2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlarrr hepimizin mübarek ramazan bayramı ve zafer bayramı kutlu olsun allahım bidahaki seneye bebelerimizle kutlamyı nasip etsin inşallahhh

kızlarr herkese slmlarr.. Allah izin verirse bende 2012 nisan annesi olacağım inş :)) 6 ay önce 6.5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım ama Allahıma şükür olsun mübarek ramazan ayında öğrendim tekrar hamile olduğumu:)) ama korkularım var ilk bebeğimden dolayı:44: kızlar bide bişey sorucam ya kanda beta hcg ilk baktırdığımda 1650 çıktı 4 gün sonra baktırdım 12000 çıktı bu değer normalmi mi sizce yoksa 4 günde olması gerekenden yüksekmi çıkmış?? benmi çok pimpirikliyim acaba diyorum:44: bilginiz varsa sevinirim

kızlar benim iştahım çok açıldı bugün öğleden sonra sizce normal mi doymak bilmiyorum

canım normal tabi maşallah mide bulantın yok demekki ne güzel.ben yemek yemekten hiç zevk alamıyorum mesela.

benim soruma cvp veren olmıcak heralde

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun. önceki kaybın için üzüldüm benim de dört yıl öncesinden bir tane var, inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz. ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama inşallah değerlerin normaldir, doktorunla görüştün mü?

Son düzenleme:

cnm ilk önce cvbın için çok teşekkürler doktorumla görüşemedim işte araya bayram girince bana eylülün 12sinde gel dedi..telefon numarasını da almadım normalde beta hcg değerleri kontrol edilmesi lazım.. bende dayanamadım 4 gün sonra baktırdım 1600den 12000 e çıkmış belki benim gibi beta hcgsi bukadar yüksek çıkan varmıdırı acaba diye..sen şimdi ne kadarlık hamilesin cnm ?? inş. bu sefer hayırlısyla bi sorun olmaz sağlıkla hayırlısıyla gelir bebişlerimiz yaa

herkese iyi bayramlar kızlar. nasılsınız? durumlar nasıll? anneliğe ısındınızmı?

Herkese merhabalaar :)
Allah izin verirse ben de nisan başlarında bebeğimi kucağıma alacağımm..

ya canım sanki ben hala alışamadım bu duruma.planlamamıştık ama sürekli erteleyip duruyorduk.bilemiyorum daha henüz bi şişme olmadığı için belli değil bişiy

ne kadar şanslısın. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah bütün anne adayları bu süreci en güzel şekilde geçirir
Hoşbuldum canım yeni katıldım aranıza sormadan etmeden oldu biraz ama

Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…