2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hııııı, kaçıncı haftadasın cnm..bi de bakim..ona göre kendime bi ortalama tarih çıkarim:))
annişler ben accık uzancam oğluşumla öpüyoruz herkesi mucikossss
kerahat vakti, uzanılmazzzzzz

canım epidural konusunda bişey demedi ben arabayla 3 takla atmıştım geçen yıl o yüzden belim kötü durumda hamile kalırsan normal doğum yapma demişti hep doktorlarım anlattım durumu bu yaşta böyle fıtığın var alamam normal doğuma dedi tabi allah ne gösterir bilemeyiz yine:44:

çok geçmş olsun canm... senn fıtık ileri düzeydeyse hamilelikte baya zorlanacaksın demektr. çok dikkat et kendine. benm bile ağrılarım arttı.. kilo almamaya çalış en önemlisi..

çok geçmş olsun canm... senn fıtık ileri düzeydeyse hamilelikte baya zorlanacaksın demektr. çok dikkat et kendine. benm bile ağrılarım arttı.. kilo almamaya çalış en önemlisi..

canım çok ağrım oluyo gerçekten gece uyuyamıyorum ayakta en fazla 15 dk durabiliyorum çok zor gerçekten

petuş 23+1 deyim bugün canım

anladım datlım...bende 23+5 deyim..4 gün var aramızda..
o zmn sezeryan olursa benimkide 28 martta babasının doğum gününde yapılabilir, bence uygundur:))

bide geçmiş olsun cnm, umarım son zamanlarda bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın..

bence koç olsunlar..babası koç anası balık...iki burçda çok huysuz ama koç en azından ağlak ve duygusal değil...
her duayı tam yapmak gerekiyo, mesela ben de koçum ama gel gör ki yükselenim balık. bişeye duygulanırım eşime bile belli etmem sonra bikaç gün içinde saçma sapan bişeyi bahane eder sinirden ağlarım. kendim bile zor farkederim. olay sonrasın yav ben bu saçma sapan şeye kafayı neden taktım derim ve jetonum düşer. sanırım yükselenin terazi yay filan olması en güzel. hadi gel de ayarla doğum saatini

petu tam beni tarif ettin tek fark var, para biriktirme kısmıparama çok bi sahip çıkmam ama o da koç kadını farkı olsa gerek kıyafete gidiyodu bugüne kadar paralar ama şimdi bebeğim için idareyi ele aldım accayip bi kemer sıkma politikasını yürürlüğe soktum
dürüstlüğe gelince, ergenlik dönemim sahtekar yalancı ve yağcı insanların bunu nasıl yapabildiklerine şaşırmakla geçti, üzülüyodum dost kazığı yedikçe. şimdi çocuğumun gözünü önden nasıl açarım da canının yanmasına engel olurum şeklinde kaygılarım var
ilgi alakaya gelince bizi bir seveni sevgisine inanırsak biz 1000 severiz. acık şımartanı başımızın üstüne taç yaparız fena mı şımartmak nakit ödeme gibi hemen karşılığını alıyosun

kocam die demiom cnm huysuzdur...ama bence koç burcu en karakterli, dürüst burçtur yani:)) adam gibi adamdır beaaa
haksızlık etme cnm o huysuzluk dediğin bebek gibi ilgi görmek için mırlanma durumudur, ya da kesinlikle doğru olduğuna inandığı bişey hakkında damarına basılıyodur, ben bu durumu eşimle çözdüm iddiaya giriyorum direteceğime sonra alıyorum bi yüz kağıdını

şıpsevdi demeyelim de ilgiden hoşlandığı için cnm cicim diyip peşinde dolanılmasında hoşlanır, güönlü şöle bi kayar. fakat ileri dönük adım atmadan önce uzaktan gözlem yapıp karakterini analiz eder. bu sınavı geçene nikah kıyılır ömür de adanır...
mesela benim lise döneminde yakışıklı listem vardı, 100 civarı isim vardı, çizgi film karakteri bile vardı içlerinde. gel gör ki eşim ilk sevgilimdir beğenmek başka aşk başşka şey. yolda yakışıklı birini görsem eşime bak herif harbi yakışıklı derim. sonuçta estetik bi bakış açısı ile öyle söylediğimi bilir

canım ya aynı şeyi bende dün farkettim. hiç de erken değil artık. ben bu ayın 15inden itibaren almayı düşünüyorum her ay 300 tl ayırsam toplam 4 ay 1200 tl yapıyor. yeterli olur umarım. annem zaten beşiği nevresimi falan alacak. oda yapmayı düşünmüyorum. bol bol giysi ve ıvır zıvır alırım artık.

Detaylı ultrasonda her şey yolundaydı bebek gayet sağlıklı görünüyordu ama doktor yüzdeyüz emin olmak istiyorsan amniyosentezi istiyorsan yaptırırsın dedi ben de ikili testim güzel detaylı da iyi çıktığı için vazgeçtim. İnşallah 4 lü testte bir hata olmuştur hayırlısı olsun. Bu saatten sonra bir de amniyosentezin stresini de yalnız başıma kaldıramayacam ailemden uzakta yaşıyorum o yüzden vazgeçtim. Sen detaylı ultrasona girdin mi canım

evet canım ben de bel fıtığından ameliyat oldum haziranda
doktor epudralle yapamazsın dedi...
normal doğum hiç yapamazsın dedi...

Son düzenleme:
bugünde bitirdik mesaiyi, önce wc sonra ev ohhhhh...........hadi iyi akşamlar hepinize..........

ya benim akşam eve dönüşüm tam bi saat süryo..
saat 4 den sonra su içimiom nerdeyse korkudan..
6:15 de tam iş yerinden çıkmadan wc ye gidiom ama velakin eve zor atıom kendimi..
daha bunun 35. haftası var 37. haftası var:26::26::26:
çok ciddiyim hasta bezi felan mı bağlamak gerekki o zmn??????

inanki o kadar fazla yapılıyorki bu hatalar nasıl oluyor bu kadar basit mi bu... nasıl günlerce ağladığını mutsuz olduğunu hayatındaki en güzel günleri şüphe içinde geçirdiğini tahmin edbiliyorum.birde eşimin dayısının kızı vardı onada aynısını dediler kahroldu anlatamam sonra ankarada çok ileri düzey makinalarla bu işin uzmanı doktorlar varmış 2 sene önce 300 tl istediler gayet sağlıklı demiş o doktor yaptırdı oda sağlıklı doğdu maasallah..ben yaptırdım ayrıntılı ultrasona herşey iyi dedi doktor bir sorun çıkmadı ben o kadar çok özlemiştimki bebişi ondan gözlerimi alamamış doktorun dediklerini duymamışım bile eşim diyoo o dedi sağlıklıymış herşey normal diye.birde ben 3 lü ve 4 lü test yaptırmadım doktorum bana 2 li temiz çıktı gerek yok demişti..

kızlar aldığım bebik odası buna benziyor.. tek fark aradaki tül perde, abajuru, uyku seti, tutamakları falan pembe..
bi de şifonyerinin yarısı camlı bölme..
tam olarak bu değil ama buna çok benziyor hatırladığım kadarıyla

süperim ya... hem sizinle çene yaptım hem de koltuklarımı sildim:)) üstümden büyük bir yük kalktı valla.. şimdi de gözüm halıya kayıyo silsem mi ki :)

hasta bezi mi yapma petuş kafa buluyon dimi?
hasta bezini baglayınca o koca döte ne giycen 1 ayrıca nasıl bi goruntu sergileyeceksin buda 2?
hem hasta bezine salsanda pacalardan damlar haberin ola..
gerekirse bi kaç vesaitte gidersin uygun yerlerde ihtiyacını giderirsin..

ama ama ama çok güzel bu tam hayal ettiğim gibi..
ben yağmur hanıma böyle oda olsa hayatta vermem..anasının babasının varmıki onun olsun
canım çok süper çok beğendim...güle güle güzel günlerde kullansın inş. öyküm hn..
içi hep sevgi mutluluk huzur sağlık para dolsun bu odanın

evet canım ben de bel fıtığından ameliyat oldum haziranda
doktor epudralle yapamazsın dedi...
normal doğum hiç yapamazsın dedi...

hadi ya... aman yarabbim bu konuyu doktora sormam lazım. ben hep normal doğururum diyordum.
daha hiç kadın doğumcuya fıtığım var demedm aklıma gelmedi. bu ay söyleyeyim bari..
benm ilerlemediği için yırtarm belkı hııı ne dersin ?? :)

süperim ya... hem sizinle çene yaptım hem de koltuklarımı sildim:)) üstümden büyük bir yük kalktı valla.. şimdi de gözüm halıya kayıyo silsem mi ki :)
banada gelsene ay sonuna doğru dilsahh
ocak ayında benimde günüm var..benimde koltuk silinmeli ve salon perdesi yıkanmalı
hayırlısı bakalım...

bebek bezi nasıl olur peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…