2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sanırım biraz düşük benimki..ama umarım sıkıntı yaratmaz.cevap için çok teşekkür ederm

esrach,denemek zorundayım..kasapta bulurum herhalde,ya da getirtiriz artık..Hamileliğime de zarar getirecek bir şey olmadığını düşünüyorum,umut bile rahatlattı şu an zonklamalarımı,çok sağol:)

kesinlikle dene canim Allah yardinmcin olsun zararinin oldugunu saniyorum ama yinede vajinada degdirme sadece sorunlu bölgeye sonra yaz bakalim memnun kalacakmisin:80:

inşallah işe yarar canım, gebelik bölümünde 6 aylık gebe bir arkadaş benzer şikayetle acil yardım soruyordu ben de buradaki öneriyi kopyaladım başlık vererek. inşallah bi sakıncası yoktur herşeyden önce tabi ve sonrasında işe yaramasını umuyorum. sonucu mutlaka yaz.

Günaydın arkadaslar herkes iyi mı şiiye merak ettim. Su an tatildeyim, simdiden iyi bayramlar dukedom Allah bebislerimizi korusun

merhaba, benim bulantılarım gunden gune arttı geceleri yanımda leğenle yatar oldum. gece en az uç dört kez uyanıyorum bulantı yuzunden.. ne yiyeceğimi şaşırdım resmen en temel besin kaynağım çubuk kraker muz haşlanmış patates ve peynir. armut un mide bulantılarına iyi geldiğini duydum bakalm denicem inşallah faydası olur

Günaydınlar herkese
benimde midem acayip bulanıyor ilaç içiyorum mecburen yoksa doktorum serum takmak zorunda kalırız dedi kilo kaybetmeye başlamışım

Günaydınlar herkese
benimde midem acayip bulanıyor ilaç içiyorum mecburen yoksa doktorum serum takmak zorunda kalırız dedi kilo kaybetmeye başlamışım

ben çıkartamıyorum nedense sadece bulanıo öğürdüğümle kalıyorum. bugun sağlık ocağına gidicem bakalm dr ne diyecek eger şiddeti artarsa dayanamam gibi gelio suratım hep beş karış her kokudan tiksiniyourm parfumum en sewdiğim kokular bile bana tiksitni verio

ben 4-5 kere çıkardım ama yemek yiyemiyorum ki su bile istemiyor canım zorlanıyorum baya 3. aydan sonra geçermişş bulantı çok zormuş Allah hepimize kolaylık versin tabi eşlerimizede

geçmiş olosun canım inşallah çabucak geçer çok şükür allahıma benim bulanmıyo bulansada çok bunaltmıyo beni hemen geçiyo inşallah sizinde çabuk geçer

çok teşekkür ederim canım.Valla sabah akşam çubuk kraker tüketiyorum.Aman nazar değmesin sana da.herkese söyleme çok kötü bişiy.

merhaba kızlar folic asit 8. haftada kesiliyor mu bilen var mı ?? buarada bende hiç bulantı yok 1 gün iyiyim ertesi gün kötü halsizlik ve mide kazınmam var sadece sürekli uyuyorum Yalnız uyurken rahmim kasıklarım ağrıyor sürekli aynı pozisyonda yatamıyorum bi sağa bir sola yada sırtüstü yatıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı??

biz 9. haftadayız şu anda...geçen hafta gitmiştik dr. a dr o zmn folıc e dvm dedi,bırakılcak vs. demedi...benim kasık ağrılarım geçti ama bulantı özellikle bu hafta zirve yaptı..bi kitapda okumuştum 9. haftada bebek koku almaya başlıyormuş, bu nedenle bebeğin koklamaktan hoşlanacağı şeyler yeyin yoksa bulantınız çok olur yazıyodu:)) ama ben ne yediysem beğendiremiyorum malesef çok can sıkıcı bu bulantılar gerçekten

arkadaşlar benim doktorum folbiolu kestirdi sadece elevit içiyorum
bu arada kanda folic asit değerime baktırdım normal değer aralığı 5-19 olmalıymış
benimki 16 çıktı umarım normal değerin üstünde olması gerekmez bebeğe yetmesi için
benimkide fena sayılmaz

cnm fazla hareketsiz durmk iyi degil zaten kan dolasımını yavaslatıyor buda bebek için iyi degil bnmde oyle bnki uykuya dayanamayan uyandrmasalar aksama kadar yatardım simdi 8 de bi uyanıyorum uyku yok sonrada öglen bi bastırıyo aksamda 12i zor görüyom saat 4e kadar oturan bn uykum iyice bozuldu cok sükür hiç hamile gibi degilim ne mide bulantım vr ne bir tiksinti bebgimi görmesem acep yokmu bişi diycemde :)

selam kızlar,bugün 6+4 oldum allahımın izniyle.benim bebiş 4 yıllık bir mücadelenin sonunda bize sürpriz yaptığı için her mide bulantısında çok şükür allahım ,bugünü bize gösterdiğin için diyorum.o yüzden lütfen bu bulantıları fazla kafaya takmayın,zevkini çıkarın,bunu yaşayabilmek için yıılarca uğraşan çiftler var :))sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…