huu zeynebe bak hele..
geçmişi okuyup okuyup kuruluonmu orda yefrum:))
cnm geçen hafta 2 gün bende akşam mide bulantısıyla kendimi eve zor attım..seninki kadar şiddetli değildi ama bulandı yani..öçok korktum başa gerimi döndük die
ama 2 gün sürdü geçti..
Ben de çok korktum ilk 4 ay bulantıdan mahvolmuştum hamileliğim en zor yanı bulantılar oldu... Çok şükür seninki de geçmiş ben de fena değilim bugün biraz kırgınlık var üzerimde o kadar...
cnm şu anki kaçla ağrısının daha hafifi 3. ayın sonunda falan başlamıştı bende..
dr magnezyum tozu vermişti..şikayetim kalmamıştı..
bende ağrı yok die 2 haftadır falan içmiodum...şimdi fenalardayım
2 gündür içmeye başladım..ama hayırlısı...
yrn kontrolüm var yinede sorcam yani bu kaa fena olması normalmi die..
günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....
Evet zaman hızla ilerliyor 38. haftada doğum olarak düşünürsek 13 hafta kaldı şaka gibi
kızlar ödem başladımı sizdede bende başladı ya yüzüğümü çıkardım artık, bacaklarım falan çok şişiyo...
petuşum suyun gelmesinin sancıyla ilgisi yokki
benim kuzenimin gece 3te suyu patladı
hemen hastaneye gittiler
ertesi gun aksam uzeri 5te dogum yaptı
onunda zerre sancısı yoktu suni sancıyla yediler kızı
dogumdan cıktıgı anı ömrum boyunca unutamam ama yuzunde ten rengi gorunmuyodu
komple suratı isilik içindeydii
psikolojik baskıda uygulamıslar ıkınamıyo duzgun die
napmaya calısıyosun bu bebegi istemiyo musun öldurmek mi istiyosun falan diee
bi şişko ebe varmıs oda kaburgalarına bastırmış alttan gogusten degilde kaburga agrısında 10 gun dogrulamadı garibim
ve su an oglu 6 yasında 2 cocugu sırf bu dogum yuzunden asla dusunmuyo!!
kızlar ödem başladımı sizdede bende başladı ya yüzüğümü çıkardım artık, bacaklarım falan çok şişiyo...
ay ya kotu oldm bak simdi sabah sabah bu mesaji okuyunca.kesin devlettir bu anlattigin yer canm.bende bi arkadastan duydum.karnina cikiyolarmis dogurtmak icin.ne kadar dogru bilemicem ama.
ya hep normal doğuracam diyorum uyuşturmadan çatır çatır doğuracam diyorum ama şu karına bastırma işi beni biitiriyo yaaen çok ama çok tırstığım olay bu yaa
bastırmadan gelmezmiymiş bebe
:18::18::18:Evet zaman hızla ilerliyor 38. haftada doğum olarak düşünürsek 13 hafta kaldı şaka gibi
relax ol cnm ya..gunaydin kizlar.nasilsinz bakalim.bugn cuma ama benim bir suru ev isi yapmam lazim.ufff yap yap hep ayni.ev hic temiz gelmiyo bana.cokmu kafaya takiyorum ne.
KTG cim avatarindaki ultrason resmi kendi bebisinin mi.harika bir pozda.
bende sondadan korkuyorum çok....
:18::18:
ya hep normal doğuracam diyorum uyuşturmadan çatır çatır doğuracam diyorum ama şu karına bastırma işi beni biitiriyo yaaen çok ama çok tırstığım olay bu yaa
bastırmadan gelmezmiymiş bebe
canim bende tirsiyorum ondan.bide dogum bitince icinde bisey kalmasin diye bastiriyolarmis.dogumdan zor oluyomus.
canim bende tirsiyorum ondan.bide dogum bitince icinde bisey kalmasin diye bastiriyolarmis.dogumdan zor oluyomus.
o nasıl takılıyoki ya çok içemi takıyolarki. bide normalede sezeryanada takıyolarmıki:26:ve son olarakta çokmu acıtıyomuş:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?