BEN 17. haftanın sonunda hissetmeye başlamıştım ilk..
sonrasındada hep artarak devam etti..
şu anda belli bi düzeni var, gün boyu çok hareketli akşam saat 9 dan sonra hiç kıpırtısı olmuo...sbh da 9 gibi falab başlıo..
ama kıyaslama cnm kendini kimseyle...sonuçta içerde her bebeğin pozisyonu farklı..
çocuklarını başkalarına emanet edecek arkadaşlarım ne olur şu görüntüleri izleyin.....
Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir!.. | Mynet Haber
aslinda kendini saklamasindan belliydi cimcimenin ama yinede meraklandim 21.ci haftamda ogrendim bir kizim daha olacakmis :) 2kizim vardi 3.cude kiz bu aksam 4 boyutlu ultrasona girdim hersey cok iyiydi beyin gelisimi damarlari sagligi cok yerindeydi cinsiyetinden cok bunlari duymak bebegimin iyi oldugunu duymak onemliydi.. tamam itiraf ediyorum 2 kizim var diye bu defa oglum olsun istedim icten ice ama allahim boylesini hayirli gordu simdi tek dilegim sag salim kucagima almak bebegimi.
maşallah oğluşunaGünaydın kızlar,
Benim oğluşumçok hareketli annesine hep ben burdayım diyor :)
Ama minnak vuruşlarını göbeğimin bir parmak kadar aşağısında hissediyorum ayakta iken , yatında da ya sağ ya sol da :)
Perşembe günü 4 boyutlumuz var Allah nasip ederse bakalım neler dicek bize :)
Dualarınızı eksik etmeyiniz. İnşallah şu idrar birikmesi normal geçecek bir durumdur.
ay çok geçmiş olsun..günaydınlaaar...
biz bugün erkenciyiz galiba kronik bronşitim özlemiş beni, boğazım fena korkuyorum :18:
inş. çabucak geçerde kafan rahatlar cnm...hayırklısıyla sende atlatda şu detaylıyı inş.Günaydın kızlar,
Benim oğluşumçok hareketli annesine hep ben burdayım diyor :)
Ama minnak vuruşlarını göbeğimin bir parmak kadar aşağısında hissediyorum ayakta iken , yatında da ya sağ ya sol da :)
Perşembe günü 4 boyutlumuz var Allah nasip ederse bakalım neler dicek bize :)
Dualarınızı eksik etmeyiniz. İnşallah şu idrar birikmesi normal geçecek bir durumdur.
günaydınlaaar...
biz bugün erkenciyiz galiba kronik bronşitim özlemiş beni, boğazım fena korkuyorum :18:
günaydın güzel annişler biz geldik kızçemle..
ay çok geçmiş olsun..
günaydın annişkolarrrrr
ya benim kızım sabahları ve akşamları otobüse binince şaha kalkıyo resmen
acaba otobüste sallanmak hoşunamı gidiyo yoksa rahatsızmı oluyo anlamadım
parisscim benim kız da öyle.. bayılıyo yolculuğa.. otobüs metrobüs metro tramvay hiç fark etmiyo.. o kalabalıkta şebelek şebelek sırıtıyorum..
günaydın hamişler.mersinde hava puslu bugun pek havanın tatı yok acıkcası benım oglan daha uyuyor sanırım.hareket yok.dün gece babası ilk deva hıssettı ay ben cok mutlu oldum
Bizimki başlarda daha çok sert tekmeler savuruyordu son günlerde balık gibi kayıyor sürekli yeri mi daraldı acaba
Ya bir de ben 50 kg ile başladım hamileliğime ve 56 kg oldum ama son 2 haftadır 1 gr bile almadım. Bu normal mi sizce ?
Çünkü her sabah aç karnına düzenli tartılıyorum ve 2 hafta öncesine kadar hep farklı rakamlar görürken 2 haftadır 56'dan 1 gr şaşmadı.
günaydın kızlar,
yaa benim kızımda hala hareketlilik yok....doktorum 2 haftaya hissedersin dedi ama bende istiyorum artık hareketlerini hissetmeyi..
bu aralar psikolojim çok bozuk..bir gülüyorum bir ağlıyorum..bir sinirliyim bir sakinim.bende şaştım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?