2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben 15 tatil sonrası başlamıcam ama 28 haftalık oluyom o zaman 12 hafta evdeyim,ben sıkılır 37 de pırtlatırım bebişi gibi geliyo

petunyacım koç erkeği nasıl oluyor oğlum koç. doğacak olan oğluşum da inş koç olacak merak ettim

cnm huysuz, şımarık ve ilgiyi alakayı sürekli kendi sütüne çekmeye çalışan çocuklar bizi beklio kısmetse:))
kocam die demiom mavilefcim yalansa sen düzelt beni..
huysuz, gayet kaprisli, tükürdüğünü yalamayan
parasına çok sahip, her zmn aklıyla hareket eden, eli açık ama bi okadarda hesabını kitabını bilen..
mantık abidesi bi oğlun olacak kısmetse:))

canım beencede baktır muhakkak bikaç defa takip edilmesi gereken bişey bence bu..
nasıı geçmez argadaş yaaa hayret bişi ..

canım yaaa üzme kendini,suyun çok önemi var da ben de içmiyorum fazlaa içsek eyiii

bizde de baba yay,ana terazi,abii ikizler,kızçe de koç olsun istiyoruzzzzzzzzzzzzz

aslında ben suyu çok fazla içerim ama neyseee...beni uğraştırcağı var bu enfeksiyonun..3se 5 lt yaparım anasını satayım yaa napim

canım beencede baktır muhakkak bikaç defa takip edilmesi gereken bişey bence bu..
nasıı geçmez argadaş yaaa hayret bişi ..
evet cnm..
hatta içimden bi ses iltihaba çevirdi dio ya..kısmet:)
cmt gidince baktırcem toktoruma..
benim babam koç

adam melek gibi bir ya...
aklıma geldikçe babam gözlerim doluyor benim
çok özledim bu adara...

kocam die demiom cnm huysuzdur...ama bence koç burcu en karakterli, dürüst burçtur yani:))
adam gibi adamdır beaaa

gel yamacıma petuşcum birlikte ağlayalım ya da gülelim... her tespitine katılıyorum ama karakterli burçtur yane koç..
kapris naz konusunda üstlerine yoktur.. ama cömerliği vefası vicdanı da tamdır tam..
lider olcek tabe bi de.. son sözü o söyleyecek.. benim de burcum aslan.. o lider ben lider harp yaşanıyordu eskiden evde..
ama artık gadınlığı bilip susup oturuyom.. ama hep benim dediğim oluyo..
bunların çocuk hali de şımarık olacak tabisi de.. inatçı olcek bi de..
ama tadından yenmez onların yaa.. o minicik parmaklarını sallaya sallaya şöyle olcak böyle olcak diyecekler..
kim anne kim çocuk belli olmayacakmış gibi geliyo bana.

tunicim yavrum geçmiş olsun çok çok..
konyadaki toktorunu arasana bi kuzucum yaa.. o ne diyecek..
antibiyotik daha etkili olabilir belki.. o gıcık herife mi gittin yine.. gitmişken sövüp saysaydın hepimizin yerine..

iyiymiş arkadaşım mantıklı olması çok güzel, hesabını da bilsin öyle parasına neyim sahip çıksın tabii..her erkek huysuzdur o pek sorun deil de..ben bi de şıpsevdi olurlarmış die duymuştum okul yıllarında çok yıpranır mı acep die
amaaaan olsun olsun koçlarım benim benim herifte oğlak...3 inatçı keçiyle uğraşıcam anlaşılan heeeh heeh

aynen datlım..
bencede çok karakterli ve çok merhametlidir..
hayır olmaz der asla inanma..akşama bi bakmış elinde almış gelmiş:)
ben balık olunca çabuk pısıyom cnm...o kaa diklenmiom...annem gibi yapıom..o dellenirken ben bulmaca felan çözüom:))

ve birde koç burcu çocuğuyla en ii anlaşan anne burcu balıkmışşşş
görcukkk bakalım ne kaa doğru:)

oğlum balık burcu
henüz onun balık özelliklerii taşıdığını kestirmiş değilim
hayalcilik tüm ocuklara özgü
duygusal mı desem pek değil
ama bana düşkün hemde çok
yüzümü ellemeden uyumaz
ama bana kıyamaz diye bişey yok her işini benim yapmamı ister
büyüyünce anlıyacaz bakalım
koç burcunun özelliklerini pek bilmiyorum
2 ane arkadaşım vardı koç burcu ama yorum yapmak istemiyorum onlar hakkında

koç burcu olan var mı yada eşleri koç olan var mı
özellikleri ne

yoqqq bacım ya yalannnnn, onu kim didiyse külliyen yalan...
ben kocamın ilk ve tek aşkıyım

ipek kelebek orada mısın? 2. dönemi kapatmayı planlıyorsun gördüğüm kadarıyla. ben çok sıkılırım diye düşünüyorum. doğumdan önce 8, doğumdan sonra da 8 hafta iznimiz var. ben sonrasını 30 hazirana yetecek kadar uzatmayı düşünüyorum. yani 2 hafta gerekiyor bana. bu durumda doğumdan 6 hafta önce yani 34. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum. 9 mart gibi oluyor o da.
anlatabildim mi?? :)))

geçmiş olsun tunicim dikkat et kendine cnm

saol canım benimm..

tunicim yavrum geçmiş olsun çok çok..
konyadaki toktorunu arasana bi kuzucum yaa.. o ne diyecek..
antibiyotik daha etkili olabilir belki.. o gıcık herife mi gittin yine.. gitmişken sövüp saysaydın hepimizin yerine..

saol bitanemm..yaw adamın numarasını almamışım..hastaneyi arasam verirler ama nebiliyim eğer ağrım devam ederse şüphe duyarsam hala enfeksiyon olduğuna dair ozaman arıcam..oda orda gene bi idrar tahlili yaptır dicek muhakkak..neyse bekliyim accık bakalım..yanımda ltlik şu şişsiyle dolaşıcam artık

evet o salak herife gitiim bu seferde ben bakmadım hiç yüzüne ''idrarda hala enf var ama ilaç vermicem su iç bol bol'' dedi yüzüne bakmadan ayrıyetten teşkür bile etmeden terkettim odayı

aslında ben suyu çok fazla içerim ama neyseee...beni uğraştırcağı var bu enfeksiyonun..3se 5 lt yaparım anasını satayım yaa napim

canım ya yine sen bilirsin ama bence Hikmet beyi bi arayıp söle, çünkü bana önemli olduğunu tedavi olmazsa böbreğe atabilceğini söyledi, ilaç verdi,sadece suyla atılcak bişey değil gibi, sen bundan önce ne kullanmıştın enfeksiyon için ?

geçmiş olsun canım....

hayırlısı artık
önemli olan karşılarına hep iyi birilerinin çıkması
ben şimdiden gelin telaşına düştüm de :)

ben gidip işime bakayım,bugünki konu pek açmadı mı beni..konuşasımmı yok anlamadım..öleee bakıom ekrana başımda ağrıyo belki ondan keyifsizim...hadee size ii sohbetler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…