2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar...
benim yaramazda hala hareketlilik yok..ama sol tarafımda bir ağrı var bugün..sanki orada sıkışmış gibi mi ne

Çok güzelmiş kırmızı kırmızı güle güle giysin bebiş .Bu arada sana da geçmiş olsun petuş uykunu da alamamışsın. Yalnız sağa dönemedin sola dönemedin ne tarafa yattın canım

saol bebem...
aman ya uyumadımki hiç..inlemek tıslamaktan...dön dön..
çok kötüydü ya...bu kalça ağrısına bi çözüm bulmam lazım..
sbh resmen işe kadar gidebilirmiyim die düşündüm yani..
sağ bacağımı sürüyerek taşıorum yanımda..

günaydın kızlar...
benim yaramazda hala hareketlilik yok..ama sol tarafımda bir ağrı var bugün..sanki orada sıkışmış gibi mi ne

Çok güzelmiş kırmızı kırmızı güle güle giysin bebiş .Bu arada sana da geçmiş olsun petuş uykunu da alamamışsın. Yalnız sağa dönemedin sola dönemedin ne tarafa yattın canım

günaydınnn
missaltin bu 4 boyutlu usg dediğin 2.düzey usgmi,hani peritanolog bakıyor omu ?

Günaydınn Hepinize!

Ben de Çarşamba akşamı rahatsızlandım tüm gün mide bulantısı pek bir şey de yiyemedim akşam gittim zar zor yedim bir şeyler ama halim perişandı sonra tüm gece doğru düzgün uyuyamadım ( normalde uyku konusunda hiç sorunum olmazdı direkt uyurdum ağrım olsa bile ) bir ter bastı bir yandan midem tabi çok kötü ertesi gün işe gidemedim tüm gün uyudum bugün geldim işe biraz kırgınlık var ama anlamadım canım annemi aradım haber verdim saçları çıkıyordur bak önemli bir şey yok dimi deyip deyip duruyor

Hepimiz haftaları birbirine yakın acaba bu haftalarda mı yaşanıyor bu sıkıntılar anlamadım gitti

geçmiş olsun da neden oluyor acaba bu ağrılar...doktoruna sordun mu hiç..
ilk zamanlar bendede kramp çok oluyordu doktorum magnezyum hapı verdi çok şükür bitti kalmadı birşey...

cnm geçen hafta 2 gün bende akşam mide bulantısıyla kendimi eve zor attım..seninki kadar şiddetli değildi ama bulandı yani..öçok korktum başa gerimi döndük die
ama 2 gün sürdü geçti..
geçmiş olsun da neden oluyor acaba bu ağrılar...doktoruna sordun mu hiç..
ilk zamanlar bendede kramp çok oluyordu doktorum magnezyum hapı verdi çok şükür bitti kalmadı birşey...

cnm şu anki kaçla ağrısının daha hafifi 3. ayın sonunda falan başlamıştı bende..
dr magnezyum tozu vermişti..şikayetim kalmamıştı..
bende ağrı yok die 2 haftadır falan içmiodum...şimdi fenalardayım
2 gündür içmeye başladım..ama hayırlısı...
yrn kontrolüm var yinede sorcam yani bu kaa fena olması normalmi die..

Günaydın herkese bu hafta gezmekten nete gelmeye fırsat olmadı.Bu aralar gezmelere gidiyorum bol bol :))) Umarım herkes iyidir bizi özlediniz mi???

Günaydınlarrr

bizde bugün uyandığımızda burnumuz tıkanmış azcık nezle gibiyim
halsizlik varrr
aman dikkat edin hasta olmak çok zorrrr

günaydın kızlarr
dikkatimi çektide sbilyana yok bi kaç gündür..
baktım en son 12sinde girmiş..
bilginiz varmı acaba izne falanmı ayrılacaktı yazdıda benmi kaçırdım

Son düzenleme:
günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....

Günaydın herkese bu hafta gezmekten nete gelmeye fırsat olmadı.Bu aralar gezmelere gidiyorum bol bol :))) Umarım herkes iyidir bizi özlediniz mi???
ben çok gezmeyi sevmem normalde ama..
bu aralar bendede bi gezme hırsı isteği var
bebik doğunca nede olsa gezemicez diemi aceba böyle gezmeye sardık
petuş cicileriniz pek güzel güle güle kullanın

çok saol canımcım..geçmiş olsun sanada

günaydın kızlarr
dikkatimi çektide sbilyana yok bi kaç gündür..
baktım en son 12sinde girmiş..
bilginiz varmı acaba izne falanmı ayrılacaktı yazdıda benmi kaçırdım
AA BAK HİÇ BENİM DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞTİ..
hiç öyle izin falan hatırlamadım ya..
ama bi ara ben ona takılıodum..yıl sonu yoğunluğumuz var diodu..ama yinede bi uğruodu:44::44:
günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....

:18::18::18:

ben çok gezmeyi sevmem normalde ama..
bu aralar bendede bi gezme hırsı isteği var
bebik doğunca nede olsa gezemicez diemi aceba böyle gezmeye sardık

çok saol canımcım..geçmiş olsun sanada

Biz de ev gezmesi yapıyoruz bol bol oğlumla.Sanırım o da çok seviyo bu durumu çünkü millete maskotluk yapıyor 2 dk durmuyor bakan biri de hemen farkediyor yaramaz oğlumu

ben yazmadığım zaman takipteyim genelde baktım onun adını hiç göremedim bi sorayım dedim. umarım bi sorun yokturda yoğunluktan gelemiyodur:26:

var ya kalkacaksın o anda
Allah ne verdiyse onu doğurtanı döveceksin.
Bu özel hastane mi devlet mi?

desene yandım bn zaten 1.5 saatlik yola gidiyorum bide yol tutar yemeden yla cıkınca cok kötü oluoyrum ole midem bulanncada kaılma oluyo dr bebişi zor görüyo bide araba tuttuktan sonra sekerli su böö kesin kusucam bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…