2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar aşağı yukarı hepimiz aynı haftalardayız bu zamana lkadr kaç kilo aldınız 21 haftada ben 7 kilo aldım zaten kilom yüksektii canım sıkılıorr
canım benım sıkma canını ne yapacaksın bende takıyorum hele arkan gelen kalcalarıma delı oluyorum ama ben bır hamileyım yanı bu zamna tatını cıkarmak ıstıyorum acıkcası ne olacak dıyete gırsek bebekler beslenmez yiyin kızlar yiyin

bence 7 kilo çok değil cnm..
aramızda haftalar önce 10 u devirenler var yani öyle düşün
benim 24. haftam bitio...6 kilo aldım bende...bende iriceyim ama üzülmüom yani, verriz inş:)
veririz veriz inş ah ah

benim dr umda 2. düzey ultrasyon istedi. avrupa yakasında nisa hastanesinden randevu aldım. 142 tl ama öyle cd falan yok. senin gittiğinde çok güzelmiş. acaba hastane ismi alabilirmiyim canım eşimle konuşayım belki bend eoraya giderim

hımm o zman olabilir tabii koyacak yerinde varsa alınabilir
kaçıncı aydan sonra kullanılıyor onu bilmiyorum ama

düşünüyoruz ama şuan erken değilmi mama sandalyesi için
benim ev küçük...herşey sığacakta bi bu sığamayacak gibi gelio bana:)
6 aydan sonra bakarız sanırım bu meseleye..
evetttttt ben okudum akşam ama yazmadım bişi görmezsin die.
tebrikleşme merasimi için seni bekliodum:))
hadi gözün aydın cnm...
insanın dünyaya bakışı değişio dimi cinsiyetini öğrenince...isim ne koycan peki, hııı, yeni gündem maddesi bu sana:))
ilahi petus cok guldum sana yaheralde gacar boyle fena gelini olursa.cok iyi yapmissin ama.hep bizmi onlara hizmet edicez.azicikta onlar bize etsin dimi.afern giz.
alnindan opuyorm

ya fenalıktan değilde yani napim bu sefer böyle dolu..
eşim benden yrm saat erken eve gelio..arıorum annem ne yapmış die...dio yeni geldi eve şimdi bişiler pişirio..
bende o sürede eve gelmiom, vitrin bakıom sokakta..
yani eve geldi bi poka elini sürmedi olmasında, işteydi anca geldi desin...

tebrik ederim cnm, kız annelerinin arasına hoşgeldin

maşallah kuzuya, muayene ücreti de uygunmuş. fakat şöle bişi var önden heveslenme diye şeyettim. renkli dopler bebğin kan akışını filan kırmız ve mavi dalgalarla hava durumu gibi gösteren bişi, yani bebeği renkli görmüyosun. eğer dr canı isterse 4 boyutlu mu ne o görüntüye geçip bi foto çekiyo sarı siyah sepya şeklinde. tek renk bu...

ay şekerim dün yorgunluktan belim ağrıyo diyorum yastık koyup arkama oturuyorum bizimkisi benden önce ay benimde ağrıyo sorma diyoo:)))) biz yarış halindeyiz

İyilikle anlamayana yapıcak bişey yok canım.
Direk yatıyorsun.
Bırak o da yatsın sende yat....

hımm o zman olabilir tabii koyacak yerinde varsa alınabilir
kaçıncı aydan sonra kullanılıyor onu bilmiyorum ama

bebek heralde 4 ayından önce oturtulmuyor. ama yinede 4 aylık bebek onda kendini tutamaz. 6 ayından önce kullanılamaz gibi geliyor. en zoru bebek odasına karar vermek. maskoyu şöyle bir turladık ama bir daha gitmem lazım. sen almıştın sanırım.

canm maasallah oglusuna.bebislerimizin kilolari ayni sayilir.benimkide 386 gr olmus.masaallah.gunlerimizde ayni aslinda.dr beni 1 hafta gec hesapliyo adet tarihimden.cetvelimdeki tarih sata gore yani

acaba niye geç hesaplıyor
seninkinede maşallahh her ultrasondan sonra bir an önce dogurmak isityorum yaa:)

ümraniye cnm radistanbul yerin adı google bak cıkıyor zaten

ikinci düzey ultraosnda evet birtek kan akımı renkli gözküyormusta o işlem bititkten sonra bebeği renkli görebilceğim
bi alette resim ve cdleri cekiyolarmıs canım yoksa ikinci düzeyde zaten komple renkli yok galiba
netten baktım zaten işte petus resmini koyuyo ya yagmurun aynı o renkler

evt canım aldım bnde bizim burdada mobesko var ordan aldık

hadi gözünaydın canm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de 6 kg aldım. 50 iken 56 oldum ama ilginç olan bu kiloyu nereye aldığım belli değil. Sadece belim genişledi. Karnım hala o kadar küçükki hamile gibi durmuyorum. Senin boyun kaç? 54 kg iken kendini kocaman hissetmemen lazım yaaa

kızlar şu kiloları çok takmayın derim artık tabi çok abartmamak da lazım sonra doğum zor oluyo ama yapacak bir şey de yok gibi fazla çünkü insanın elinde değil normalden fazla acıkıyoz ve herşeyi canımız istiyo geçen gittim detaylıdaki doktorda dedi bundan sonra 5 kilo daha al daha fazla alma ama nasıl olcak bilmiyom allahtan şu ana kadar 1,5 kilo aldımda yırttım paçayı ama tabi normaldeki kilo çok fazla zaten

bu nasıl sizce kızlar has. çıkışı için çok beğendim netten 110tl alıyımmı

Son düzenleme:

nbr elçin nasıl gidiyor paşan nasıl... biz geçen haftalarda çok zor günler yaşadık dr 3lü testte 266 çıkınca dawn senderomu riski yüksek dedi amiyosenteze gönderdi karnıma iğnenin girmesinden değilde düşük yaşama ve kaybetme ihtimalinden korktum ankaraya gittim ama ayrıntılı ultrason yaptırdım dr normal görünüyor dedi ben buna inanarak geldim inş sağlıklıdır bebişimiz... Allah hepimizin bebişini sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etti, bizim kızz çok zorlu çıktı, hele bi doğsun azcık etlensin ıssıracam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…