2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canim bilimsel bir aciklamasi yok ama deneyen bizzat annem olup bu fikri veren kiside doktorun hanimidir. Annemin cok büyük sorunu vardi hemoriedle her tuvalete gittiginde kan bosaliyordu ve yavas yavas kan kaybediyordu biraz komik ve kulaga hos gelmiyor olsa bile denemende sakinca yok. Anneme doktorun hanimi demiski koyunun öd'ü varya onu hemoried olan kismina sür bir dahada böyle bir sorunla karsilasmazsin diye annem tabi o an herseyi denemeye hazir yeterki agrisi dinsin diye denedi suan 5-6 yildir hic bir sorunu yok hi bi kez bile sikayeti olmadi biraz igrenc gibi geliyor ama yinedede denemekte fayda var

esrach,denemek zorundayım..kasapta bulurum herhalde,ya da getirtiriz artık..Hamileliğime de zarar getirecek bir şey olmadığını düşünüyorum,umut bile rahatlattı şu an zonklamalarımı,çok sağol:)

Kızlar tekrar merhaba,
Geçtiğimiz salı cok az kahverengi lekelenmem oldu. Doktoru aradım,progestana basla ve persembe günü kontrole gel dedi. Çok şükür ki bebeği gördük ve kalp atışlarını da duyduk. 15 gün sonra tekrar gel dedi. Kısmetse bir sonraki randevumuz 8 eylülde. Bazen kendimi bebeğim sağlıklı olacak mı diye düşünmekten alamıyorum,siz de bu tür düşüncelere kapılıyor musunuz?

lekelenmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum, KK sağolsun sizlerin sayenizde yalnız olmadığımı görüyorum. Burada progestan kullanan ve lekelenme yaşayan bir sürü anne adayı olduk inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
sanırım pek çok anne adayı bu tarz korkular yaşıyor. en iyisi kafamızı dağıtmak için başka şeylerle meşgul olmaya çalışmak bence ve mutlaka olumlu düşünmek. bunun dışında yalnızca dua edebiliriz. İnşallah sağlıkla gelir
bebeklerimiz

ben de kapılıyorum bu tarz düşüncelere fakat çok düşünmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.Allahın izniyle hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inşallah.benim de gectiğimiz hafta içerisinde kahverengi lekelenmem oldu ama ben pek takmamıştım yarın arayıp sorsam mı acaba.şu anda bişiy yok ama.

merhaba arkadaşlar konuşmalarınıza baktımda şöyle bir arkadaşın biiri kahverengi lekelenmesi olduğundan bahsetmiş benimde 2 ay boyunca yakamdan düşmedi kahverengi lekeler doktorum her kontrolde düşük tehlikesi diyip beni mahfetti. progestan kullandım günde 3 kere üst sınırı günde 2dir aslında ama benm çok şiddetliydi ve 3 kez almamı istedi uyku hali sinir bozukluğu ve kilo kaybı yaptı. en son parça düşürdüm ertesi gün soluğu doktorda aldım bebişin kalp atımı varkesesinde gayet olması gereken yerde ama doktorum her zaman ki uslubuyla sorunlu 1 gebelik düşecek mi düşmeyecek mi daha karar veremedi hiç hoş bir durum değil ama hadi hayırlısı dedi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki. 1. kutu ilaç bittikten sonra 2.ye başladım ama hep inandım hiçbirşey olmayacak benmle kalacak o daha melek onu Rabbim koruyacak diye işte şimdi 14. haftamıza aslanlar gibi girmek üzereyiz. moralinizi yüksek tutun ne kadar üzerine düşersen o kadar zarar verirsin kendine de ona da. maneviyatınızı sağlam kılın Allaha sığının boşverin doktor düşecek demiş öyle demiş böyle demiş derler herşeyi her kontrol sonrası ağlama nöbetlerimi 1 ben bilirim sağlıcakla yavrularınızla kalın korkmayın sakın.

canım inşallah önemli bir nedeni yoktur ama doktoruna söylemende fayda var çünki istirahat ve ilaç veriyorlar. burada gördüğüm kadarıyla kadınların pek çoğunda karşılaşılan bir durum ama dikkatli olmak lazım ilk üç ay yine de. inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz hayırlısıyla. sen yine kafana çok takma ama bence bir konuş doktorunla.

tamam canım çok sağol.yarın arayıp konuşurum.

3 gündür kahverengi lekeler olmadı,dinlendiğim için mi yoksa bu progesteron mu kesti bilemiyorum?umarım geçen hafta olan lekeler bebişlerimizin yerleşme habercileridir:)

3 gündür kahverengi lekeler olmadı,dinlendiğim için mi yoksa bu progesteron mu kesti bilemiyorum?umarım geçen hafta olan lekeler bebişlerimizin yerleşme habercileridir:)

benim de neredeyse üç gündür yok gibi çok şükür. yine de çok korkuyorum.. inşallah söylediğin gibidir.

edazes yazdıkların o kadar umut verici ve anlamlı ki.. çok teşekkürler paylaştığın için. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini.

edazes yazdıkların o kadar umut verici ve anlamlı ki.. çok teşekkürler paylaştığın için. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini.

amin canım benim sağol Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı uzun ömürlü versin kucaklarımıza inşallah. yaşadıklarımdan anladığım şu:eğer bir bebek rahimden aşağıda durmuyorsa, gelen şey bildiğimiz kan değilse demekki tutunması uzun sürüyor sürekli rahime yerleşmek için kazıyıp duruyor bu esnada da kılcal damar üzerine denk gelip kahverengi lekelere yol açıyor ben böyle düşünüyorum çünkü böyle oldu :) Rabbim hepimizin yavrusunu bizden iyi koruyor inanın buna

Sizlerin de dediği gibi olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu doktorlara hiç güvenmiyorum bu yazıları okuyunca..

bak canım ikili tessten önce doktorum benden 17 tane tahlil istedi şüpheye kapıldım bende birşey mi farketti diye bir baktımki istediği testler arasında HIVde var bende hıv olsa şimdiye kadar sağlıklı durabilir miydim de birde gebe kalacam çok didikleyip insanı sağlamken hasta ediyorlar :) gebelikte en önemli şey hızla yükselen hormonlar sebebiyle morali yüksek tutmak benm doktorum gamlı baykuş gibi durmadan bana felaket haberleri verdi durdu yok düşecek düşebilir e hadi hayırlısı bakalım ne olacak Allah Allah niye böyle yapıyor bu bebek 1 sıkıntı var anlayamıyorum vs vs neler neler yaşattı bana ama onun tüm olumsuzluklarına ramen ben ve bebiş gayet iyiyiz :) sizde öyle olun

kızlar hamile kaldıktan sonra aranızda progesteron tahlili yaptıran varmı varsa kaç çıktı.benimki 26.1 çıkmış.panik oldum çok lütfen bişeyler söylermsnz bana.yardımcı olablrmsnz

Anneannemin eskilere dair bir yorumu ilginçtir: BİZ ADETTEN KESİLİNCE GEBE OLDUĞUMUZU ANLARDIK; SANCIMIZ GELİNCE DE DOĞURACAĞIMIZI...Elbette anne bebek ölümleri o yıllara göre çok azaldı,her türlü problem önceden tespit edilebiliyor ama bütün gebeler sorunlu mu yarabbim?
Doktorların yorumları,suskunlukları,hımmmm...ları biz gebelerde aşırı büyütülüyor da olabilir aslında..
Öğretmenim,yaz tatilindeyim,işim gücüm yok..Kendimi o kadar çok dinliyorum ki açıkçası yoruldum..Şu an evden çıkıp tıp merkezine gidip hcg mi ölçtürmek istiyorum.:))Eşim sakin ol diyor,açıkçası saçmalamaya başladım..
Eğer bu bir projeyse ben bu projeyi aşırı sahiplendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…