2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya bırak koltukların altı kusur kalsın sen haftda bi supur sil yeter işte doguma yakın
yardıma gelen olursa söyle bi kaldırtırsın evi
bitti gitti işte cok yorma bence kendini koltugu falan cekmeyi boşverin yaa altından supur..

yani bi yerde kıskandım dielim:)))
yeaa bende hemen 2. tk mı alıyoreee o zmn...off ya zarar benim bu siteye girmem ya neyse.......
selamlar annecikler

sabah aile sağlığı merkezine gittik
aşımızı olduk
tansiyonumuzu ölçürdük
tartıldık
kalp atışlarımızı dinledik
vee geldikkkkk

oşgeldin be yaaa

peki ne çıkmıştı sonuç cnım tansiyonmu şekermi?

ya benim gece 12 de başladı. bende aşure yemiştim bir kase. çıkardım falan dokundu sandım. ama ilk defa böyle oldum. başım döndü durdu. yatakta soldan sağa dönerken midem bulanıyordu. tavan dönüyordu. ayy çok kötüydü. bayağı bir çıkardım. sonra dalmışım. uyandığımda halen aynıydım. saat gece 3te. sonra aklıma geldi tansiyon olabiliceği. acile gittik. tansiyonum 12-8 di. ertesi gün sağlık ocağına gittim. 1 hafta tansiyon ölçtürdüm sabah akşam. 10- 7 çıktı hep. doktor da demişti zaten hamilelikte 1 numara bile yükselse tansiyon seni çok etkiler demişti. ama başım ağrımamıştı. büyük ihtimal şekerim çıktı diye düşünüyorum ben. soğuk suyla elimi yüzümü yıkamıştım. bide ayaklarımı sıcak suyla yıkamıştım. iyi gelmişti.

ben ilk defa böle bişi yaptım,daha önceki düşüklerden sonra elimi çekmiştim ne bilim 20. haftayı doldurmanın ve düşük riskinin azalması ihtimaliyle kendimi kaybettim..çok sağol menzil bişi olmaz inş. Allaha emanet bebişlerimiz

bu arada aile hekimliğinde kalp atışları dinleniyormu hemen gideyim =))

Son düzenleme:
hım tmm canm ama idilin malları çok iyi oluyo haberin olsun

Arkadaşlar ben de çok araştırdım hastane çıkışını... Bence çok pahalı 110 TL inanın yazık günah 1.5 ay giydiricez ya da giydirmicez 20 li takım falan zaten hepsi aynı model değmez o kadar paraya Ben 7 li takım alacağım. Uygun fiyata da buldum 50 Tl falan çok şeye ihtiyacımız olacak. Çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz, yalnız herkesin söylediği o çok para vermeyin giysiye yazık günah emin olun şimdinin bebekleri hem daha iri hem de çabuk büyüyor diyorlar. Gittiğim tüm mağazada çalışanlar söylüyor resmen çok para vermeyin yazık diye... Bence kesinlikle haklılar tabi ki içimizde kalmasın alalım ama çok masrafa gerek yok ilk 3 ayın nasıl geçtiğini anlamayacağız bile...

ev işleri çok yorucu yaa.. evi eşinize süpürtün. sizde viladayla bir silin. koltuk altlarınıda boşverin.
tanıdığım birinin eşi erken doğum yapmış o yüzden. dikkat edin.
canım bişey olmazz. sen dinlen.

Gülben ergenn prog denk geldim
bebek ve gebelik ile ilgili konuşuyorlardı
telefona bi bayan bağlandı 4 gün sonra doğum yapacakmış
bebeğin uyku setini kıyafetlerini yıkıyorum nasıl deterjan kullanıyım dedii
ben yılbaşından sonra yıkayıp yerleştirmyi düşünüyordum
acaba erken mi olur biraz daha beklemelimiyim

birde erkek olacakmış bebeği adını da duhan koyacaklarmış
erkek annelerine fikir olsun kuran da bir surenn adıymış

canm düşük zamanı geçti deyip ağır işler yapmalar uzanmalar veya eşyaları oraya buraya çekmememiz lazım çünkü bebeğimize bağlı kordan çıkıp bebek ölebilyor anne karnındayken hatta büyüklerimiz bebeğin emziği çıkar derler geçen görümcem anlattı eşinin bir akrabası temizlik yaparken tv sehpasını çekmiş 7,5-8 aylıkmış bebek ölmüş anne karnında bunu kimseyi korkutmak için yazmıyorum daha dikkatli olalım şu dönemi hayırlısıyla bitirelim diye yzdım allah korusun hepimizin bebişini

Bana da eskiden 15 günde bir tam gün geliyordu ama aradaki haftada ben yine süpürüp silmek zorunda kalıyordum şimdi saolsun kadınım haftada bir yarım gün geliyor. Süper bişey yani yarım gün kadın bulabilirseniz bence deneyin. Ütümü de yapıyor. Ben hiç bişey yapmıyorum :)

evet biz bu gün dinledik

küstün mü kız bana tombişkom???

inşallah olmaz hem panik yapıyorum hem de yapıyorum kendime şaşıyorum.zaten eşim sağolsun bu zamana kadar 1 kere bulaşık yıkatmadı makineye bile kendi koydu aman kimyasal die şimdi onu aramaya çekiniyorum ne yaptın gene der diye :26:

bencede bende aynen sana katılıyorum yeni doğan bebek çok çabuk büyüyor 2yada 3 kez ya giyer ya giymez bebeğimiz herşeye değer ama kullanışlı bol ve uygun şeyler almak bu zamanlarında bana da çok mantıklı geliyor...

nerden aldım canım ben güzelyalının oradaki e-5 yolunun üzerinde varya ordan aldım acaba indirime falanmı girdi
Ben Ankara'da Kızılayda toptan satan bir mağazadan aldım. Ama normalde bir mağazada da sormuştum ve internettende bakmıştım fiyatı 120 TL idi. İdil bebenin sitesinde de 10lu setler 80 tl civarında. Seninki 15li ya da 20li olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…