Cmt Dr gunüm cnm...sooylucem Dr a.petuşcum kalsiyum ve magnezyum değerlerini ölçtürdün mü ondan olabilir ama benimkiler zonkluyo ya mahvoluyom ouklda
Hayırlısı artık ya..hakkımızda hayırlısı bebem...ya aslında annelerin neden hep kötu dogum hikayelerini anlattıklarınıı bilmiyorum hamile kadınlara
gecen teyzemin geliniyle konustum
saana dua ediyorum inşallah benim dogumlarım gibi olur dedi
sancısı baslamıs saat tutmus 10 dkda 1e dusunce evdekileri uyandırıp hastaneye gitmişler
ebeler bakmıs daha acılman yok denecek kadar az sabaha anca dogurursun demişler
yanında da bi kadın varmıs bunu doguma alın demişler o kadın için
neyse bizimkide yatmamış gosterdikleri yere kalkmıs gezinmiş haliyle kzıın sancısı var napcagını bilmiyo
ebelerin yanına gitmiş yaa cocuk geldi hissediyorum demiş bunlarda gıcık bi ifadeyle cok biliyolar yaa anlamsız bi triple kalkıp bakmıslar alın bunu dogum baslamıss die dogumhaneye :)
neyse hazırlıklar yapılmıs ıkın demişler cocuk cıkmıss hepsi bu
Allah bi cıglıkta kurtarsın dedikleri bu olsa gerek :)
Ben almicam ya..k.validem nisan bohçama koymuştu..bı pijama tk ve bı gecelik..kendi dikmiş..krem rengi uçlarında gipurler var..cok hoşuma gidiodu...azcik büyüktü...hiç giymemiştim..gecen aklıma geldi bı denedim..anam tam lohusa takımı olmuş:)) onunda cok hosuna gitti dogumda onun diktigi pijamalari tercih edio olmam..bı pembe sabahlik bide tac alicam...ok dir ...100 lira cepte yani bu sayede:))
Ben almicam ya..k.validem nisan bohçama koymuştu..bı pijama tk ve bı gecelik..kendi dikmiş..krem rengi uçlarında gipurler var..cok hoşuma gidiodu...azcik büyüktü...hiç giymemiştim..gecen aklıma geldi bı denedim..anam tam lohusa takımı olmuş:)) onunda cok hosuna gitti dogumda onun diktigi pijamalari tercih edio olmam..bı pembe sabahlik bide tac alicam...ok dir ...100 lira cepte yani bu sayede:))
Bu konuda ara seanslar yapioruz cnm gun icinde..denk gelirsin ins. Birine:)))))benim k.valide bana hiçbişey almadığı için ve canını üzmeye de gelmediği için öyle şeyler yok malesef dur şimdi deşme yaramı
ya bana da kardeşim bi tane almıs dogum gunumde cok guzel mavi bişi
bende bugun bayagı bi pijama baktım bi tane de yedek olsun die
gerek yok mu sizce 2.ye?
alsam mı almasamm mıı yaa?
Bu konuda ara seanslar yapioruz cnm gun icinde..denk gelirsin ins. Birine:)))))
Cnm alt üst pijama+ gecellik var..
2 tanede esofman alırım ben ok dir yani..
Normalde 1 gun sezeryanda 2 gun kalinio benim hastane
İlla lazım olursa alırlar hastanenin bı sokak altında var bı yer..
sagol canım ama gazdan da önemlisi memeyi bırakmaması değilmi? butun arkadaslarım aynı sorunu yasadılar gogusleri yara oldu sagıp biberonla verdiler gogusleri iyileşince cocuklar almadı memeyi koca bi biberon agzına alışmışlardı cunku. yalnız bunu ögrenmemde iyi oldu böyle bişi tercih edebilirim ucu daha anne memesine benzeyen. ama hala hangisi oldugunu bilmiyorum ve nerden alacagımı..
Günaydın annişler,
Biz dün gittik 4 boyutlu ultasonumuza Büyükçekmece Kolan Hastanesi Altan Cebeci'ye. Ücreti 200 TL.
30 dk kadar inceledi. Çok güzeldi :)
Yavrum bana benziyor, sadece ağzı babası gibi hihi :)
Bissürü foto verdi ama evde unuttum akşam yüklerim sizede :)
CD de verdi.
Sizler nasılsınız bakalım?
Bugün haftanın son günü.
Cumamız mübarek olsun.
Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize.
Yüce rabbim hepimize bebeğimize kavuşup büyütmeyi nasip etsin. Bizi birbirimize bağışlasın inşallah...
kızlar size süper bişi soyliycem bn dün nettte okumustum bugunde okulun lab görnce meraktan aldım eve getrdm steteskopu ilk önce kendi kalbinizi dinleyn sonra asagıyı bebişin kalp atısları duyuluyor harika neden daha önce denememişim cok güzelltavsiye ederi bide bişi sorcam 24 haftada sonra seker yüklemesi yapılıyormus hiç yaptıran oldumu ac mı tok mu gidiliyormus
dün yaptırdım ben aç karnına gidiyosun önce açlık şekeri ölçülüyor sonra glukoz şurubu içiyosun ve 1 saat sonra ve 1 saat sonra daha bi daha ölçülüyor bu arada hala bişeyler yemiyosun ben dün açlıktan ölüyodum ama neyse ki öğlen oldu da hemen yemeğe koştum
oh mis.. hayırlı olsun kuzucum.. sağlıkla neşeyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Günaydın annişler,
Biz dün gittik 4 boyutlu ultasonumuza Büyükçekmece Kolan Hastanesi Altan Cebeci'ye. Ücreti 200 TL.
30 dk kadar inceledi. Çok güzeldi :)
Yavrum bana benziyor, sadece ağzı babası gibi hihi :)
Bissürü foto verdi ama evde unuttum akşam yüklerim sizede :)
CD de verdi.
Sizler nasılsınız bakalım?
Bugün haftanın son günü.
Cumamız mübarek olsun.
Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize.
Yüce rabbim hepimize bebeğimize kavuşup büyütmeyi nasip etsin. Bizi birbirimize bağışlasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?