150 mi..
sen bence bugün iş temizlik falan yapma.. yeni yapmışsın zaten.. çok yormuş olursun kendini canım ya..
ne biliyim yaa içime sinmiyo yavaş yavaş yapıyorum napimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
150 mi..
sen bence bugün iş temizlik falan yapma.. yeni yapmışsın zaten.. çok yormuş olursun kendini canım ya..
petunyacım sanırım banada toz büyüsü yapılmış evi sadece yatmaktan yatmaya kullanıyoruz misafir geldiğide yok ama hep tozlu hep tozlu bi pazarım var ne yapcağımı şaşırıyorum birazda riskim var yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum Allahtan kız kardeşim yakın ama oda bıktı artık mümkünse doğuma kadar görüşmeyelim diyor![]()
yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı![]()
ne biliyim yaa içime sinmiyo yavaş yavaş yapıyorum napimmm![]()
ya bende çok temizlik maddelerine bulaşmak istemiom, bilmom ama kimyasal ya deriden geçer die korkuom..eee biz türküz domestos olmadan temizlik yapmayı bilmoz, hiç içime sinmio yani yaptığım temizlik..daha hiç kadında almadım bilmom nasıl olur ama dayandığım yere kadar dayancam....martta annem ablam kayınvalidem gelir heralde doğurcak bu die...şunun şurasında marta ne kaldı![]()
yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı![]()
dee haydiii temizliğe..hala cvp yetiştiryoo![]()
benim de ev içler acısı.. ütüler birikti,toz kir aldı başını gitti.. uyumaktan başka yaptığım bi şey yok evde..
bi bacım da yok,anacım da çooook uzakta.. gurbette bi başımayım.. ben tutamıyorum kendimi.. ağliyciğim..:84:
ben sanada gelem yavrum ağlama yavaş yavaş yaparik temizlik dediğin nedirkisüpürgeme atladım bak
yavrum marta kadar mok götürür ortalığı hehehehe bende kadın hiç almadım daha ama doğuma yakın düşünüyorum kayınvalidemde burda kalırsın bir hafta on gün dedi bakalım gün ne göstercek![]()
bak biraz önce neler yapmışam nevresim değiştirdim makineye attım sonraaaa viledayla yatağın altını filan aldım çamaşırları katladım onları yerleştircem puhahahahahah![]()
olmaz ben sana yaptırmam.. zaten yapmışsın yapacağını.. kayınvalideni gönder sen![]()
puhahahahahahahokadar diyosun yaniii allah sabır versin yavru ceylanım
![]()
nevresim değiştimekmi, o ne olakiii:44:
işte yavrucum kirlenenleri makineye atıyosun sonra cici cici mis gibi kokan yeni nevresimleri geçiriyosun akşamleyinde misssss gibi uyuyosun![]()
kızlar merhaba bende mayıs /2011 annesiyim elimde bebedorun elektrikli pompası var hediye geldi kullanmadım satmak istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir
işte yavrucum kirlenenleri makineye atıyosun sonra cici cici mis gibi kokan yeni nevresimleri geçiriyosun akşamleyinde misssss gibi uyuyosun![]()