Çok güzelmişkırmızı kırmızı güle güle giysin bebiş .Bu arada sana da geçmiş olsun petuş uykunu da alamamışsın. Yalnız sağa dönemedin sola dönemedin ne tarafa yattın canım
günaydın kızlar...
benim yaramazda hala hareketlilik yok..ama sol tarafımda bir ağrı var bugün..sanki orada sıkışmış gibi mi ne
Çok güzelmişkırmızı kırmızı güle güle giysin bebiş .Bu arada sana da geçmiş olsun petuş uykunu da alamamışsın. Yalnız sağa dönemedin sola dönemedin ne tarafa yattın canım
günaydınnn
missaltin bu 4 boyutlu usg dediğin 2.düzey usgmi,hani peritanolog bakıyor omu ?
saol bebem...
aman ya uyumadımki hiç..inlemek tıslamaktan...dön dön..
çok kötüydü ya...bu kalça ağrısına bi çözüm bulmam lazım..
sbh resmen işe kadar gidebilirmiyim die düşündüm yani..
sağ bacağımı sürüyerek taşıorum yanımda..
cnm geçen hafta 2 gün bende akşam mide bulantısıyla kendimi eve zor attım..seninki kadar şiddetli değildi ama bulandı yani..öçok korktum başa gerimi döndük dieGünaydınn Hepinize!
Ben de Çarşamba akşamı rahatsızlandım tüm gün mide bulantısı pek bir şey de yiyemedim akşam gittim zar zor yedim bir şeyler ama halim perişandı sonra tüm gece doğru düzgün uyuyamadım ( normalde uyku konusunda hiç sorunum olmazdı direkt uyurdum ağrım olsa bile ) bir ter bastı bir yandan midem tabi çok kötü ertesi gün işe gidemedim tüm gün uyudum bugün geldim işe biraz kırgınlık var ama anlamadım canım annemi aradım haber verdim saçları çıkıyordur bak önemli bir şey yok dimi deyip deyip duruyor
Hepimiz haftaları birbirine yakın acaba bu haftalarda mı yaşanıyor bu sıkıntılar anlamadım gitti
geçmiş olsun da neden oluyor acaba bu ağrılar...doktoruna sordun mu hiç..
ilk zamanlar bendede kramp çok oluyordu doktorum magnezyum hapı verdi çok şükür bitti kalmadı birşey...
yooo yaptırdıysan bi daha nie yaptırcanki
detaylı ultrason, renkli doopler, ayrıntılı ultrason,renkli ultrason'da diger adları :)
ben çok gezmeyi sevmem normalde ama..Günaydın herkese bu hafta gezmekten nete gelmeye fırsat olmadı.Bu aralar gezmelere gidiyorum bol bol :))) Umarım herkes iyidir bizi özlediniz mi???
petuş cicileriniz pek güzel güle güle kullanın
AA BAK HİÇ BENİM DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞTİ..günaydın kızlarr
dikkatimi çektide sbilyana yok bi kaç gündür..
baktım en son 12sinde girmiş..
bilginiz varmı acaba izne falanmı ayrılacaktı yazdıda benmi kaçırdım
günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....
ben çok gezmeyi sevmem normalde ama..
bu aralar bendede bi gezme hırsı isteği var
bebik doğunca nede olsa gezemicez diemi aceba böyle gezmeye sardık
çok saol canımcım..geçmiş olsun sanada
AA BAK HİÇ BENİM DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞTİ..
hiç öyle izin falan hatırlamadım ya..
ama bi ara ben ona takılıodum..yıl sonu yoğunluğumuz var diodu..ama yinede bi uğruodu:44::44:
:18::18::18:
petuşum suyun gelmesinin sancıyla ilgisi yokki
benim kuzenimin gece 3te suyu patladı
hemen hastaneye gittiler
ertesi gun aksam uzeri 5te dogum yaptı
onunda zerre sancısı yoktu suni sancıyla yediler kızı
dogumdan cıktıgı anı ömrum boyunca unutamam ama yuzunde ten rengi gorunmuyodu
komple suratı isilik içindeydii
psikolojik baskıda uygulamıslar ıkınamıyo duzgun die
napmaya calısıyosun bu bebegi istemiyo musun öldurmek mi istiyosun falan diee
bi şişko ebe varmıs oda kaburgalarına bastırmış alttan gogusten degilde kaburga agrısında 10 gun dogrulamadı garibim
ve su an oglu 6 yasında 2 cocugu sırf bu dogum yuzunden asla dusunmuyo!!
var ya kalkacaksın o anda
Allah ne verdiyse onu doğurtanı döveceksin.
Bu özel hastane mi devlet mi?
var ya kalkacaksın o anda
Allah ne verdiyse onu doğurtanı döveceksin.
Bu özel hastane mi devlet mi?
desene yandım bn zaten 1.5 saatlik yola gidiyorum bide yol tutar yemeden yla cıkınca cok kötü oluoyrum ole midem bulanncada kaılma oluyo dr bebişi zor görüyo bide araba tuttuktan sonra sekerli su böö kesin kusucam bndün yaptırdım ben aç karnına gidiyosun önce açlık şekeri ölçülüyor sonra glukoz şurubu içiyosun ve 1 saat sonra ve 1 saat sonra daha bi daha ölçülüyor bu arada hala bişeyler yemiyosun ben dün açlıktan ölüyodum ama neyse ki öğlen oldu da hemen yemeğe koştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?