Bende de çok yan etki yapıyor mide ağrısı, şişkinlik, fena kabızlık ve gaz, içtiğimde 2 gün yan etkilerden dolayı çok rahatsız oldum. Başka bir doktora sordum o da bana şurubunu içsen daha iyi tolere edebilirsin dediyav bişey sorucam, dün aile hekimimlen tanıştım, kendisi bana ille demir hapı yazalım dedi. bi hap mide bulantısı yapıyordu demir hapı mıydı o? yapıyosa içmiim şimdi gece içerim...
show tv de esra erol var,oğlu çok güzel yaaaa :)))bizdende çıkar mı ki bu kadar güzel?ben çok esmerim eşim sarışın bi ihtimal
ben gün ortasında öğlen 3 de içiyorum....bulantı kabızlık vs. şikayetim yoq..yav bişey sorucam, dün aile hekimimlen tanıştım, kendisi bana ille demir hapı yazalım dedi. bi hap mide bulantısı yapıyordu demir hapı mıydı o? yapıyosa içmiim şimdi gece içerim...
yeni geldim yemekten..yine yeni yeniden çoq yemişim, pişmanımaçımmmmm
show tv de esra erol var,oğlu çok güzel yaaaa :)))bizdende çıkar mı ki bu kadar güzel?ben çok esmerim eşim sarışın bi ihtimal
yidim geldim a dostlar
bu arada bizim 35. hafta 17 marta
37. hafta 31 marta denk geliyor
benimde 37. haftanın sonu 9 marta gelio....9 martta doğum günüm:))
tabi 32. haftada dr doğum tarihini kesine yakın veriomuş..o zmn bi değişiklik olmazsa tabisi..
yani 9 mart şafak bende işe gidip gelirken:))
evet akşam üsütüne yattım bi 10 dk acıdı sonra sen sakın yatmaaaben de daha bu sabah oldum tetanos aşımı yaparken acıdı ama şimdi pek bişey yok sanki sen ne zaman olmuştun gece mi acıdı
ne vardı içinde canımbeni primadan aradılar..üye olmuştum hediye göndermişler kargoyaa :):)
hadi gözün aydın canım 13 tane yiğen maşallah benim 1 tane 2kardeşiz zaten13.yiğenim dünyaya geldi bugünmaşallah ona ablamın 3.çocuğu benim daha ilk olacak darısı bizlere inş.
ne güzel olur değil midoğum fotoğrafçısı araştırıyorum
ne kadar pahalılar yaaaaa
ben yatarken içiyorum sabah içtiğimde bulantı yapıyordemir hapı ya kabızlık ya mide ağrısı yapıyor.
bide açken içip 2 saat kadar bişey yememen lazım
ben o yüzden gece wc ye kalkınca içiyorum
şurup daha kötü içmesi yaBende de çok yan etki yapıyor mide ağrısı, şişkinlik, fena kabızlık ve gaz, içtiğimde 2 gün yan etkilerden dolayı çok rahatsız oldum. Başka bir doktora sordum o da bana şurubunu içsen daha iyi tolere edebilirsin dedi
benimde 37. haftanın sonu 9 marta gelio....9 martta doğum günüm:))
tabi 32. haftada dr doğum tarihini kesine yakın veriomuş..o zmn bi değişiklik olmazsa tabisi..
yani 9 mart şafak bende işe gidip gelirken:))
süper
zekle bekliyorum o tarihi...
doğumdan çok işten izne çıkmanın mutluluğu içindeyim
:106:
yea bende diomki 37. haftanın sonunda işten ayrılyon ya...sezeryan olcan..sezeryanda 38. haftada felan alıolar ya bebeği..düşünsene...
38 de doğur....sonra 11 hafta bebeğinle evdesin
gerçi ben mart 20 den sonra olsun istiom benim kuzu..
39 da en erken doğurturum sezeryan olursa..hiç balık burcu olsun istemiom...koç burcu olsun
bişi dicem yaa
37. haftanın en son günü mü çıkıos izine?
1 nisan benim 37+1 oluyo
evet koç olsunlarrr
koç gibi evlat olsunlar
bence koç olsunlar..babası koç anası balık...iki burçda çok huysuz ama koç en azından ağlak ve duygusal değil...
cnm bende cmt dr uma gidince tahlil yaptırcam...kızlar ben geldimm..
yaa enfeksiyon devam ediyor hala yaaaailaç vermicem dedi günde 3ltden fazla su iç dedi
ben de koç olsun istiyorum..
martta doğsun istiyorum bi de mümkünse 27 martta.. babasıyla aynı gün olur kızımın doğum günü..
benim babamla aynı gün doğum tarihim.. çok şeker geçiyor doğum günlerim..
kızlar ben geldimm..
yaa enfeksiyon devam ediyor hala yaaaailaç vermicem dedi günde 3ltden fazla su iç dedi
ben de koç olsun istiyorum..
martta doğsun istiyorum bi de mümkünse 27 martta.. babasıyla aynı gün olur kızımın doğum günü..
benim babamla aynı gün doğum tarihim.. çok şeker geçiyor doğum günlerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?