2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam herkese,
benim bebeğimin kalp atışlarından doktor şüphelenmişti. cumartesi tekrar gittim. şükür herşey yolunda. bebek küçük olduğu için olabilir demişti zaten doktor. doktorumun tavsiyelerini söyleyeyim sizlerede. folikasit devam. günde 3 tane ceviz muhakkak yencek. çiğ az pişmiş et yasak. sucuk salam sosis çiğ köfte 9 ay boyunca yasak. mutfağa girme dedi. meyve yoğurtla besleniyorum. yumurta da çok pişmiş olcak. balık et tavuk yencek. crinojel kullanıyordum ben çünkü tüp bebekle hamile kaldım. ama doktor tortu gördü. progestoran iğne kullan dedi 4 gün kadar. tekrar ona başladım. ve gerçekten daha iyi oldu. döküldü içimden tortular. şimdi inşallah herşey yolundadır. dua ediyorum bekliyorum sabırla. bilgisayarda mide bulantısı yapıyor. sizleri takip ediyorum. rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ben de sadece iki kez çıkarttım, kesinlikle kusmamam lazım içtiğim progestan da çıkabilir belki o yüzden kusamıyorum. aynı seninki gibi herşeyden bulantı duyuyorum en çok da progestanın kokusu. eşimin kokusu dışında şuan herşey kokuyor. neyseki o kokmuyor henüz eşimin yaptığı güzelim yemeklere burun kıvırıp beyaz peynir yediğim için üzülüyorum. yine de bulantıdan şikayetçi değilim dayanılır inşallah yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin, hepimizinkiyle birlikte. eğer yeterince beslenemediğini düşünürrlerse sağlık ocağında serum verebilirler sen de biraz rahatlarsın canım. sana da geçmiş olsun

uzandığımda bir sağa yatıyorum, bacaklarım rahat etmiyor sanki bir sola dönüyorum. sağ tarafa yatınca kalbe fazla yüklenilmediği için çarpıntıyı engellediğini okumuştum yatışa sağla başlıyorum. beş dakika geçmeden bacaklarımı esnetmek pozisyon değiştirmek istiyorum ve sola dönünce bebeğe daha fazla oksijen gittiğini okumuştum bir süre de öyle yatıyorum. sonra üç dört saat sonra uyanıyorum. wc gidiyorum. sonra sil baştan bir de uykum çok ağırdır normalde kesintisiz uyurum.

görkemli tebrik ederim gebeliğini senin kadar uzun olmasa da bir süredir bu özlemi yaşadığım için ve zaten riskli bir gebelik olduğu için her bulantıda çok şükür herşey yolunda küçüğüm yaramazlık yapıyor diyorum. bizimki 33-35 yaş ebeveynliği olacak inşallah ve o yüzden iyice kıymetli. Allahım bu günleri gösterdi inşallah kucağımıza almayı da nasip eder.

kan testi yaptırdım..
18 ağustos: 899
20 ağustos: 2079
24 ağustos: 7200
29 ağustos : 20.679

Açıkçası moralimiz bozuldu. Cuma günü doktora gideceğim.O zamana kadar ne düşünsem???

Canım bende ilk doğumumdan sonra hemoroid olmuştum...
Allahım bir türlü çare bulamadım derken, kulüpte bir yerde Vicks sürdüklerini okudum..
Önce ne alaka falan dedim..
Kaybedecek bir şeyim yoktu ve bende birazcık baş parmağıma alarak sürdüm..
Allahım bu nasıl bir rahatlama, bu nasıl bir rahatlama anlatamam..
Arkadaşım bana çok iyi geldi, denemeye değer inan ki..
Geçmiş olsun..

Merhaba 2012'nin Nisan anneleri.Ben 2011 nisan annesiyim aslında mayıs annesi olcaktım gerçi bizim topictekilerin yarısından çoğu nisan annesi oldu neyse.Hepinize sağlıklı,güzel, huzurlu en önemlisi mutlu bir hamilelik dilemek istedim.Rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınızaalmayı nasip etsin.Sormak istediğiniz bişeyler olursa seve seve cevaplarım biz çok tecrübe kazandık sayede.Hepinize güzel günler dilerim :)))

Canım HIV testini yapmak zorundalar..
Sadece -taşıyıcı- da olabilirsin..
İnsana saçma geliyor ama gerekli..

efim,viks sürdümşimdi...çok fena yanıyor...olsun deneyeceğim!!!bugün kasaptan koyun ödü de aradım;bayramdn sonra getirtiriz dediler..zaten hcg değerlerim boş gebelik riskini arttırıyor..cumaya kadar beklerken hemeroide çalışayım ben de..

canım bende seni tebrik ederim.aynı düşünceleri paylaşmak ne güzel.bende 35 yaşındayım ve seni çok iyi anlıyorum.hepimizin kıymetlileri sağlıkla gelir inşallah...

kızlar ya benim miğde bulantım dışında çok gazım oluyor.regl olacakmış gibi karnım şişti daha da inmiyor.bir de burnum tıkanıyor.benden başka bu problemleri olan var mı?bu arada başka bişiy daha soracağım doktor bana falbiol diye bir ilaç verdi.illaki aç karnına mı içilecek bu? eczacı öyle demişti ama ben içemiyorum aç aç.

gaz konusunda kesinlikle yalnız değilsin 4 aylık gibi karnım çıkıyor akşamları sabaha iniyor

Son düzenleme:
herkeze iyi bayrmlar insalh hayırlsıyla seneye bayramda bebişlerimizde bizimle olurr

iyi bayramlar herkese
ktg dileğine katılıyorum, inşallah seneye bebeklerimizle gireriz Ramazan bayramına hayırlısıyla .

Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar arkadaşlar Bi sonraki şeker bayramına meleklerimizle gireceğiz inşalllah Şeker niyetine onları yiyeceğiz Rabbim nasip etsin :26:

bende izmirdeyim canım.bende düşünüyorm gibii

aynı durumdayımmmmm canım

merhabalar
herkese hayırlı mübarek bayramlar
benide aranıza alır mısınız bende 2012 nisan annesi olacam allah nasip ederse
2 kaybım var rabbim inşallah bu sefer sonuna kadar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…