bn normal dogum yapamıycam ama yapabilecek olsam bile yapmazdım cok korkuyorum dogumdan daha dogrusu ebelerden ne sirret oluyolar özeli devleti degişmiyo valla hepsi aynı bnde sezeryan sonrası kum torbası veriyolarmıs die duydum karın insin die gercekten arkdasım o kadar kilo almıstıki 40 ı cıktıgında ne gobek ne bişi ama bir ark dada ole hiç bişi yapmamıslar dogumdan sonra oda 1 yasındaydı cocugu bildigin ac geziyodu o göbek gitmedi gitmedi
canım ben sezeryan olacağım için korkuyorum :)))
o borunun uzunluğunu merak ediyorum bende yaaaa
acaba çok mu uzun
acıdığını söyleyen var acımadığını söyleyen var
yanıyo diyen var
:18:
oglusumun bide sadece ayak resmi var onu gör bide teyzesi ayak izi gibi bnmki simdiden artıst
bn normal dogum yapamıycam ama yapabilecek olsam bile yapmazdım cok korkuyorum dogumdan daha dogrusu ebelerden ne sirret oluyolar özeli devleti degişmiyo valla hepsi aynı bnde sezeryan sonrası kum torbası veriyolarmıs die duydum karın insin die gercekten arkdasım o kadar kilo almıstıki 40 ı cıktıgında ne gobek ne bişi ama bir ark dada ole hiç bişi yapmamıslar dogumdan sonra oda 1 yasındaydı cocugu bildigin ac geziyodu o göbek gitmedi gitmedi
bende arkadaşımın uyarısı üzerine doğumda bunu taktırmadım.doktorum dediki'eğer hemen doğum öncesi wc ye gidersen taktırmam'bende gittim tabi.odaya geldim,hemşire elinde sonda ile bekliyo illa takacağız diyo.canım ben sezeryan olacağım için korkuyorum :)))
o borunun uzunluğunu merak ediyorum bende yaaaa
acaba çok mu uzun
acıdığını söyleyen var acımadığını söyleyen var
yanıyo diyen var
:18:
bende okudum şu an itibariyle normalden yine wazgeçtim...
epidural sezeryan olcam ben yaaaa...
nolacaksa olsun ya...
ne gerek var ya bu kadar sıkıntıya ya puff ya...
ya keşke sezeryana gün almaya gidince "ana doğum başlamış" deseler haydeee normal doğuma alsınlar..
öyle katakulliye gelim..
yada tövbe yarebbim şu plesenta yukarı çıkmasın mecbur sezeryan olim.
en azından adı olur..ben normal çok istiodumda sağlık durumundan ötürü mecburi sezeryan oldum derim
bende okudum şu an itibariyle normalden yine wazgeçtim...
epidural sezeryan olcam ben yaaaa...
nolacaksa olsun ya...
ne gerek var ya bu kadar sıkıntıya ya puff ya...
ya keşke sezeryana gün almaya gidince "ana doğum başlamış" deseler haydeee normal doğuma alsınlar..
öyle katakulliye gelim..
yada tövbe yarebbim şu plesenta yukarı çıkmasın mecbur sezeryan olim.
en azından adı olur..ben normal çok istiodumda sağlık durumundan ötürü mecburi sezeryan oldum derim
Günaydın annişler,
Biz dün gittik 4 boyutlu ultasonumuza Büyükçekmece Kolan Hastanesi Altan Cebeci'ye. Ücreti 200 TL.
30 dk kadar inceledi. Çok güzeldi :)
Yavrum bana benziyor, sadece ağzı babası gibi hihi :)
Bissürü foto verdi ama evde unuttum akşam yüklerim sizede :)
CD de verdi.
Sizler nasılsınız bakalım?
Bugün haftanın son günü.
Cumamız mübarek olsun.
Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize.
Yüce rabbim hepimize bebeğimize kavuşup büyütmeyi nasip etsin. Bizi birbirimize bağışlasın inşallah...
günaydınlar....
bende dün gece hiççççççççç uyyamadım..
sola dönemedim sol kolum aşılıydı..
kalça ağrısı zirveye ulaştı dün, kalçada sağ lop iptal...sağa dönemedim..
sola döneme sağa döneme, uykusuz geldim..
ama bugünün tesellisi var....bugün cuma
yrn da dr kontrolü var, yağmuru görme günü...46:
bide 25. haftanın ilk günü... :18::18::18:
günaydın kızlar...
benim yaramazda hala hareketlilik yok..ama sol tarafımda bir ağrı var bugün..sanki orada sıkışmış gibi mi ne
Günaydınlarrr
bizde bugün uyandığımızda burnumuz tıkanmış azcık nezle gibiyim
halsizlik varrr
aman dikkat edin hasta olmak çok zorrrr
günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....
günaydınnn
missaltin bu 4 boyutlu usg dediğin 2.düzey usgmi,hani peritanolog bakıyor omu ?
kızlar bencede bu doğum hikayelerini bırakın, çünkü etkileniyosunuz, ben normal doğum yapmak isteyip hiçte korkmayanlardanım, bu kadar kadın nasıl doğurduysa bizde doğuracaz, doğum anından çok doğum sonrasını düşünün, bebeklerimizi kucağımıza aldığımız anı, o mis kokuyu.....
kıslar ne zaman bilgisayarı kucağıma alsam bisüre sonra bebişim karnımda fırfır taklalar atıyor.önceleri tesadüf diyordum ama şu 3 gündür dikkat ediyorum öyle.
günaydınnn kızlarr
hayırlı cumalar diliyorum..
(çok sinirliyim 1,5 saattir girmek için ugrasıyorum bakım nedeniyle kapalı gorunuyo kk)
kum torbası faydalı gerçekten.sezeryan bitince koyuyolar.genişleyen rahmin toparlanıyo.ama varya o torbayı karnından kaldırdıklarında çektiğin acı feelaakett.sanki karnından canlıcanlı bişey alıyolar gibi
tüm hamilelik ve doğum anlarımdan hatırladığım tek acı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?