2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dediğin gibi canım özeli devleti hiç farketmiyo. bakıyosun özelde doğum yapmış hiç memnun değil. ama devlette yapan çok memnun.çok var çevremde bu tarz insanlar..nerde olursa olsun bence kesinlikle şans meselesi. umarım şansımız yaver giderde iyi insanlara anlayışlı güler yüzlü insanlarad denk geliriz

yaa zaten sezeryanı normali çok korkutmuyoda insanı şu teferruatlar korkutuyo

kum torbası faydalı gerçekten.sezeryan bitince koyuyolar.genişleyen rahmin toparlanıyo.ama varya o torbayı karnından kaldırdıklarında çektiğin acı feelaakett.sanki karnından canlıcanlı bişey alıyolar gibi
tüm hamilelik ve doğum anlarımdan hatırladığım tek acı bu.

bende arkadaşımın uyarısı üzerine doğumda bunu taktırmadım.doktorum dediki'eğer hemen doğum öncesi wc ye gidersen taktırmam'bende gittim tabi.odaya geldim,hemşire elinde sonda ile bekliyo illa takacağız diyo.
diyorum ben doktorla anlaştım,hemşire inat hala yok takcaz filan.
doktoru çağırttım,geldii bi güzel fırçaladı hemşireyi.
hayatta hep kraldan çok kralcı vardırya hemşire ve ebelerde öyle

bende okudum şu an itibariyle normalden yine wazgeçtim...
epidural sezeryan olcam ben yaaaa...
nolacaksa olsun ya...
ne gerek var ya bu kadar sıkıntıya ya puff ya...
ya keşke sezeryana gün almaya gidince "ana doğum başlamış" deseler haydeee normal doğuma alsınlar..
öyle katakulliye gelim..
yada tövbe yarebbim şu plesenta yukarı çıkmasın mecbur sezeryan olim.
en azından adı olur..ben normal çok istiodumda sağlık durumundan ötürü mecburi sezeryan oldum derim

bak baaaaaaaaaaaak çok uyanık gördüm seni şekerim.
valla kendini nasıl rahat hissediyosan onu yaptır.
ama sezeryan sonrası 1 hafta kadar yataktan kalkarken filan biraz zorlanıyosun.
yani ani kalkayım oturayım yok.

ana doğum başlamış" deseler haydeee normal doğuma alsınlar..
katılıyorum petuş
böylesi en makbulu olur. ne olduğunu anlamadan bilmeden ana bi bakmışız emziriyoz

bana aile hekimim doğum hikayeleri dinlememi yasakladı.. :18::18::18: etkilenirmişim diye...sizde konuşmayın boşver..
hadi farklı konularda konuşalım

kızlar ya ebrumaternityde indriim var kaçımayın hem yeniyıl indirimi var % 25 üstelik havaleye %10 daha zaten de indirimliden aldıysanız epey ucuz yani kaçırmayın

kıslar ne zaman bilgisayarı kucağıma alsam bisüre sonra bebişim karnımda fırfır taklalar atıyor.önceleri tesadüf diyordum ama şu 3 gündür dikkat ediyorum öyle.

kızlar bencede bu doğum hikayelerini bırakın, çünkü etkileniyosunuz, ben normal doğum yapmak isteyip hiçte korkmayanlardanım, bu kadar kadın nasıl doğurduysa bizde doğuracaz, doğum anından çok doğum sonrasını düşünün, bebeklerimizi kucağımıza aldığımız anı, o mis kokuyu.....

hayırlı cumalar kızlarrr gününüz aydın olsunnnnnn
biz geldik oğluşla..

canım benim yaa maşalahh gözün aydın demek sana benziyo ay Allahım
benimde haftaya cuma detaylı randevum bende çok merak ediyorum en son babasına benziyodu bu sefer daha net olur artık

cicişlerine tükirimmm onun ben yaaa kırmızılım sana yandı canım dicek benim oğluş
kuzum geçmişş olsun kalçadaki o ağrıyı hiç sorma bende korkumdan hep sola yattığımdan bendede soldaki lop iptal sanırım..
yarın yağmuru görcen emme bunlar tatlı ağrılar boşversene
benimde kocama kavuşmama son 6 gün oğluşumu görmemede son 7 gün inş.
böle gün gün sayınca daha çabuk geçiyo

günaydın kızlar...
benim yaramazda hala hareketlilik yok..ama sol tarafımda bir ağrı var bugün..sanki orada sıkışmış gibi mi ne

aynı haftadayız canımcım senle..benim paşadada yok hareketlilik hala

Günaydınlarrr

bizde bugün uyandığımızda burnumuz tıkanmış azcık nezle gibiyim
halsizlik varrr
aman dikkat edin hasta olmak çok zorrrr

kuzummm dikkat et geçmiş olsun ben çok zor atlattım burun tıkanıklığı için okyanus suyu kullan derim çok rahatlatıyo ..

günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....

günadyın kuzummm maşalah maşalahhhhh yaa geçiveriyor vakit

günaydınnn
missaltin bu 4 boyutlu usg dediğin 2.düzey usgmi,hani peritanolog bakıyor omu ?

Evet canım oydu. ve çok güzeldi...

Aynen canım katılıyorum. Rabbim verdi ise vardır bir hikmeti doğumumuzun.
İnsanoğlu değişik şekillerde sınanıyor işte. İnşallah hayırlısı ile doğururuz hepimiz...

Ben de sizi masrafa sokayım

Morhipo'da Babe-B var penye battaniyeler 12,90 TL . Ben Bir tane filli tulum ile onun takımı battaniyeyi aldım bile. Balıklı battaniyeyi beğenmiştim aslında ama ben karar verene kadar birileri aldı ve ürün tükendi. Yoksa sizmisiniz o

günaydınnn kızlarr
hayırlı cumalar diliyorum..

(çok sinirliyim 1,5 saattir girmek için ugrasıyorum bakım nedeniyle kapalı gorunuyo kk)

kıslar ne zaman bilgisayarı kucağıma alsam bisüre sonra bebişim karnımda fırfır taklalar atıyor.önceleri tesadüf diyordum ama şu 3 gündür dikkat ediyorum öyle.

Benim de aynı şey oluyordu. Ben şu altı yumuşak hasta tepsileri var ya laptop için de kullanılıyor ondan kullanmaya başladım hem böylelikle netbook karnımdan baya uzaklaşmış oluyor. 20 cm mesafede tutmayı öneriyorlar.

kıslarrrrrrrrr
trt 1 de gülbende suna dumankaya
özellikle hamilelerin kullanacığı bakım,leke,... maskeleri yapıyor
hadi herkes trt ye

aaaggghhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…