2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben varya bazen susuzluktan ölüyorum fazla içmiyorum gündüz
çünkü burda wc sıkıntım var
alaturka ve çok küçük
artı erkek kadın bir
burda 10 kişiyiz 6sı erkek
karnım sıkışıyo yapamıyorum ttutunacak yer yok
akşam içiyorum çok
sabaha kadar uykudan uyanıp uyanıp suya dayanıyorum
napim

.....

burdayım canım,valla ben çok hasta oluyorum ya o yüzden başlasamda ikinci döneme hayır etmem anlıyacağın.tam tamına denk gelcek gibi benim izinde.seminerlerde sorun olmaz idare ediyolar.bi yaım saat uğrar giderim.ama sğlıklı olsam çalışırdım.eve sıkıcı olur tabi ama alışcam.

kızlar ben geldimm..
yaa enfeksiyon devam ediyor hala yaaaa ilaç vermicem dedi günde 3ltden fazla su iç dedi

canımcım geçmiş olsun eneksiyon hamile bayanlarda çok sık görülen bişiymiş geçen hafta benimde oldu dr um fitil verdi 6 gün kullandım hala geçmedi biliom çünkü çok akıntım var ama takmıom eğer ağır bii enfeksiyon olsa riske atmaz mutlaka fitil filan verirdi için rahat etmiyosa bakşa bi kadın doğumcuya sonucu göster.ha bide sakın günlük ped kullanma hava aldırmadığı için sakıncalıymış dr um bana kağıt havlular var ya ondan önerdi..tuvalete sık gidiyoruz ya fazla temizlenince de vajinanın kendi ürettiği temizleme sıvısını yok ediyomuşuz f:44:fazla hijyen de ii deilmiş yaniii

monoroul şase adında bi ilaç sadece bi gece suda erittim içtim..başka bişey kullanmadım canım..
sende hikmet beyin numarası varmı?? olmazsa arArım bi yaa

kızlar ben geldimm..
yaa enfeksiyon devam ediyor hala yaaaa ilaç vermicem dedi günde 3ltden fazla su iç dedi

hadi yaa bende cok korkuyorum kesin bende de devam ediyo agrı falan yok ama akıntımın rengi koyu bide ilişkiden sonra lekelenme oldu gecen gun. persembe benim kntrolum var bende idrar tahlili isticem. ama akıntım koyu kıvamlı ddegil su gibi kokuda yok sadece rengi koyu. senin nasıldı? agrında vardı ama senin. iç iç bol bol su iç ben nerdeyse 4 ltre içiyorum 1-1,5 litre sadece gece içiyorum zorluyorum kendimi.

canım bende şuan akıntı yok fazla Allaha şükür bi ara vardı şimdi okadar değil..doktora,ilaç vermediğinize göre çok fazla enfeksiyon değilmi diye sordum yok çok değil dedi aslında..ama hala varmış yani..tamamen geçmiş değil..ya şimdi ben bol su tüketiyimde haftaya cuma detaylı randevum var özelde ona gittiğimde tekrar isterim idrar tahlili olmazsa diye dşündüm..şuan idrarımı yaparken hafif ağrım var ağrımda artarsa
konyadaki doktorumu ararım..
hadi yaa günlük ped kullanıyorum ben kullanmıyım ozaman bak hiç bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim

monoroul şase adında bi ilaç sadece bi gece suda erittim içtim..başka bişey kullanmadım canım..
sende hikmet beyin numarası varmı?? olmazsa arArım bi yaa

bendede yok ben hastaneyi aradım hemen bağladılar ben o dediğin tozdan tek içtim piyeloseptyl diye bi ilaç kullanıyorum hastaneyi ara sende ...

ya bi de kızlar nedne 37. haftanın sonuna kadar çalışmayı istiyosunuz anlamadım
ben 37 +0 raporu alacağım hatta doktoru ikna edebilirsem 1 hafta falan öncedende alıp ayrılabilirim
neden mi
özellikle sezeryan olacakalr için 10 gün önce zaten alınıyor
o zaman 10 gün iznin yanıyor
doğum sonrası olan 13 hafta doğurduğunuz gün başlıyor
bilmem anlatabildim mi
o yüzden en geç 37+0 da izne ayrılmak lazım

kuşum bende normalde ağrı yok hiç sadece afedersin büyük ve küçüğk tuvaletimi yaparken sonlarına doğru ağrım oluyodu kasıklarımda halada oluyo gerçi hafifte olsa..akıntımda yok öle çok fazla..koku yoktu bazen rengi banada koyu geliyo..
sen perşembe gittiğinde bi baktır canım ilişkiden sonrada lekelenme olduysa baktır derim..kafamız rahat olsun en azından.

canım seminer dönemine neden gideceksin ki? rapor alsana bebişi bırakma boş yere. eylülde yeni rapor hakkımız başlıyor ne de olsa.. ben gelecek sene başı seminerine de gtmeyi düşünmüyorum. okullar açılana kadar uğramam okul:) bebiş de 5 ayı doldurmuş olacak inşallah. ele avuca gelir o zaman..

bendede yok ben hastaneyi aradım hemen bağladılar ben o dediğin tozdan tek içtim piyeloseptyl diye bi ilaç kullanıyorum hastaneyi ara sende ...

tamam canım ararım.. ama şimdi doktorun tahlil sonucumu görmesi gerekmezmiki ya? burdaki ilaç vermicem dedi çünkü..demekki ilaç verilcek kadar fazla değilmi diyorum sordum değil dedi ama saolsun ilgisiz olunca inansammı inanmasammı bilemedim
off aman yaa

bende günlük ped kullanıyordum:44::44::44:

37+0 zaten 37. haftanın son günü olyor...
walla benim bu konuda net bi fikrim yok...internetten araştırdım biraz ama herkes farklı bişi yazmış..
32. hafta gelsin artık dr ada iş yerinin personel işlerinde sorecem bakem..bi bilen çıkar sanırsam

ben böyle 2. trimester balayınıııınnnnn...........
ben hala detaylıya girmedim gunde vermedi 1 ay önce gittim en son
şimdi gittiğimde gun verir sanırım
bide işte bu enfeksiyon nedenli kanamam olmustu gece acile gitmiştim
o zman accık gormustum oglumu 358 gram olmustu şimdi ne kaa oldu acaba
çok özledim çok merak ediyorummmm

sen söylersin yada en kötüğ fax çekersin yada taratıp maıl atarsın
ama bence çok ağrın sancın yoksa su testinide dene bi kaç gün..
ben geçen acile gittim ya 2 gün sonra detaylıda kendi dr umun yanına uğradım..dr um baktı dedi enfeksiyon olmuş ama çok kokulacak miktarda değil dedi..
yani onunda bi sınırı var demekki..

petunyapet kullanma sakın gunluk ped bana dr falan demedi ama
bende kullanıyodum 2 gunde farkediyo hemen
likralı naylonumsu camasırlarda kullanmayın kızlar sakın
gercekten hava alması cok iyiymiş
surekli çamasır degiştirmek daha hijyenik yada seni rahatsız eden
bi akıntın varsa pamuklu kumastan parca parca bezler hazırla kucuk onları koy camasırına
bulasmasın. calıstıgınız için sizin işiniz daha zor biz hep evdeyiz sonucta.

sen detaylıya girdin mi kaçırmısım bunu
nasıldı cd falan veriyolar mı kaydedip?
goruntu nasıl oluyo doya doya gorebildin mi
bazılarının ekranı arkada kalıyomus anneye gostermiyolarmıs?

ya valla yaaaa nasıl balayıysa artıkın
kız yaa oğluşumu bende çok özledimm menzilcim yaaa kurban olsun anası onu verene benim sıpamda 328 grdı en son
benim detaylı haftaya inş. çok tırsıyoreee:18::18:

evet bebem sanırım sınırları var dediğin gibi ilaç vermicem dediğine göre..tamam suratsız soğuk şapşal herifin teki ama bi idrar sonucunuda değerlendirmeyi biliyodur heralde yüzüme pek bakmadığından güvenemedim emme dediğin gibi şu olayını ben deniyim haftaya kadar..olmadı detaylıya gittiğimdede isterim bi idrar tahlili..
çok ağrım yok normalde yok zaten sadece wcde

canım benm akıntım çok oluyor ama. ben günde 2 kaez değiştiriyorum hatta. çok ayakta olduğum için okulda akıntı da artıyor haliyle.. ama korktum ben de acaba günlük pedden dolayı mı geçmiyor benm mantar??

kızlar bu pazar günüm var benm (( para geleceği için çok mutluyum ama çok yoruluyorum artık nasıl altından kalkacağım heyecan içindeyim :) aah aaah nerde eski günler :) her güne bir iş koydum bugün koltuklar silineek ama zor geliyor (

bu halde koltuk mu silcen?
Ben oturduğum yerden tek hareketle kalkamıyorum önce bi kaydırıyorum popomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…