hııııı, kaçıncı haftadasın cnm..bi de bakim..ona göre kendime bi ortalama tarih çıkarim:))slm kızlar doktora kontrole gittik artık devlete devam edicem bir terslik çıkmazsa özel doktorumu bırakıyorum çünkü doğumum devlette olacak burda tek özel hastane var o da doğum ücretini uçurmuş durumda.bende devlete başladım bugün sezaryen olacak büyük ihtimalle dedi doktorum ciddi bel fıtığım var çünkü 31 martta alrız sezaryen olursa dedi bakalım kısmet
kerahat vakti, uzanılmazzzzzzannişler ben accık uzancam oğluşumla öpüyoruz herkesi mucikossss
kesinlikle katılıyorum kızlar.. bana da hep abartma falan dediler. ya diyorum 9 ayın sonunda hepsi alınmış olacak mı evet olacak.
o zaman ne gerek var son aylara bırakmaya. hem para birikmiyo alıp koymak lazım.
oda takımını gün parasıyla halledeceğim iyi olacak :)
güle güle kullanır inş cnm..
bizde ocak ayında beşikle şifonyeri alcaz..babamız alcak..bende şeker kapı süsü ıvır zıvır onları alcam gün paramla:))
artar kesin onunlada bi çok şey hallederim..gerisini şbt maaşıyla hallederiz inş:)
ben zaten tezcanlı ve planlıyımdır cnm..son ana iş bırakamam yani...
hadi hayırlısı canm.. bende de bel fıtığı var ama benm başlangç düzeyinde.
doktorum çok ilerlemez demşti. geçenlerde internette bel fıtığı olanlara epidural yapılmıyor diye gördüm.
bilgn var mı bu konuda? resmen ağlamaklı oldum... ben epidural olmadan doğuramam ki:)) yıkarım hastaneyi valla....
canım epidural konusunda bişey demedi ben arabayla 3 takla atmıştım geçen yıl o yüzden belim kötü durumda hamile kalırsan normal doğum yapma demişti hep doktorlarım anlattım durumu bu yaşta böyle fıtığın var alamam normal doğuma dedi tabi allah ne gösterir bilemeyiz yine:44:
çok geçmş olsun canm... senn fıtık ileri düzeydeyse hamilelikte baya zorlanacaksın demektr. çok dikkat et kendine. benm bile ağrılarım arttı.. kilo almamaya çalış en önemlisi..
petuş 23+1 deyim bugün canım
her duayı tam yapmak gerekiyo, mesela ben de koçum ama gel gör ki yükselenim balık. bişeye duygulanırım eşime bile belli etmem sonra bikaç gün içinde saçma sapan bişeyi bahane eder sinirden ağlarım. kendim bile zor farkederim. olay sonrasın yav ben bu saçma sapan şeye kafayı neden taktım derim ve jetonum düşer. sanırım yükselenin terazi yay filan olması en güzel. hadi gel de ayarla doğum saatinibence koç olsunlar..babası koç anası balık...iki burçda çok huysuz ama koç en azından ağlak ve duygusal değil...
petu tam beni tarif ettin tek fark var, para biriktirme kısmıparama çok bi sahip çıkmam ama o da koç kadını farkı olsa gerek kıyafete gidiyodu bugüne kadar paralar ama şimdi bebeğim için idareyi ele aldım accayip bi kemer sıkma politikasını yürürlüğe soktumcnm huysuz, şımarık ve ilgiyi alakayı sürekli kendi sütüne çekmeye çalışan çocuklar bizi beklio kısmetse:)) kocam die demiom mavilefcim yalansa sen düzelt beni.. huysuz, gayet kaprisli, tükürdüğünü yalamayan
parasına çok sahip, her zmn aklıyla hareket eden, eli açık ama bi okadarda hesabını kitabını bilen.. mantık abidesi bi oğlun olacak kısmetse:))
haksızlık etme cnm o huysuzluk dediğin bebek gibi ilgi görmek için mırlanma durumudur, ya da kesinlikle doğru olduğuna inandığı bişey hakkında damarına basılıyodur, ben bu durumu eşimle çözdüm iddiaya giriyorum direteceğime sonra alıyorum bi yüz kağıdınıkocam die demiom cnm huysuzdur...ama bence koç burcu en karakterli, dürüst burçtur yani:))adam gibi adamdır beaaa
iyiymiş arkadaşım mantıklı olması çok güzel, hesabını da bilsin öyle parasına neyim sahip çıksın tabii..her erkek huysuzdur o pek sorun deil de..ben bi de şıpsevdi olurlarmış die duymuştum okul yıllarında çok yıpranır mı acep dieamaaaan olsun olsun koçlarım benim benim herifte oğlak...3 inatçı keçiyle uğraşıcam anlaşılan heeeh heeh
kızlar bir de bugün neyi fark ettim.
hep alışveriş için erken diyor etrafımdakiler.ama bir de baktım bir şey kalmamış
biz zaten memuruz ayın 15inden 15ine yapıyoruz alışverişi. bu ay banyo ihtiyaçalrı falam alınacak.
ama bir dahaki ay ocak arabann kaskosu vizesi sigortası vergisi hepsi ockta. yani bebişe bir şey yok.
sonra kalıyo şubat mart nisan. nisanı zaten sayma hastanne masrafı olacajk. eeeeeeee ne kaldı??
sadece şubat ve mart:))
Detaylı ultrasonda her şey yolundaydı bebek gayet sağlıklı görünüyordu ama doktor yüzdeyüz emin olmak istiyorsan amniyosentezi istiyorsan yaptırırsın dedi ben de ikili testim güzel detaylı da iyi çıktığı için vazgeçtim. İnşallah 4 lü testte bir hata olmuştur hayırlısı olsun. Bu saatten sonra bir de amniyosentezin stresini de yalnız başıma kaldıramayacam ailemden uzakta yaşıyorum o yüzden vazgeçtim. Sen detaylı ultrasona girdin mi canımcanım ben takip ediyorum ama kaçırmışım bi ara üçlü testin riskli çıkmıştı ben çok üzülmüştüm aminiyosentez falan durumu vardı sende ne oldu merak ediyorum son durum nedir insallah sağlıklıdır bebeğin.benimde eltime dediler risk fazla aminiyosentez yapılıcak diye oda yaptırmamıştı yani öyle olsa bile aldırmam demişti oğlu sapasağlam doğdu onu hatırlıyorum.sende durum nedir?
hadi hayırlısı canm.. bende de bel fıtığı var ama benm başlangç düzeyinde.
doktorum çok ilerlemez demşti. geçenlerde internette bel fıtığı olanlara epidural yapılmıyor diye gördüm.
bilgn var mı bu konuda? resmen ağlamaklı oldum... ben epidural olmadan doğuramam ki:)) yıkarım hastaneyi valla....
bugünde bitirdik mesaiyi, önce wc sonra ev ohhhhh...........hadi iyi akşamlar hepinize..........
Detaylı ultrasonda her şey yolundaydı bebek gayet sağlıklı görünüyordu ama doktor yüzdeyüz emin olmak istiyorsan amniyosentezi istiyorsan yaptırırsın dedi ben de ikili testim güzel detaylı da iyi çıktığı için vazgeçtim. İnşallah 4 lü testte bir hata olmuştur hayırlısı olsun. Bu saatten sonra bir de amniyosentezin stresini de yalnız başıma kaldıramayacam ailemden uzakta yaşıyorum o yüzden vazgeçtim. Sen detaylı ultrasona girdin mi canım
ya benim akşam eve dönüşüm tam bi saat süryo..
saat 4 den sonra su içimiom nerdeyse korkudan..
6:15 de tam iş yerinden çıkmadan wc ye gidiom ama velakin eve zor atıom kendimi..
daha bunun 35. haftası var 37. haftası var:26::26::26:
çok ciddiyim hasta bezi felan mı bağlamak gerekki o zmn??????
Eki Görüntüle 306418
kızlar aldığım bebik odası buna benziyor.. tek fark aradaki tül perde, abajuru, uyku seti, tutamakları falan pembe..
bi de şifonyerinin yarısı camlı bölme..
tam olarak bu değil ama buna çok benziyor hatırladığım kadarıyla
evet canım ben de bel fıtığından ameliyat oldum haziranda
doktor epudralle yapamazsın dedi...
normal doğum hiç yapamazsın dedi...
banada gelsene ay sonuna doğru dilsahhsüperim ya... hem sizinle çene yaptım hem de koltuklarımı sildim:)) üstümden büyük bir yük kalktı valla.. şimdi de gözüm halıya kayıyo silsem mi ki :)
hasta bezi mi yapma petuş kafa buluyon dimi?
hasta bezini baglayınca o koca döte ne giycen 1 ayrıca nasıl bi goruntu sergileyeceksin buda 2?
hem hasta bezine salsanda pacalardan damlar haberin ola..
gerekirse bi kaç vesaitte gidersin uygun yerlerde ihtiyacını giderirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?