2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben kaçıyorum kızlar kaynanama misafir geliyomuş akşama çağırdı öptüm yaladım hepinizi byeeee

kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..

gerçekten çok uygun. ama 50 tane şeker çok az değil mi? sepet ve kapı süsünü beğendim ben ama ingilizce yazdığı için almayız :)

niye canım,ne alaka ingilizce türkçe ne farkeder..o bir kız yazsa nolcek yane
hem mevlüte 100 çok bence..en fazla 50 aile gelir

yaa yaaaaa,ben gelmeyi çok isterdim ama eşimi asla atlatamampeşime takılır kesin

niye canım,ne alaka ingilizce türkçe ne farkeder..o bir kız yazsa nolcek yane
hem mevlüte 100 çok bence..en fazla 50 aile gelir

aaaa olur mu canım :/ anne de baba da türkçe öğretmeni kapıda it's a girl yazıyr:) her gün okulda dilimize sahip çıkalım nidaları atarken kapıya onu asmam. öğrencim falan gelir dillere düşerim :)) avatarımda da girl yazıyo gerçi ama bunu beğendm türkçe yoktu :)) ben sadece mevlüt için düşünmüyorum ayrıca tebriğe gelenlere de veririm. ben de tatilde izmirden bakacağım kemeraltında ucuz oluyor.

merhaba güzel nisan annleri..beni hatırlarmısınız bilmem..çok oldu yazmayalı..daha doğrusu oğlum yüzünden yazamayalı demeliyim...ama bugün iki kelam da olsa yazmalıyım..tarifi imkansız bi mutluluk var içimde...oğluma kız kardeş geliyoooo :)) daha önce dr 10 ve 12. haftalarda erkek gibi demişti..16.haftamda açmadı kuzum göstermedi kendini...vee bugünkü kontrolümde dr kesin kız dedi...prensesim oluyoo yaa...sizlerle paylaşmadan edemezdim...daha sık gelebilmek umuduyla...sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum...

benim senle aramda 2 gün var sen kaç kilo aldım arkadaşım bazı kişiler bana kızıyo kiloya taktın diye ama takmamam elde değil

SAKIN HAA!!
bak sana komşumuzun başına geleni anlatayım
bizimki sürekli herkesle didişir durur kavgacı biridir hamileyken bile vazgeçmedi bu huyundan
tabi efkar bastıkça da "günde 1 tane" "haftada 1 tane ya nolcak" diye içti durdu
doğum oldu ve bebekte kalp rahatsızlığı görüldü
damarlar yanlış yerden çıkıyordu ve temiz kanla kirli kan karışıyordu
1 yaşında ameliyat oldu çünkü gelişemiyordu
nedenini Allah bilir tabi ama herkes "aa sigara içiyodun di mi" diye sordukça o annenin halini bir düşün

seni korkutmak karamsarlaştırmak için yazmıyorum ama lütfen sabredebildiğin kadar sabret
ufacık bir sıkıntısı olsa kendinden bilirsin sonra

içme e mi, içmek istediğinde sütüne azcık kahve koy onu iç ya da ne bilim çok sevdiğin bişeyi ye

gerçekten çok uygun. ama 50 tane şeker çok az değil mi? sepet ve kapı süsünü beğendim ben ama ingilizce yazdığı için almayız :)

50bence de az
ben şimdiden mevlüt davetlileri listesi çıkardım 100 kişi falan olduk :S
elemelerle 60a ancak indim ama daha hastaneye ve eve tebriğe gelenler olacak
daha hazır olanları incelemedim fiyatlar nasıl bilmiyorum ama 100tane yaptırmayı düşünüyorum ben

travozol veya travocort geçirir kaşıntıyı bebeğe de pek zarar vermez krem ne de olsa

ayyyy türkçe öğretmenlerine bayılrım,çokta başarılıydım türkçe ve edebiyat derslerinde..başarılarımdan dolayı öğr. beni tiyatroya götürmüştü bi kere
ahh ah çok istedim ama meslek lisesi okuduğum için edeb. öğrt. olamadım
neyse gelelim konumuza,sen öğretmensin tabi senin sadece öğrencilerine yetmez o kadar şeker,ama bana yeter sanırım..olmadı ekletebiliyosun zaten siteden

ah canım benim :)) öğrencilere verir miyim bilmem ama ben 100 düşünüyorum. izmirde annem de ayrı yaptıracak orada da mevlüt düşünüyorum akrabalar hep orada çünkü.. ah gelse hayırlısıyla şu günler artık :))

gerçekten çok sevindim canım,dur hemen listeyi düzelteyim

inşallah canım,bana şu ana kadar çabuk geçti gibi geliyor ama bundan sonrası zor olurmu bilmem..karnım büyümeye başladı çünkü,artık geceleri 4-5 defa uyandığım oluyor

bende gelmek isterim ben küçükçekmecede oturuyorum çok uzak bi yer olmadığı sürece gelebilirim

saol arkadaşım...bende senin için duyduğumda çok sevinmiştim..rabbim bana da nasip etti şükür kız evlat...

evet tatlım,kızı olan oğlum,oğlu olan kızım olsun istiyor,ama Allaha bin şükür sen ve ben şanslı kesimdeniz

valla ben masumum :)) bana sadece limon sür dedi :)) yakarsa kim üfleyecek diye aklımdan geçirdim ama yazmadım :)) darbeyle de eminim mecazi bir şeyler kastetti
çok masumsun maşallah

petuş anam benim karnım aldı yürüdü, bugüne kadar şişman gibi duruyodum giydiklerim bebeği belli etmiyodu . avm girişi güvenlik neden cihazdan geçmediniz? diyodu ama cumartesi günü eşimle yine avm girişindeyken daha ben bişi yapmadan güvenlik şöyle buyrun dedi
üstelik üzerimde dana kadar kaşe mont vardı

neyse geleyim asıl konuya dr'um karnın direksiyona değene kadar araba kullanabilirsin ama sonrasında ani frenle karnın direksiyona çarparsa bu durum doğumu tetikleyebilir dedi, sanırım 3-4 haftaya kadar o duruma gelirim. elimizi çabuk tutup havalarda çoşmadan buluşalım, bunun karı var, buzlanması var. anim allah düşmekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…