esrach,denemek zorundayım..kasapta bulurum herhalde,ya da getirtiriz artık..Hamileliğime de zarar getirecek bir şey olmadığını düşünüyorum,umut bile rahatlattı şu an zonklamalarımı,çok sağol:)
Az önce eşim kasaptan sordu..Üşenmedi gitti yaaa:)))Koyunun kesildiği yerde ya da ciğercilerde bulabilirmişiz..Yarın aramaya devam edeceğim.Bulur bulmaz yazacağım siteye..
Bu arada progesteron ile ilgili bakıyordum sitelere;güzel anlatmış PROGESTERON, PROGESTERON NEDİR | Sağlık, Hastalıkların belirtileri tedavisi tedavileri tedavi Yöntemleri, |
herkese günaydın taze anne adayları nasılsınız bakalım
günaydın canım.çok miğdem bulanıyor ya benim.çok fenayım..
Günaydınlar herkese
benimde midem acayip bulanıyor ilaç içiyorum mecburen yoksa doktorum serum takmak zorunda kalırız dedi kilo kaybetmeye başlamışım
ben çıkartamıyorum nedense sadece bulanıo öğürdüğümle kalıyorum. bugun sağlık ocağına gidicem bakalm dr ne diyecek eger şiddeti artarsa dayanamam gibi gelio suratım hep beş karış her kokudan tiksiniyourm parfumum en sewdiğim kokular bile bana tiksitni verio
geçmiş olosun canım inşallah çabucak geçer çok şükür allahıma benim bulanmıyo bulansada çok bunaltmıyo beni hemen geçiyo inşallah sizinde çabuk geçer
inşallah canım rabbim korusun bebişlerimizi yüzümüzü güldürsünsevindim canım , hayırlısıyla bızım gunlerımız aynı beraber alıcaz kucagımıza inşallah
merhaba kızlar folic asit 8. haftada kesiliyor mu bilen var mı ?? buarada bende hiç bulantı yok 1 gün iyiyim ertesi gün kötü halsizlik ve mide kazınmam var sadece sürekli uyuyorum Yalnız uyurken rahmim kasıklarım ağrıyor sürekli aynı pozisyonda yatamıyorum bi sağa bir sola yada sırtüstü yatıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı??
merhaba kızlar folic asit 8. haftada kesiliyor mu bilen var mı ?? buarada bende hiç bulantı yok 1 gün iyiyim ertesi gün kötü halsizlik ve mide kazınmam var sadece sürekli uyuyorum Yalnız uyurken rahmim kasıklarım ağrıyor sürekli aynı pozisyonda yatamıyorum bi sağa bir sola yada sırtüstü yatıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?