2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ben internettrn biraz araştırmıştım.o haftalarda ikili test yapılıyormuş.ense kalınlığını mı ne ölçüyorlarmış.yani kısacası bebeğin sağlıklı mı diil mi ona bakıyorlar.Allahım inşallah hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. ben de 7. haftadayım şimdi.bir ay sonra gel dedi ama testten bahsetmedi.zaten erken oluyor benim için sanıyorum.

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız?ben geçen hafta doktorda tartıldım 57.600 çıktım.aslında hamile kalmadan önce biraz kilo vermek istiyordum ama olmadı.

Benim doğum da 6 Nisan görünüyor 8 haftam doldu..Sizlerle aynı kaderi paylaşıyor olmak çok keyifli.. Keyifle ve sağlıkla gelir bebeklerimiz umarım.. Belki yeri burası değil ama Nisan anneleri burda olduğu için sormak istedim öğretmenim ben ve doğumdan sonra ücresiz izne ayrılmayı istiyorum. doğum izninden sonraki sürede rapor alıp yaz sonunda aylıksız izne ayrılmayı istiyorum, benimle aynı durumda olan var mı siz nasıl ayarladınız izin konusunu ?

canım benim de 7.haftam doldu.12 nisan görünüyor Allahtan bişiy olmazsa.ikinci dönemin başından 1 sonundan 3 hafta kalıyor.yanlış hesaplamadıysam.rapor alacağım ben de.zaten seminer döneminde kim bizi arayacak.rapor alırsak sıkıntı olmaz.başta ben de senin gibi düşünüyordum.ama seneye çalışırım ben.evde çok sıkılırım.sen ücretsiz izne çıkacaksan öyle yapki hem yaz maaşnı alabilirsin hem de ücretsiz izninden 2 ay artırmış olursun.

Canım , teşekkürler cevabın için, hayırlı olsun senin de.. Ben mecburum izine ayrılmaya çünkü yalnızım İzmir'de bırakabileceğim kimse yok. Evim de okula 25 km uzaklıkta :/ ücretsiz izin, doğum sonrası hakkımız olan 8 haftalık izinden sonra başlıyor değil mi? o süreden sonra rapor alırsak da bu ücretsiz izinin süresinden düşüyor sanırım.

mrb cici anne adayları Bende 5+2günlük hamileyim :)))Netten hesapladım 26nisan doğum tarihi diye gözüküyor hayırlısı ile inşallah olur.Dün doktor kontrolüm vardı 1.11mmlik bir kese var şimdilik.Ben bundan 2 yıl önce boş gebelik yaşadım malesef.Şimdi doktorum tekrar aynı şeyi yaşamayayım diye progesteron hapı ve corasprin verdi.Düzenli kullanıyorum.Ama progesteron hapı beni uyutuyor sürekli... onun dışında şuanda hiçbir şikayettim yok çok şükür.haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim 8.haftaya kadar sürekli takip edilecek.İnşallah Allah'ım izin verir ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

benim de bakacak kimsem yok da bakıcıya vereceğim.ama senin yolun çok uzakmış.benzin parasına değmez.ücretsiz izin 2 yıl bildiğim kadarıyla.ücretli 4 ay.tabi sen ücretli izin bitince rapor alırsın.önümüzdeki sene başında da ücretsiz izne ayrılırsın inşallah.yalnız ben raporun ücretsiz izin süresinden düşeceğini sanmıyorum ikisi farklı şeyler.senin ücretli iznin ikinci dönemin başında başlayıp sonundan 1 ay kalıyor sanıyorum.ben hatta söyle düşünüyorum sonunda başında 1 sonunda 3 hafta almak yerine baştan 2 sondan 2 alayım çünkü 21 gün rapor almak zor.bence sen de öyle yap 14+14 olur..bakalım o zaman ne olacak şimdilik düşüncem böyle.

tebrik ederim arkadaşım.hayırlı olsun.İnşallah bebeğini sağlıcakla büyütürsün

Canım ben biraz araştırdım da dediğim gibi, doğum izni doğum sonrası mazeret izni bitince başlar 12 ay sürermiş. yani 12 aylık süre izne ayrılmayı istediğin zaman başlamıyormuş. Yani Doğum sonrası raporlu geçen süre aylıksız izin süresine dahil. Benim doğumdan önce 8 haftam yetiyor zaten 2. dönemin başından, doğum sonrası da dediğin gibi haziran'da 4 hafta kalıyor bu dört haftayı artık raporla, geçirebilirsem, yaz tatilini de çıkarırız. (o kadar süre rapor verirler mi bir de o var tabi:)) Bu durumda yaklaşık 3 ay aylıksız izinden kesilmiş oluyor, eylül'den itibaren 7 ay aylıksız izin kullanabiliyorum. Senin bir hafta aktarmalı olarak aynı süre :) Gerçi sen düşünmüyorsun izni ama, hayırlısı olur umarım :))

konuya dahil oldum ben de nasipse nisanda doğum yapacağım, ondan sonraki yıl çalışmayacağım, yalnız, ücretsiz izin süresi torb a yasayla 2 yıla çıktı rahat olabilirsiniz,

arkadaşlar benim sol kasığım hiç geçmeden iğne batar gibi çok ağrıyor.dinlensem bile geçmiyor.her pozisyonda ağrıyor.bazen de sağ kasığım ağrıyor.çok korkuyorum.acaba acile f,lan gitsem mi?

benimde öyle oluyor için rahat eder gidersen ama kanama görmedikjçe kormayın derler.Bizim ailede kadın doğumcu var ben henüz dr kontr başlamadım ama ondan bilgileniyorum bebek anneye tutunmaya çalışıp yerleştiği için oluyormuş o agrılar...

konuya dahil oldum ben de nasipse nisanda doğum yapacağım, ondan sonraki yıl çalışmayacağım, yalnız, ücretsiz izin süresi torb a yasayla 2 yıla çıktı rahat olabilirsiniz,

Merhaba Beloved,
Torbadan sonunda işe yarar bir şey çıkmasına sevindim :) Ücret vermiyorlar ne de olsa :) Sevgiler bebişine :)

meraba anne adayları hepinize hayırlı olsun Allahım saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin ben de nisan annesiyim 20 nisan 25 nisan arası bekliyorum ilk kez anne olacağım ama kahverengi akıntım oluyo bu normal mi? yardımcı olursanız sevinirim :18:

selam kızlar bugün akşam duşa girdim jelimsi bişey geldi hafif kanlı çok korktum ama onun haricinde hiç kanamam yoktu Hemen hastahaneye gittik eşimle ama doktor yoktu ebe vardı sadece kanaman yoksa ağrıların yoksa bişey olmaz dedi Pazartesi hastahaneye gel dedi o zaman ultrasonunla doktorun bakar dedi Ama bebeğim ya karnımda öldüyse belirtilerim birden bire sanki kayboldu Kanamam yok evet ama sanki hafifledim ne bi mide kazınması ne bi halsizlik yok bişey korkuyorum nolur yardım edin

canım telaş etme hemen, ebe şüphelenseydı pazartesıye bekletmezdı enı o senın karnında ve yaşıyo kötu şeyleri düşünme lütfen oyle olsa kanaman olur sende bı rahatsızlık olur belırtıler herzman surecek değil tatlım bende bugun çok ıyı hısseıdyorum kendımı guızelce yemegımı yedım kaçgundur mıdem acayıptı sıkıntılanmaaa lütfen

Selam hayirli olsun canim. Sakin telas etme bendede oldu 4 ay boyunca ama sonra geciyor ama coookkk olursa doktora git ama leke seklindeyse yada bir kac damlaysa sorun etme bendede oldu :)

merhaba Nisan anneleri ben de inşallah bir nisan annesi olacağım. 15 Nisan tahmini doğum tarihi. önümüzdeki 7-8 aylık süreç hepimiz için rahat sağlıklı geçsin ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşacağımız güzel anlara gebe olsun diliyorum.
dördüncü haftadan beri benim de arasıra kanama ve lekelenmelerim oldu pembe ya da kahve rengi tonlarında. o zamandan beri progestan kullanıyorum ve raporlu evde yatıyorum. ilaç biraz bulantı ve uyku yapıyor ama yeter ki bebeğim sağlıkla büyüsün de gerisi önemli değil. 5. haftada kesemizi gördük 6. haftada kalp atışlarını dinledik çok şükür.
sürekli yazamayabilirim genelde yatıyorum ama bilgisayarı açtıkça en azından sizi okuyacağım. herkese sevgiler

bu arada beni de tablonuza ekler misiniz? SAT 11 Temmuz, yaş:33 kilo:72 şehir:Ankara tarih: 15 Nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…