2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ziftin pekini yisinlerr..

valla menzil kocam üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum adam ben olay çıkarcam diye sürekli arıo :)) sorun yok dimi diyee biliyo heran arıza çıkarabilirim bide köşe koltuğuma yayıldılar ben minderde oturudum size yazıorum çıkıcam çarşıya z sonra gözüm görmesin bari ne istiyolarsa yapsınlar ister yemek yesinler ister zift pekiniii

çok kilo almamışsın canım. en azından sağlıklı bir hamileliğin var. allah yardımcın olsun. çok zor böyle insanlarla uğraşmak. biraz mızmızlansan uzansan falan hani kötü oldum başım döndü falan desen. belki insafa gelir. her işi sen yapmamaya çalış.bende pek yapamıyorum ama ablam hep der biraz çıt kırıldım ol.

maşallah ne güzel herşeyi tamamlanmış. ben daha bir çorap bile almadım. ocaktaki anne bebek fuarını bekliyorum hepsini ordan temin ederim diye düşündüm.

bu arada mama sandalyesi almayı düşünüyormusunuz.

hep zaten kocalarımız için sineye cekmiyor muyuz?
bence de cık kafanı dagıt al bebişine bişeyler alışveriş yap
ama stres yapma germe kendinide bebişinide
tez zmanda gitmeleri dileğiyle..

petuş bak bu menzil'in nadiren yaptığı doğru tespitlerden biri, verirsin kötüye şartlama kendini

ne güzel bir rüyaymış o öyle.
bwnim rüyama gire gire menzil girdi öle yardımı geçtim bi de kazık atıyodu

yea şu vitamine hapa suç atma
nede olsa bu topic de benim kadar fitamin alan yok:)))
ahhaaa bide nolur 75 deme..
1 aydır hep 75 dion
itiraf et artık 90 a dayandığını bence

yav bak ben yanlış mı hatırlıyorum diye zihnimi yoklarken sen ne güzel çıkardın gerçekleri ortaya, en az bi 79-80 oldu ama cesaret edip tartılamıyo. 75 deme nedeni en son geçen ay artılmış olması, fakat o kısmı geçiştiriyo

ya arkadaşlar unnado da cok guzel duvar stickerleri var gördünüz mü..
biraz pahalı mı acaba? bu markanın kendi sitesine göre ucuz aslında ama normale göre pahalı mı anlayamadım..
ben oda yapmıycam kendi odamda yatcak ama onun köşesi böyle süslü olsun diyorum

nadiren yaptıgı dogru tespitler??????????
gire gire menzill girdi rüyama???????

Ay canım, şöyle hülya koçyiğit misali elini alnına koyuyorsun.

Ay anneciğim benim tansiyonum düştü sanırım, duramıyorum ayakta nameleri yapsan nasıl olur?
Gebesin sonuçta dinlenmen kendini yormaman lazım. Onlar bilmiyorlarsa da öğretmek lazım.

ben daha hiç birşey almadım..bebek mağazalarını gezip bakmadım bile...ne kadar rahat biri oldum çıktım bilmiyorum :)
bu arada bebeğe oda konusunda eşimle anlaşamıyoruz...eşim masraflo olur sende işten çıkacaksın çok açılmayalım diyo...tüm umudum milli piyangoda..bilet alıcam çıkarsa bebeğime oda alıcam...

bende öyle yapıcam ama o köşeyi duvar kağıdı ile kaplıcam..
sonra sticker istersemde bence koçtaş, praktiker vs. oralara bi bakmak gerek bence..kesin daha ucuzdur..
nadiren yaptıgı dogru tespitler??????????
gire gire menzill girdi rüyama???????

walla benimkide 2 hafta burdaydı..
ben akşam işden gidince yaıodum koltuğa...bizimki mutfakta sigara içio, tam sigaranın bitimine yakın "anneeeeeeeee zahmet olmazsa bana bi bardak suda getirirmisin" veya salonda oturyo tam kalkınca "anne zahmet olmazsa çayımı bi tazelermisin".....kadın 1 ay felan kalır diodum 2 haftada kaçarak gitti...aceba nedennn

düşünüyoruz ama şuan erken değilmi mama sandalyesi için

bizde eşimle senın gibi düşündük...eger 10 bn 20 bn bişey vurursa oda yaparız o zmn..sunu da alırız bunu alırız dıe hayatllendık
dediin gibi bende işten cıkabilirim cok acılmamak lazım...herseyı dört dörtluk olamaz kı ...zamanlar tamamlanabilir...özenıyoruz işte imrenıyoruz ...gucu kımın neye yeterse onu yapcak sonucta üzeülmeye gerek yok....

selam kizlar.dun yazdm ama kimseler yoktu.PRENSESIM geliyo.nihayet gosterdi kendini.cok heyecanliydi dunku kontrol.doktor kiz deyince cok duygulandim.aglayasim geldi.
tabi esim hep oglan bekledigi icin biraz hayal kirikligi yasadi ama sonradan alisti.cinsiyetini ogrenmek cok farkli bi duyguymus yaaaa.artik kizim diye seviyorm onu.
plesenta asigidaymis biraz.ama zamanla cikar yukari dedi dr.hareketlerini sordm neden halen hissedemiyorm diye.biraz daha bekle hissedersin dedi.onun disinda herseyimiz normal cok sukr

ahhh şu gelin milleti deli ediyo beni, yav derdinden anlamayan seni umursamayan adama ölse 1 bardak su vermeyecen, ahhh uhh dicen kendine hizmet ettircen böylesini
accık laf dinely,n ayol, hem koca için de çekilmez o dert madem biliyo problemli olduklarını eve sokmayacak hamile karısını sinirlendirmelerine izin vermeyecek

ayy ayy kıyamam alınırmış da

ziftin pekini yisinlerr..

işte o kıymetli doğru teppitlerden biri daha
çok güldüm ya huu

aslında bebek odası şu aşamada gereksiz hmde dediğin gibi masraflı
zaten sadece oda ile de bitmiyor birde dolağların içini doldurmak var
ama insan olsunda istiyor tamaen duygusal biz 6.aydan itibaren yanımdan
ayırmayı düşündüğümüz için aldık

günaydınnn
bizde kahvaltımızı ettik geçmişe bakıp geldik
cumartesi kontrole gitmiştim
20 cm ve 380 gr olmus oglusum
ikinci düzey ultrason istedi doktor
ümraniye buldum bitane cok güzel bi yer
görüntüleme merkeziymiş
2.düzey ultrason renkli doopler cd resim ve hamileliğin boyunca 2 kere
daha renkli dooplerda muane 150 tl cumartesi günü gidicem
çok heycanlıyım yaa renkli renkli görcem oğluşumu

ilahi petus cok guldum sana yaheralde gacar boyle fena gelini olursa.cok iyi yapmissin ama.hep bizmi onlara hizmet edicez.azicikta onlar bize etsin dimi.afern giz.
alnindan opuyorm

gözün aydın canım tebriklerr

ay şekerim dün yorgunluktan belim ağrıyo diyorum yastık koyup arkama oturuyorum bizimkisi benden önce ay benimde ağrıyo sorma diyoo:)))) biz yarış halindeyiz

canm maasallah oglusuna.bebislerimizin kilolari ayni sayilir.benimkide 386 gr olmus.masaallah.gunlerimizde ayni aslinda.dr beni 1 hafta gec hesapliyo adet tarihimden.cetvelimdeki tarih sata gore yani

düşünüyoruz ama şuan erken değilmi mama sandalyesi için

fuara gideceğim ya canım eğer oras uygunsa onuda aradan çıkarayım diyorum. ama gereklimi gereksizmi bilemedim. birde fuara bağlı tabi. inşallah uygun olur.

hayırlı olsun canım. gerçekten cinsiyetini öğrendikten sonra daha bir farklı bakıyor insan bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…