2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydın....
bugün yine cuma haftanın son günü, farkındamısınız haftalar çok çabuk geçiyor, bugün biz 5. ayımızıda bitirdik 6. ayımıza girdik....

Evet zaman hızla ilerliyor 38. haftada doğum olarak düşünürsek 13 hafta kaldı şaka gibi

gunaydin kizlar.nasilsinz bakalim.bugn cuma ama benim bir suru ev isi yapmam lazim.ufff yap yap hep ayni.ev hic temiz gelmiyo bana.cokmu kafaya takiyorum ne.

Evet zaman hızla ilerliyor 38. haftada doğum olarak düşünürsek 13 hafta kaldı şaka gibi

bnmki sezeryan olacagı için byük ihtimalle 38 de olur bnm hemsire ark ım 3738 gibi alınır sennki demişti ama suda varmıs içerdeki 1 gün dısardaki 5 güne esit ne kadar kalsa iyimiş bakalım bnmki 38 e kadar raht dursa onada razıyım bn hep erken dogurcam gib geliyo kanamadan beri 28 den sonra bekliyom :26:

kızlar ödem başladımı sizdede bende başladı ya yüzüğümü çıkardım artık, bacaklarım falan çok şişiyo...

ay ya kotu oldm bak simdi sabah sabah bu mesaji okuyunca.kesin devlettir bu anlattigin yer canm.bende bi arkadastan duydum.karnina cikiyolarmis dogurtmak icin.ne kadar dogru bilemicem ama.

ay ya kotu oldm bak simdi sabah sabah bu mesaji okuyunca.kesin devlettir bu anlattigin yer canm.bende bi arkadastan duydum.karnina cikiyolarmis dogurtmak icin.ne kadar dogru bilemicem ama.

ya hep normal doğuracam diyorum uyuşturmadan çatır çatır doğuracam diyorum ama şu karına bastırma işi beni biitiriyo yaa en çok ama çok tırstığım olay bu yaa
bastırmadan gelmezmiymiş bebe

:18::18::18:
gunaydin kizlar.nasilsinz bakalim.bugn cuma ama benim bir suru ev isi yapmam lazim.ufff yap yap hep ayni.ev hic temiz gelmiyo bana.cokmu kafaya takiyorum ne.
relax ol cnm ya..
bende sinir oluom..evde 2 kişiyiz yani her hafta pislenirmi arkadaş ev..pislenio işte
kızlar ödem başladımı sizdede bende başladı ya yüzüğümü çıkardım artık, bacaklarım falan çok şişiyo...

bende henüz bişi yok

ya hep normal doğuracam diyorum uyuşturmadan çatır çatır doğuracam diyorum ama şu karına bastırma işi beni biitiriyo yaa en çok ama çok tırstığım olay bu yaa
bastırmadan gelmezmiymiş bebe

canim bende tirsiyorum ondan.bide dogum bitince icinde bisey kalmasin diye bastiriyolarmis.dogumdan zor oluyomus.

bnde sabahaları yüzümü şiş gibi gorüyorum ama cok sükür ayakta olmama ragmen gün içinde okuldan geldikten snra ayaklarımı dikip yatıyorum bi süre bi sisme fln yok elde ayakta ama su sıralr tuzu azalttım bayagı ödem olmasın die

canim bende tirsiyorum ondan.bide dogum bitince icinde bisey kalmasin diye bastiriyolarmis.dogumdan zor oluyomus.

bn normal dogum yapamıycam ama yapabilecek olsam bile yapmazdım cok korkuyorum dogumdan daha dogrusu ebelerden ne sirret oluyolar özeli devleti degişmiyo valla hepsi aynı bnde sezeryan sonrası kum torbası veriyolarmıs die duydum karın insin die gercekten arkdasım o kadar kilo almıstıki 40 ı cıktıgında ne gobek ne bişi ama bir ark dada ole hiç bişi yapmamıslar dogumdan sonra oda 1 yasındaydı cocugu bildigin ac geziyodu o göbek gitmedi gitmedi

o nasıl takılıyoki ya çok içemi takıyolarki. bide normalede sezeryanada takıyolarmıki:26:ve son olarakta çokmu acıtıyomuş:18:

canım ben sezeryan olacağım için korkuyorum :)))
o borunun uzunluğunu merak ediyorum bende yaaaa
acaba çok mu uzun

acıdığını söyleyen var acımadığını söyleyen var
yanıyo diyen var

:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…