canım benım sıkma canını ne yapacaksın bende takıyorum hele arkan gelen kalcalarıma delı oluyorum ama ben bır hamileyım yanı bu zamna tatını cıkarmak ıstıyorum acıkcası ne olacak dıyete gırsek bebekler beslenmez yiyin kızlar yiyinarkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr
veririz veriz inş ah ahbence 7 kilo çok değil cnm..
aramızda haftalar önce 10 u devirenler var yani öyle düşün
benim 24. haftam bitio...6 kilo aldım bende...bende iriceyim ama üzülmüom yani, verriz inş:)
inş canım ya psikolojim bozuluo tartıya cıkasım gelmior valla49: [/QUOTE
aynen allahtan yaza gelmıyor dogumumuz bırde oyle dusun hanımlar sortla askılı ile fit gezeken bızde doba gıbı oldugumuzu dusun da cok morelımız bozulur oyle deyılmı
vuuu uuuuuuu
1 kilo mu..ikincisinde de 6 kilo mu.. bu gadın çağla şikel mi ne sanıyo kendini yaa..
şaka bi yana anam ne orantı varmış sende de ilk bebikine 22 aldın ikinciye 6 üçüncüye de artık 4 kilo falan alırsın
dördüncüyü yapsan kilo bile almazsın sen..beşinci de kilo verirsin
:))güzelmiş
günaydınnn
bizde kahvaltımızı ettik geçmişe bakıp geldik
cumartesi kontrole gitmiştim
20 cm ve 380 gr olmus oglusum
ikinci düzey ultrason istedi doktor
ümraniye buldum bitane cok güzel bi yer
görüntüleme merkeziymiş
2.düzey ultrason renkli doopler cd resim ve hamileliğin boyunca 2 kere
daha renkli dooplerda muane 150 tl cumartesi günü gidicem
çok heycanlıyım yaa renkli renkli görcem oğluşumu
fuara gideceğim ya canım eğer oras uygunsa onuda aradan çıkarayım diyorum. ama gereklimi gereksizmi bilemedim. birde fuara bağlı tabi. inşallah uygun olur.
hayırlı olsun canım. gerçekten cinsiyetini öğrendikten sonra daha bir farklı bakıyor insan bebeğine.
benim ev küçük...herşey sığacakta bi bu sığamayacak gibi gelio bana:)düşünüyoruz ama şuan erken değilmi mama sandalyesi için
evetttttt ben okudum akşam ama yazmadım bişi görmezsin die.selam kizlar.dun yazdm ama kimseler yoktu.PRENSESIM geliyo.nihayet gosterdi kendini.cok heyecanliydi dunku kontrol.doktor kiz deyince cok duygulandim.aglayasim geldi.
tabi esim hep oglan bekledigi icin biraz hayal kirikligi yasadi ama sonradan alisti.cinsiyetini ogrenmek cok farkli bi duyguymus yaaaa.artik kizim diye seviyorm onu.
plesenta asigidaymis biraz.ama zamanla cikar yukari dedi dr.hareketlerini sordm neden halen hissedemiyorm diye.biraz daha bekle hissedersin dedi.onun disinda herseyimiz normal cok sukr
ilahi petus cok guldum sana yaheralde gacar boyle fena gelini olursa .cok iyi yapmissin ama.hep bizmi onlara hizmet edicez.azicikta onlar bize etsin dimi.afern giz.
alnindan opuyorm
tebrik ederim cnm, kız annelerinin arasına hoşgeldinselam kizlar.dun yazdm ama kimseler yoktu.PRENSESIM geliyo.nihayet gosterdi kendini.cok heyecanliydi dunku kontrol.doktor kiz deyince cok duygulandim.aglayasim geldi.
tabi esim hep oglan bekledigi icin biraz hayal kirikligi yasadi ama sonradan alisti.cinsiyetini ogrenmek cok farkli bi duyguymus yaaaa.artik kizim diye seviyorm onu.
plesenta asigidaymis biraz.ama zamanla cikar yukari dedi dr.hareketlerini sordm neden halen hissedemiyorm diye.biraz daha bekle hissedersin dedi.onun disinda herseyimiz normal cok sukr
günaydınnn
bizde kahvaltımızı ettik geçmişe bakıp geldik
cumartesi kontrole gitmiştim
20 cm ve 380 gr olmus oglusum
ikinci düzey ultrason istedi doktor
ümraniye buldum bitane cok güzel bi yer
görüntüleme merkeziymiş
2.düzey ultrason renkli doopler cd resim ve hamileliğin boyunca 2 kere
daha renkli dooplerda muane 150 tl cumartesi günü gidicem
çok heycanlıyım yaa renkli renkli görcem oğluşumu
ay şekerim dün yorgunluktan belim ağrıyo diyorum yastık koyup arkama oturuyorum bizimkisi benden önce ay benimde ağrıyo sorma diyoo:)))) biz yarış halindeyiz
hımm o zman olabilir tabii koyacak yerinde varsa alınabilir
kaçıncı aydan sonra kullanılıyor onu bilmiyorum ama
canm maasallah oglusuna.bebislerimizin kilolari ayni sayilir.benimkide 386 gr olmus.masaallah.gunlerimizde ayni aslinda.dr beni 1 hafta gec hesapliyo adet tarihimden.cetvelimdeki tarih sata gore yani
benim dr umda 2. düzey ultrasyon istedi. avrupa yakasında nisa hastanesinden randevu aldım. 142 tl ama öyle cd falan yok. senin gittiğinde çok güzelmiş. acaba hastane ismi alabilirmiyim canım eşimle konuşayım belki bend eoraya giderim
maşallah kuzuya, muayene ücreti de uygunmuş. fakat şöle bişi var önden heveslenme diye şeyettim. renkli dopler bebğin kan akışını filan kırmız ve mavi dalgalarla hava durumu gibi gösteren bişi, yani bebeği renkli görmüyosun. eğer dr canı isterse 4 boyutlu mu ne o görüntüye geçip bi foto çekiyo sarı siyah sepya şeklinde. tek renk bu...
acaba niye geç hesaplıyor
seninkinede maşallahh her ultrasondan sonra bir an önce dogurmak isityorum yaa:)
bende bilsem canm.bide yurtdisindayiz doktorm yabanci anca anlasiyoz cat pat iste.heralde gec dollenme oldu.
ama ben sata gore yapiyorm hesaplarimi.
tebrik ederim cnm, kız annelerinin arasına hoşgeldin
sagolasin canm.tsekkurler
bebek heralde 4 ayından önce oturtulmuyor. ama yinede 4 aylık bebek onda kendini tutamaz. 6 ayından önce kullanılamaz gibi geliyor. en zoru bebek odasına karar vermek. maskoyu şöyle bir turladık ama bir daha gitmem lazım. sen almıştın sanırım.
selam kizlar.dun yazdm ama kimseler yoktu.PRENSESIM geliyo.nihayet gosterdi kendini.cok heyecanliydi dunku kontrol.doktor kiz deyince cok duygulandim.aglayasim geldi.
Valla bu kilo işi benimde canımı sıkmaya basladı kendimi kocamn bisi hisediyorum 48 kilo basladım 54 oldum bnde 6 kilo almısım ama asıl kiloyu bi kac haftada aldım 16 haftada 2 kilo almıstım sadece belim faln genisledi igrenc hisediyrum kendimiBnm aslında kiloyu veremem gibi bir derdim yok 2 gün yemek yemesem pat 3 kilo veririmde suan cirkin olmak sinir ediyo
Eki Görüntüle 306839 Eki Görüntüle 306838 Eki Görüntüle 306836
ahanda aldım guzuma hemen 2 don..siz benim kızımı donsuz bellediydiniz demek hee
yerim senin guzunun dötünüde donlarınıda
pisttt pistttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?