Günaydınlar!!!
Menzil ve Petuşş allah iyiliğinizi versin emin sizin bu atışmalarınız beni gülme krizlerine sokuyor
ben 23+6 dayım 5 kilo aldım daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum abur cuburdur efendim, hamur işidir uzak durmaya çalışıyorum nasıl bir bilinçaltı yaptıysam canımda istemiyorben doğumdan sonra rahat vereceğimize inanıyorum kiloları o yüzden hiç dert etmeye değmez sağlıkla alalım da minnaklarımızı...
Bu arada 3 gündür eğitimdeyim yazamadım doğru dürüstt biri de demedi ki ne oldu bu aslıteeeyeeahh ahhhh
evet haklsın aslında doğumda suyudur bebeğimizdir ödemdir gidicek zaten :)))))) ama gelde bunu tartıya cıktığımdaki ruh halime anlatayyy sacmalama Allah askına.
normal zamandayızda yiyip içip yatıyoruz sanki
zaten normalinde bu kadar yeme kapasitesi olmazki insanda
ne görse canı cekiyo inssanın yemesede aklında kalıo
ben gunde 2 ogun yiyorum en son 3-4 gibi yiyorum ve bi daha yemiyorum ama naparsan yap
alacaksan alacaksın onca vitamin bilmem ne
takma kafana bu kadın bu adamı yer diyende yesin
yalan mı ayol yerim valla
boşver kuzum nasılsa dogumda gidecek olan en baba 6 kilomuz var sonrada emzir, koş, uykusuzluk falan
veririz veririzzz..
bi kere ben senden 17 gün öndeyim ve daha 10 kg aldım. toplamda 72 oldum.nefrazan sen kaç kilo aldın_?
ptuşun 80i görmesine az kaldı zaten şişkoymuş bana laf atıyo :)
sen ne durumdasın dokulunde öyle karsılastırma yapın hıhh
anlamaz mı biliyorum hemen anlayacağını.anladı zaten cnm..hemen yaptı savunmasını
benim iştahımda hamile kalınca iyice azaldı sanki...et ağzıma süremiyorum zaten..yediğim sebze bolcada meyve yiyorum..aşeremedim zaten cnm hala birşey çekmiyo...2,5 kilo aldım ama ben hamile kalmadan önce ramazanda 5 kilo almıştım...bünyede kilo alacak yer kalmamıştı zaten..ilk defa hayatımda 60 kiloyu gördüm onunlada hamile kaldım
evet haklsın aslında doğumda suyudur bebeğimizdir ödemdir gidicek zaten :)))))) ama gelde bunu tartıya cıktığımdaki ruh halime anlat
cık cık cık..
hiç yakışıyo mu?
hemen goruyorum kendimi arada derede de olsa
ben kesin 13 kilo almısımdır yarın dra gidicem gelince yazarım
illaki insan bi kötu oluyo ama yapacak bişeyde yokki kuzum..
sen kaç kilo aldın kaç kilosun?
bu topicte en cok kilo alan benim 65le kaldım 75 oldum
yooo cnm ben 3-5 kere yazdım aslıt yok aalı yok diede sayfalar çok sen okumamışsın demekkiGünaydınlar!!!
Menzil ve Petuşş allah iyiliğinizi versin emin sizin bu atışmalarınız beni gülme krizlerine sokuyor
ben 23+6 dayım 5 kilo aldım daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum abur cuburdur efendim, hamur işidir uzak durmaya çalışıyorum nasıl bir bilinçaltı yaptıysam canımda istemiyorben doğumdan sonra rahat vereceğimize inanıyorum kiloları o yüzden hiç dert etmeye değmez sağlıkla alalım da minnaklarımızı...
Bu arada 3 gündür eğitimdeyim yazamadım doğru dürüstt biri de demedi ki ne oldu bu aslıteeeyeeahh ahhhh
yaaa benim damarıma bastırıp saçmalatma işteeeayyy sacmalama Allah askına.
normal zamandayızda yiyip içip yatıyoruz sanki
zaten normalinde bu kadar yeme kapasitesi olmazki insanda
ne görse canı cekiyo inssanın yemesede aklında kalıo
ben gunde 2 ogun yiyorum en son 3-4 gibi yiyorum ve bi daha yemiyorum ama naparsan yap
alacaksan alacaksın onca vitamin bilmem ne
takma kafana bu kadın bu adamı yer diyende yesin
yalan mı ayol yerim valla
boşver kuzum nasılsa dogumda gidecek olan en baba 6 kilomuz var sonrada emzir, koş, uykusuzluk falan
veririz veririzzz..
petuşşş seni rüyamda gördüm ben..
bizim evimize misafirliğe gelmişsin.. ikimizin de göbik kocaman..
benn sana diyorum ki bebek odasının göstereyim mi sana..
ay göster tabi şekerim diyosun..
şu anda evde boş bi oda var.. oturma odasını oraya taşıyacağım.. öykümün odası da tam ortada olacak..
ama işte rüyamda o dipteki şu anda depo olarak kullandığım ıvır zıvırları tıkıştırdığım oda aynen o şekil duruyo sadece oda takımı girmiş araya ama böle atılmış resmen.. nassı utanıyorum nassı.. diyorum ki petuşcum kusura bakma benim herif bu hale getirdi sanırım burayı diyorum.. sen de diyorsun ki olmaz bu iş böyle.. kocaman evin var şu dağınıklığa bi bak.. hade diyorsun ilk iş şu oturma odasının yerini değiştirelim.. ortadaki oda daha sıcak olur.. anam koca koca mobilyaları kaldırıp kaldırıp indiriyorsun.. diyorum ki yapma bak yağmura bişey olcek.. cabbardır benim kızım bişeycik olmaz diyosun. o kadar güzel bi hale getirdin ki kızımın odasını.. ellerine sağlık diye diye uyandım.. çiçek gibi mis gibi kokuyordu bi de oda..
seninle aynı haftadayız menzil ve yaklaşık aynı almışız. resmen sayıyla yiyorum herşeyi. amaolmuyor. sende de böylemi.
yea şu vitamine hapa suç atmabende et duskunuydum ogluşum tiksindirdi beni etten balıktan tavuktan.
kokusunu alınca midem agzıma geliyo.
dr hala mı yiyemiyosun ayıp diyo ama yapacak bişey yok
yemediğim içinde asırı b12 vit eksikliği cıktı
ekstra bide b12 vitamini kullanıyorum şiş şiş dur yani anacım
illaki insan bi kötu oluyo ama yapacak bişeyde yokki kuzum..
sen kaç kilo aldın kaç kilosun?
bu topicte en cok kilo alan benim 65le kaldım 75 oldum
canım bende sıkıyodum kendimi ama hemen hemen 1 ay önce tartıda 1 haftada 2 kilo aldıgımı gorunce kızdım saldım koyverdim
canım ne cekerse yiyorum
yoksa arıyorum getiriyo kociş
ya cokta takmıcaksın stres zaten en kötu dusman stres kilo aldırır insana
ama sigara zararlı olmasa ben kesinlikle almazdım buna eminim
amaa amaa ammaaa
no smoking(
AsiMavinin kzıı olcakmışşş gordunuzz mu?
en sonunda gostermiş kucuk hanfendii
pek edepli bi kzıı olcak :)
yea şu vitamine hapa suç atma
nede olsa bu topic de benim kadar fitamin alan yok:)))
ahhaaa bide nolur 75 deme..
1 aydır hep 75 dion
itiraf et artık 90 a dayandığını bence
günaydın kızlarr kilo sanırım herkezin sorunu ben çok şükür 63le hamile kaldım şuan 66.5 kiloyum benim sorunum isse bambaşka kayınvalide kayınpeder geldii((dün aşure yaptık annem geldii mevlüt okuuttuk kayınvalidem en üst köşeye oturduu hizmet bekledii hepp okadar yoruldumki sabah kahvaltısında çayını bekliolar ben doldurayım diye ben mutfaktan azönce çıktım kocaman tencereleri yııkamaya çalışıyorum bizimkisi içerde müge anlı seyrediyolar uzanmak isityorum ama nerdee çok çok çokk gerginimmm az sonra öğle yemeğini isterlerr ( iş çok bendee
aaa evet gördüm...akşam topicdeki ziyareftçi görünümlü kişi bendim
kendisi gelsin tebrikleşelim
anladım cnm...kızlar günaydınn
geçmişi okuduk azıcık
petuş annemde bana kilot giydirmelisin bezi tutar demiştii
bizde aldık baya bi çamaşır bebek mağazalarında yok ama
çamaşır satan yerlerde var bilgin olsunn
bu arada bizim herşeyimiz bitti gibi
tüllerimizi beğendik verdik dikiliyo bir tek odanın halısı kaldı
birde benim ihtiyaçlarım artık bundan sonra teferruat olucak
gibi görünüyor birde öğrendiğim kadarıyla etraftakilerden
tulum kadar zıbın da çok lazım oluyormuşş dünde zıbının
ne olduğunu gördüm bir kaçtane almakta fayda varr
bana bak gadın çıldırtma benii..
hamilenin duası kabul olurmuss..
dua edimmi sana 100'le git doguma diee heee edim miii?
90da olsam 110da olsam yazıcam buraya ama tartılmadım işte en son 20-25 gun önce tartıldım o zmanda 75tim
ayyy tuzlimde kokma kaç turlu fitaminmiş en çok o kullanıyomuuşş
o kiloyla bunyeyle nasıl fitaminsiz olduysa bu kadar artık hıhhh..
küstüm boz !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?