kızlar ne sıklıkla ew temizliği yapıyorsunuz? bana 15güne bi yardıma 2 tane bayan geliyor ama yetmiyor başka çocukta yok, bu sabah ewi süpürdüm bide vilada geçtim görünen yerlerin tozunu aldım ama hafif belimle karnım ağrıdı bi tane koltuğu çektim aylardan sonra ilk defa ondan mı acaba ? çok pişmanım bişi olurmu acaba
Eki Görüntüle 306839 Eki Görüntüle 306838 Eki Görüntüle 306836
ahanda aldım guzuma hemen 2 don..siz benim kızımı donsuz bellediydiniz demek hee
yani bi yerde kıskandım dielim:)))iyi nan almayım bende başka sitelerede bakarım biraz 2 takım alacam ben petuşum olura hastanede yatarsak 1-2 gün değiştirirm guzumun cicilerini kan olur leke olur
yani diyonki burdaki hurş,klere uydum bendem, alsam acep:26:
oşgeldin be yaaaselamlar annecikler
sabah aile sağlığı merkezine gittik
aşımızı olduk
tansiyonumuzu ölçürdük
tartıldık
kalp atışlarımızı dinledik
vee geldikkkkk
benim doğum yapcam hastane senin götürdüğü giydirmio bebeğe..kendileri hastaneninkini giydiryolar...renkleri çok güzel cnm...ama 110 pahalımı sanki hı? gerçi ben hiç bakmadım hastane çıkışlarına..nedir kaç paradır çokda fikrim yok..annem ben aldım dedi iimiş dedim..
bi tane yetermi onuda bilmom:26::26:
hastaneden 2 tane istiyorlarmış. mağazadaki kıza bir müşteri öyle demiş. o kişi 3 tane almış. bebeği sünnet olcak diye.
ama ben yinede alim 2. i..okiiii okiiiii
ben cıkıyorum.. biraz evde işlerim var onları halledip dısarı cıkıcam hava cok guzel gezip tozup, kocişime gecerim.. aksamda yemege cıkaciz sanırım :))
dukkana gecince girerim belki..
gerci varlıgımı grksiz goren sahıslar için önemli değil ama neyse..
sizi seviyorum mcx mcx..
bai bai
selamlar annecikler
sabah aile sağlığı merkezine gittik
aşımızı olduk
tansiyonumuzu ölçürdük
tartıldık
kalp atışlarımızı dinledik
vee geldikkkkk
peki ne çıkmıştı sonuç cnım tansiyonmu şekermi?
ya bırak koltukların altı kusur kalsın sen haftda bi supur sil yeter işte doguma yakın
yardıma gelen olursa söyle bi kaldırtırsın evi
bitti gitti işte cok yorma bence kendini koltugu falan cekmeyi boşverin yaa altından supur..
hım tmm canm ama idilin malları çok iyi oluyo haberin olsun
renkleri çok güzel cnm...ama 110 pahalımı sanki hı? gerçi ben hiç bakmadım hastane çıkışlarına..nedir kaç paradır çokda fikrim yok..annem ben aldım dedi iimiş dedim..
bi tane yetermi onuda bilmom:26::26:
bende öyle düşünüyodum ...emme burdaki hurşiklerin hepsi almış...
ELCHIN bana da pahalı geldi ya 110 ya.. ben 40 TL ye bi tane aldım yeri iyi geldi ama o nu ölesine ucuz görünce aldım ama bi tane de iyisinden marka alım diyorum bi site var süper bebek kıyafetler hep %100 pamuk 90 en pahalısı... site ismi vemek yasak sanırım ama şu kadarını söyliyim ç.market die bi yer süper şeyler var...
iyi nan almayım bende başka sitelerede bakarım biraz 2 takım alacam ben petuşum olura hastanede yatarsak 1-2 gün değiştirirm guzumun cicilerini kan olur leke olur
yani diyonki burdaki hurş,klere uydum bendem, alsam acep:26:
ya bırak koltukların altı kusur kalsın sen haftda bi supur sil yeter işte doguma yakın
yardıma gelen olursa söyle bi kaldırtırsın evi
bitti gitti işte cok yorma bence kendini koltugu falan cekmeyi boşverin yaa altından supur..
bence 110 tl pahalı ben idil baby den aldım 10 lu hastane çıkışı 90 tl di hangi markanın canm bu
ben ilk defa böle bişi yaptım,daha önceki düşüklerden sonra elimi çekmiştim ne bilim 20. haftayı doldurmanın ve düşük riskinin azalması ihtimaliyle kendimi kaybettim..çok sağol menzil bişi olmaz inş. Allaha emanet bebişlerimiz
bu arada aile hekimliğinde kalp atışları dinleniyormu hemen gideyim =))
hoş geldin canm hadi geçmiş olsun nasıl kızımız iyimi
kızlar ne sıklıkla ew temizliği yapıyorsunuz? bana 15güne bi yardıma 2 tane bayan geliyor ama yetmiyor başka çocukta yok, bu sabah ewi süpürdüm bide vilada geçtim görünen yerlerin tozunu aldım ama hafif belimle karnım ağrıdı bi tane koltuğu çektim aylardan sonra ilk defa ondan mı acaba ? çok pişmanım bişi olurmu acaba
ben ilk defa böle bişi yaptım,daha önceki düşüklerden sonra elimi çekmiştim ne bilim 20. haftayı doldurmanın ve düşük riskinin azalması ihtimaliyle kendimi kaybettim..çok sağol menzil bişi olmaz inş. Allaha emanet bebişlerimiz
bu arada aile hekimliğinde kalp atışları dinleniyormu hemen gideyim =))
Ben de idil'i tavsiye ediyorum. Ama sen de pahalı almışsın sanırım. Ben İdil'in 20lisini 90'a aldım.
ben cıkıyorum.. biraz evde işlerim var onları halledip dısarı cıkıcam hava cok guzel gezip tozup, kocişime gecerim.. aksamda yemege cıkaciz sanırım :))
dukkana gecince girerim belki..
gerci varlıgımı grksiz goren sahıslar için önemli değil ama neyse..
sizi seviyorum mcx mcx..
inşallah olmaz hem panik yapıyorum hem de yapıyorum kendime şaşıyorum.zaten eşim sağolsun bu zamana kadar 1 kere bulaşık yıkatmadı makineye bile kendi koydu aman kimyasal die şimdi onu aramaya çekiniyorum ne yaptın gene der diye :26:ev işleri çok yorucu yaa.. evi eşinize süpürtün. sizde viladayla bir silin. koltuk altlarınıda boşverin.
tanıdığım birinin eşi erken doğum yapmış o yüzden. dikkat edin.
canım bişey olmazz. sen dinlen.
bencede bende aynen sana katılıyorum yeni doğan bebek çok çabuk büyüyor 2yada 3 kez ya giyer ya giymez bebeğimiz herşeye değer ama kullanışlı bol ve uygun şeyler almak bu zamanlarında bana da çok mantıklı geliyor...Arkadaşlar ben de çok araştırdım hastane çıkışını... Bence çok pahalı 110 TL inanın yazık günah 1.5 ay giydiricez ya da giydirmicez 20 li takım falan zaten hepsi aynı model değmez o kadar paraya Ben 7 li takım alacağım. Uygun fiyata da buldum 50 Tl falan çok şeye ihtiyacımız olacak. Çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz, yalnız herkesin söylediği o çok para vermeyin giysiye yazık günah emin olun şimdinin bebekleri hem daha iri hem de çabuk büyüyor diyorlar. Gittiğim tüm mağazada çalışanlar söylüyor resmen çok para vermeyin yazık diye... Bence kesinlikle haklılar tabi ki içimizde kalmasın alalım ama çok masrafa gerek yok ilk 3 ayın nasıl geçtiğini anlamayacağız bile...
Ben Ankara'da Kızılayda toptan satan bir mağazadan aldım. Ama normalde bir mağazada da sormuştum ve internettende bakmıştım fiyatı 120 TL idi. İdil bebenin sitesinde de 10lu setler 80 tl civarında. Seninki 15li ya da 20li olabilir mi?nerden aldım canım ben güzelyalının oradaki e-5 yolunun üzerinde varya ordan aldım acaba indirime falanmı girdi
nerden aldım canım ben güzelyalının oradaki e-5 yolunun üzerinde varya ordan aldım acaba indirime falanmı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?