor Allahın izniylee
17cm 257gr mış benim kızım. şimdilik normal herşey şükür.3 lü test yaptı doktorumuz çarşamba günü alıcaz sonuçları. inşallah ondada bi sorun çıkmazz..
2 hafta sonrada 4 boyutlu ultrasona gireceğiz.
petuşcum sıkma tatlım canını çok çok önemli bişey olsaydı doktor üstünde dururdu şunlara şunlara dikkat et derdi mutlaka
günaydın kızlar,
sonunda bizde öğrendik cinsiyetimizi...kızım olacakmış :)))
üçlü testimizide yaptırdık bu hafta öğrenicez sonucumuzu...
Herkese günaydınlar...
İyi haftalar...
Doktorum %99.9 kızım olacağını söyledi. Ben de en başından beri kız hissediyordum,yanılmadım. 3 lü ve 4 lü test yaptıracak mıyız dedim, gerek yok en iyisi ikili test diğerlerine boşuna para dökme dedi. Bir yandan acaba yaptırsak mı diye düşündüm, sonra da tekrar aynı strese girmekten korktum, doktoruma güvenmeye karar verdim.
Günaydın ve iyi haftalar herkese..
parissss anneemm gözünaydın... bak benim testimde tuttu :)))) allah sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin inşallah....
ya bu konuda bende kararsızım...nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım 2,5 ay önce detaylı ultrason için 500 tl...
sonra kendi gittiğim hastanede yapıolarmış die vazgeçtim bu hocaya gitmekten ama iptal ettirmedim randevumu..
kendi hastanemdede 280 e yapıolar..kendi dr um gelmicek aynı hastanede başka bi kadın doğum dr u yapacak
dr um atıl beye gitmeme gerek olmadığını söyledi, o zmn bende ok gitmim demiştim.
acaba hazır atıl beyde randevum varken onada gitsemmi...kendi hastaneme güvensemmi..kadıköy şifa hastanesine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?