2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuşcum kalsiyum ve magnezyum değerlerini ölçtürdün mü ondan olabilir ama benimkiler zonkluyo ya mahvoluyom ouklda
Cmt Dr gunüm cnm...sooylucem Dr a.
Kalsiyum hapı kullaniuorumda magnezyumu 2 haftadır falan icmiodum...icsem iimis..cmt Dr a gidince bı akıl verir sanırsam...
Hayırlısı artık ya..hakkımızda hayırlısı bebem...

benim k.valide bana hiçbişey almadığı için ve canını üzmeye de gelmediği için öyle şeyler yok malesef dur şimdi deşme yaramı

ya bana da kardeşim bi tane almıs dogum gunumde cok guzel mavi bişi
bende bugun bayagı bi pijama baktım bi tane de yedek olsun die
gerek yok mu sizce 2.ye?
alsam mı almasamm mıı yaa?

doguma yakın uykusuz geceler baslayınca artık
kk'da yatar kk'da kalkarızz :)
cen cen cen aman sabahlar olmasın
gecen aralık annelerini okuyodum gece 1de 2de konsuuyolar hala
hatta bi tanesi hadi bugunde doguramadık iyi geceler yatıyoruz biz diyodu :)

benim k.valide bana hiçbişey almadığı için ve canını üzmeye de gelmediği için öyle şeyler yok malesef dur şimdi deşme yaramı
Bu konuda ara seanslar yapioruz cnm gun icinde..denk gelirsin ins. Birine:)))))
ya bana da kardeşim bi tane almıs dogum gunumde cok guzel mavi bişi
bende bugun bayagı bi pijama baktım bi tane de yedek olsun die
gerek yok mu sizce 2.ye?
alsam mı almasamm mıı yaa?

Cnm alt üst pijama+ gecellik var..
2 tanede esofman alırım ben ok dir yani..
Normalde 1 gun sezeryanda 2 gun kalinio benim hastane
İlla lazım olursa alırlar hastanenin bı sokak altında var bı yer..

bende bir gecelik sabahlık,bi tanede pijama takımı alcam.4,lü takım olarak satılıyo galiba öyle.hastane için bolbol iç çamaşırı alın diyolar yanınıza.

güle gülee..
bizde kapatıyoruz eve gecicez sırtım yatak istiyo burda otur otur totom agrıdı
kızlar iyi geceler hepinizee..
öpüyoooreee..

kızlar size süper bişi soyliycem bn dün nettte okumustum bugunde okulun lab görnce meraktan aldım eve getrdm steteskopu ilk önce kendi kalbinizi dinleyn sonra asagıyı bebişin kalp atısları duyuluyor harika neden daha önce denememişim cok güzell tavsiye ederi bide bişi sorcam 24 haftada sonra seker yüklemesi yapılıyormus hiç yaptıran oldumu ac mı tok mu gidiliyormus

aventin de biberonları koligi onluyor. icindeki valf havayı bebegin midesine degil biberona yolluyor. boylece bebek cok rahat ediyor.
yenidoğan setini alabilirsin aslında. ucu cok az akıtıyor ve memeden emer gibi cekiyor. bebek memeden sogumuyor: Philips - Ekstra dayanıklı doğal besleme biberonu 125mlx2 Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF660/27 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı

bir de avent biberonu temizlemek cok kolay.
e-bebek.com'dan ya da joker veya mothercare'lerde rahatlıkla bulabilirsin aslında.

Bebek ilk dogdugunda agzına 2 nar tanesi damlatrsanız anne sütünden once hiç gaz sorunu yasamıyormussunuz kk da okudum cogu kadın denemiş memnunmus unutmazsam kesn yapıcm bnde hem bebegi hmde anneyi yoran bişi gaz

Günaydın annişler,

Biz dün gittik 4 boyutlu ultasonumuza Büyükçekmece Kolan Hastanesi Altan Cebeci'ye. Ücreti 200 TL.
30 dk kadar inceledi. Çok güzeldi :)

Yavrum bana benziyor, sadece ağzı babası gibi hihi :)
Bissürü foto verdi ama evde unuttum akşam yüklerim sizede :)
CD de verdi.

Sizler nasılsınız bakalım?

Bugün haftanın son günü.
Cumamız mübarek olsun.
Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize.
Yüce rabbim hepimize bebeğimize kavuşup büyütmeyi nasip etsin. Bizi birbirimize bağışlasın inşallah...

Son düzenleme:

Ne güzel bebişinin sağlığı iyimiş yüzünü de görmüşsün Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım.Darısı hepimizin başına ben 2 hafta sonra gideceğim minik kuzumu çok özledim. Şaka maka az kaldı.Ocak gemdi mi gerisi çorap söküğü gibi gider
Herkese hayırlı cumalar diliyorum bende

dün yaptırdım ben aç karnına gidiyosun önce açlık şekeri ölçülüyor sonra glukoz şurubu içiyosun ve 1 saat sonra ve 1 saat sonra daha bi daha ölçülüyor bu arada hala bişeyler yemiyosun ben dün açlıktan ölüyodum ama neyse ki öğlen oldu da hemen yemeğe koştum

Şekeri nasıl ölçüyorlar canım kan mı alıyorlar yoksa parmaktan mı alıyorlar ? Ben dayanamam öyle aç karına kan vermeye zaten hemen acıkıyorum

günaydınlar....

bende dün gece hiççççççççç uyyamadım..
sola dönemedim sol kolum aşılıydı..
kalça ağrısı zirveye ulaştı dün, kalçada sağ lop iptal...sağa dönemedim..
sola döneme sağa döneme, uykusuz geldim..
ama bugünün tesellisi var....bugün cuma
yrn da dr kontrolü var, yağmuru görme günü...46:
bide 25. haftanın ilk günü... :18::18::18:

oh mis.. hayırlı olsun kuzucum.. sağlıkla neşeyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
günaydınlar herkeseee..

günaydınnn
missaltin bu 4 boyutlu usg dediğin 2.düzey usgmi,hani peritanolog bakıyor omu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…