2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet canım benim de çok kotü.dayanılmıcak durumda.kokulara normaldede çok dayanamazdım ama simdi korkunç...12. haftada bitiyomus daha çok var...

gözün aydın canım çok sevindim.beni de 10.ayda çağırdı doktor bakalım inş her şey yolunda gider bundan sonra ki aşamalarda da.rahatlamışsındır diimi.ben öyle olmuştum.hamileyim diyebiliyorum artık[/QUOTE]

ewet canım aynen bende yeni hamile olduğumun farkına varıyorum. allahım sorunsuz bir şekilde dünyaya getirmemizi de nasip eder inşallah

slm arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim 2 gün önce öğrendim daha öncede takip ediyordum 2008 mayıs annelerindendim 3 yaşında oğlum var :))

tafffffff canım yarın senin için çok güzel bir gün olacak
Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

allaha şükürler olsun bu mübarek günün sabahında bebeğimi gördüm minicik kalbinin nasıl attığını da... ve sesi muhteşemdi maşallah ona Allah bu sefer inşallah yavrumu bize bağışlar ve sizlere de bu güzel duyguları hayırlısıyla yaşayabilmeyi nasip eder amiiin
Hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah

bence küçük kardeşlerinin olacağı haberini mutlulukla karşılayacaklardır tam ergenlik çağındalar ama eve yeni bir neşe kaynağı geleceği için mutlu olacaklar bence ama söylemek için en uygun zamanı siz bilirsiniz Allah kolaylık versin inşallah tamamına erdirsin hayırlısıyla

kızlar 18 saatlik bir yolculuga cıkmm lazım ne yapmalıyım bilemedim kendi arabamızla arka koltukta yatarak mı gitsem yoksa ucaklamı gitsem ama ucaklada tek gidicem onuda istemiyorum

sürekli mola verirseni yolda 3 saatte bir 15 dk lık, sen o molalarda yürürsen 5 dk kadar bence bir sıkıntı olmaz dolaşımını hızlandırmak için :26:arada önde oturursun arada arkaya geçer uzanırsın hayırlı yolculuklar şimdiden kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah

benim de sürekli öyleyim arada öğürüyorum bile ama kusmadım hiç iştahım yok hep hasta gibiyim midem hep rahatsız yediklerimi de zorla yiyorum suyu çok severim onu da zorla içiyorum canım su istiyoru ama içersem kusarım diye zor zor içiyorum doktorum bana bugün hamilelerin kullandığı "Dramamine" diye bir bulantı ilacı verdi günde 2 kere alabilirsin rahatlatır seni dedi ama ben henüz almadım çok fena olursam alırım:26:

evet canım benim de çok kotü.dayanılmıcak durumda.kokulara normaldede çok dayanamazdım ama simdi korkunç...12. haftada bitiyomus daha çok var...

ewet aynı sorun bendede var. doktor 12.haftada geçer diyo. miğde bulantıları normalmiş. bebeğinizin sağlıklı bir şekilde geliştiğini ifade ediyomuş benim doktorum öyle söyledi. bende her şeyden tiksindim. çok sevdiğim çaydan bile nefret ediyorum artık. kızlar miğde bulantılarına karşı bir öneriniz var mı.

ben suyu az içiyorum..çünkü en çok su midemi bulandırıyor...birde kim ne derse desin bence birazda piskolojik. ben çalışıyorum..hafta içiçok rahatım ama hafta sonu çok kötü oluyorum evde...evde bi daha çok koku alıyorsun birde bebeği düşünmeye daha çok vakit oluyor.. o yüzden acaba mı acabamı derken artıo bulantın:)) çalışmak ii geliyor yani..ama benimde şu anda tek tesellim bugün 9. haftanın ilk günü kaldı şurda 3 hafta, hep 12. haftanın bittiği günü hayal ediyorum, inşallah kesilir o zmn yoksa walla büyük hayal kırıklığı yaşıcam...

Yorumun için çok teşekkürler...Bugün kan testi ile eşim ve bende daha farkına vardık bebek olayına.Küçük oğlan çok istiyor özellikle kız olmasını.O zaten hep söylüyordu baba bebeğiniz olsun diye... bende markete gidip alalım sipariş var derdim gülerdik.Ama büyük tepkisiz o yüzden sınavı bekliyorum belki buna içlenip sınava falan girmez allahım esirgesin

doktor çok nadir de olsa 9 ay boyunca bu şekilde bulantılarıda olanlar var dedi. Inşallah onlardan biri değilizdir. Ben hiç bir şey yiyemiyorum. Herşeyden tiksinti gelmiş durumda. Birde 12 saatlik yola çıkacağız ne yapcam bilmiyorum.... Allah butun hamilelere sabır versin. Inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda . Gerisi mühim değil...

canım hep yoğurtlu şeyler istıyo dun bı litre ayranı içtim
ama yemek yıyemıyorum yedıgımde dışarı çıkarmak ıstıyorum ama çıkaramıyorum bı acayıp oldum ya :)
acayıp cinsıyet merakım başladı ıkısıde gönulme hoş ıkısınıde çok ısterım ama neee kızmıı erkekmiiii :)))
arının sıkıntılardan guzel şeyler düşününnnn:)

bende dün gördüm bebeğimin kesesini Rabbimin izniyle daha 5+1 olduğumuz için alttan ultrasonla bakıldı.Çok güzel bir duygu Allahım dileyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah. Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun

gözün aydın taf çok sevindim
ben de bayramdan sonra göreceğim inşallah, bu mübarek gecede bol bol dua edeceğim, hepinizin kandili mübarek olsun

ayy kızzlarrr demek ki nisan annelerinin kaderi bu.aşırı mide bulantısı.bende fenayım.hemde 24 saat.hatta 1 kilo verdim son 4 günde.3 4 kerede istifra ettim.ama hergün degil.

Amaaa yinede bunları yaşamak bile keyif veriyor bi yandan çünküüü hamileyim.hamileyimsonunda bendeeee hamiileyiim benim içimdede bi melek var artııkk

Kızlar bisi sorcam bulantı konusunu degistircem...Dr u 2 li testten bahseden varmi. Biz 3. Kontrolümüze 24 Eylül'de gidcez. Dr o zmn yapacakmış bize. 13. Haftada oluyoruz o zmn. Bizim gibi 2 li teste girecek varmi o tarihlerde. Dr unuz bisi dedimi. Bide bu nedir ne
değildir bilgisi olan varmi.

Keseyi görenleri, bebeklerinin kalb atışını duyanları ayrıca kutluyorum, sevincinize heyecanınza katılıyorum! Tafcım sana göre de çok sevincli oldum! Sağ salim kucağınıza alın İnşAllah!

Allah bu gece bütün dileklerinizi duysun yüzünüzü kalbinizi hep sevindirsin! Sağlık sevgi, bereket içinde bebeyinizi büyütün İnşAllah!!!

Ben de kaydımı yaptırdım sağlık ocağında da, aşılarım olcakmış gelen aydan itibaren. Kendi doktorum da sonrakı kontrolumu eylül otalarında olacak diye söyledi. Çok merak ediyorum nasıldı menim bebegim, napyor orda, her şey normalmı. Bulantılarım çok degil bazen kokulardan olur, ama çabuk keçir. Bizim tam tamı 2 ayımız doldu, 8 haftamız yani:)
Göbeğim çıkmışmı ya gazdanmı arkadaşlarım göbeklendiğimi hep söylüyor ama bildiğim kadarı 15 haftadan itibaren göbiş gözükmeye başlar. Amaaaan okadar beklıyorum o günleri

Kendinize iyi bakın, yumurta süd yoğurt meyve bol bol yeyin bebeğiniz sağlam olsun! Hadi öptüm hepinizi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…