merhaba, ben keseyi gördüğüm gunden sonra bulantılarım başladı. once piskolojik sandım ama sürekli bir bulantı bu. istifra etmiyorum ama tatlı bişey görünce ağır bir yemek görünce iyice artıyor. hiç gecmeyen belli bir düzeyde bir bulantım var sizde de böle olan var mı?
tafffffff canım yarın senin için çok güzel bir gün olacak
Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın
Arkadaşlar
Bu arada benim ilk Hamileliğim ama Eşimin ilk evliliğinden olma 15 ve 16 yaşındaki 2 evladıda bizimle yaşıyorlar...Onları incitmemek adına dikkat ediyorum henüz bebeği söylemedim.Büyük olan derslerinde başarısız yeni bir hak tanıdılar sınava giricek o yüzden sınavdan sonra bebek haberini açıklama planım var.Dilerim rast gider haberi onlara aktarmamız....herkesin sağlıklı psikolojisi olsun diye çok gayretim var .Bu süreçte bana dua edin....
Sevgilerimle....
kızlar 18 saatlik bir yolculuga cıkmm lazım ne yapmalıyım bilemedim kendi arabamızla arka koltukta yatarak mı gitsem yoksa ucaklamı gitsem ama ucaklada tek gidicem onuda istemiyorum
merhaba, ben keseyi gördüğüm gunden sonra bulantılarım başladı. once piskolojik sandım ama sürekli bir bulantı bu. istifra etmiyorum ama tatlı bişey görünce ağır bir yemek görünce iyice artıyor. hiç gecmeyen belli bir düzeyde bir bulantım var sizde de böle olan var mı?
evet canım benim de çok kotü.dayanılmıcak durumda.kokulara normaldede çok dayanamazdım ama simdi korkunç...12. haftada bitiyomus daha çok var...
ewet aynı sorun bendede var. doktor 12.haftada geçer diyo. miğde bulantıları normalmiş. bebeğinizin sağlıklı bir şekilde geliştiğini ifade ediyomuş benim doktorum öyle söyledi. bende her şeyden tiksindim. çok sevdiğim çaydan bile nefret ediyorum artık. kızlar miğde bulantılarına karşı bir öneriniz var mı.
Allah yardımcın olsun canım. Çocuklarınız-ki siz bir ailesiniz- tam da ergenlik çağındalar. Her türlü tepkiye açık oL, oLUmsuz karşıLasaLar da canını sıkma. Bir süre sonra onLar senden daha çok merak edecekler. Sen sadece onlara duygularını yaşamaları için fırsat ver.. Ne olursa olsun.. Umarım bebek büyük kardeşe şans getirir, sınavı değerlendirmesine yardımcı olur.. Şimdi siz daha önemLisiniz. Senin her haLinden etkiLenen minik bir kaLp var, unutma..
doktor çok nadir de olsa 9 ay boyunca bu şekilde bulantılarıda olanlar var dedi. Inşallah onlardan biri değilizdir. Ben hiç bir şey yiyemiyorum. Herşeyden tiksinti gelmiş durumda. Birde 12 saatlik yola çıkacağız ne yapcam bilmiyorum.... Allah butun hamilelere sabır versin. Inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda . Gerisi mühim değil...ben suyu az içiyorum..çünkü en çok su midemi bulandırıyor...birde kim ne derse desin bence birazda piskolojik. Ben çalışıyorum..hafta içiçok rahatım ama hafta sonu çok kötü oluyorum evde...evde bi daha çok koku alıyorsun birde bebeği düşünmeye daha çok vakit oluyor.. O yüzden acaba mı acabamı derken artıo bulantın:)) çalışmak ii geliyor yani..ama benimde şu anda tek tesellim bugün 9. Haftanın ilk günü kaldı şurda 3 hafta, hep 12. Haftanın bittiği günü hayal ediyorum, inşallah kesilir o zmn yoksa walla büyük hayal kırıklığı yaşıcam...
allaha şükürler olsun bu mübarek günün sabahında bebeğimi gördüm minicik kalbinin nasıl attığını da... ve sesi muhteşemdi maşallah ona Allah bu sefer inşallah yavrumu bize bağışlarve sizlere de bu güzel duyguları hayırlısıyla yaşayabilmeyi nasip eder amiiin
Hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?