2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petunyacım sanırım banada toz büyüsü yapılmış evi sadece yatmaktan yatmaya kullanıyoruz misafir geldiğide yok ama hep tozlu hep tozlu bi pazarım var ne yapcağımı şaşırıyorum birazda riskim var yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum Allahtan kız kardeşim yakın ama oda bıktı artık mümkünse doğuma kadar görüşmeyelim diyor :1::1::1:

ya bende çok temizlik maddelerine bulaşmak istemiom, bilmom ama kimyasal ya deriden geçer die korkuom..eee biz türküz domestos olmadan temizlik yapmayı bilmoz, hiç içime sinmio yani yaptığım temizlik..daha hiç kadında almadım bilmom nasıl olur ama dayandığım yere kadar dayancam....martta annem ablam kayınvalidem gelir heralde doğurcak bu die...şunun şurasında marta ne kaldı:36:

yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı:61:

annnnaaaammmmmmmmmm benim okadar değil loooo iyiymiş benim ev kahkahkahkihkihkohkohkoh :60::60::60:

ya bende çok temizlik maddelerine bulaşmak istemiom, bilmom ama kimyasal ya deriden geçer die korkuom..eee biz türküz domestos olmadan temizlik yapmayı bilmoz, hiç içime sinmio yani yaptığım temizlik..daha hiç kadında almadım bilmom nasıl olur ama dayandığım yere kadar dayancam....martta annem ablam kayınvalidem gelir heralde doğurcak bu die...şunun şurasında marta ne kaldı:36:

yavrum marta kadar mok götürür ortalığı hehehehe bende kadın hiç almadım daha ama doğuma yakın düşünüyorum kayınvalidemde burda kalırsın bir hafta on gün dedi bakalım gün ne göstercek :32::32:

yaaa benim evide pok götüryo..yani her hafta süpüryom silyom toz alyom o kadar..detaylarda yıkılıo ev...küvet kenardan kararmaya başladı, mutfak dolaplarının içi dışı facianın eşiğinde, buzdolabını açmak bayağı cesaret ister durumda..ablamla 1000 km var aramızda, didim temzilikçi tutcam 100 lirayı ona verceme yolparnı verim sen gel...hem muhabbet ederiz hem evi temizleriz...bi acitasyon yaptım bakalım atlıcakmı:61:

benim de ev içler acısı.. ütüler birikti,toz kir aldı başını gitti.. uyumaktan başka yaptığım bi şey yok evde..
bi bacım da yok,anacım da çooook uzakta.. gurbette bi başımayım.. ben tutamıyorum kendimi.. ağliyciğim..:84:

benim de ev içler acısı.. ütüler birikti,toz kir aldı başını gitti.. uyumaktan başka yaptığım bi şey yok evde..
bi bacım da yok,anacım da çooook uzakta.. gurbette bi başımayım.. ben tutamıyorum kendimi.. ağliyciğim..:84:

ben sanada gelem yavrum ağlama yavaş yavaş yaparik temizlik dediğin nedirki :10::10::10:süpürgeme atladım bak

yavrum marta kadar mok götürür ortalığı hehehehe bende kadın hiç almadım daha ama doğuma yakın düşünüyorum kayınvalidemde burda kalırsın bir hafta on gün dedi bakalım gün ne göstercek :32::32:

walla ben 4 bi yana hbr saldım beni bi kurtaran olana kadar beklicimmm...

olmaz ben sana yaptırmam.. zaten yapmışsın yapacağını.. kayınvalideni gönder sen:66:

hem cicim sen gel, yeriz içeriz.. boşver kalsın ev artık ne yapalım.. yorma kendini bak.. geçen misafirim geldi, hamileyken yapmış temizliğini o da kayınvalideye yardım ediyormuş.. ziyarete gitmişler başka bi kente, kadın da temizlik hastasıymış her yemekten sonra bütün evi süpürüyormuş.. kızın yolunda giden hamileliğinde sıkıntılar olmuş sonra.. kötü son:43: yani benzetmek ya da tatsız muhabbet edip canını sıkmam istemem canım benim.. sakın yanlış anlama.. kalsın ev öyle.. senden ve bebeğinden daha önemli değil.. geniş tut bu konuda kendini..
önce sağlık.. in süpürgeden hade bakem

kızlar merhaba bende mayıs /2011 annesiyim elimde bebedorun elektrikli pompası var hediye geldi kullanmadım satmak istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir

puhahahahahahah:60::60::60: okadar diyosun yaniii allah sabır versin yavru ceylanım:35::35:

yok kızzz :60:
o kadar değilde tabi bayramlarda yada yeri geldiğinde laf sokuyo kapımı çalan yok yardım eden yok diye:25:
amaaannnn neyse ben çekiştirmeyi sevmem zaten konuşmayaydıda bi yardım eden gelini olaydı şimdi alt katta oturuyor onca lafı hazmedemedim işte napimm elime bez alasım gelmio aşağıda:63:

işte yavrucum kirlenenleri makineye atıyosun sonra cici cici mis gibi kokan yeni nevresimleri geçiriyosun akşamleyinde misssss gibi uyuyosun :29::29::29:

ahhhaaaa ben o stresi yaşamamak için yatak örtüsünü hiç açmıom, üstüne kıcrılıp yatıoz..örtü de kirlenince üstüne yapışırız heralde, sinyali öyle verir die düşünyom:))) ohhh misss missss.....evet bana kimler ev gezmesine gelmek ister halaaaa:)) kabuklu ceviz yenmezmi yoksa elimden...ahhhaaa:64:

kızlar merhaba bende mayıs /2011 annesiyim elimde bebedorun elektrikli pompası var hediye geldi kullanmadım satmak istiyorum ilgilenen varsa mesaj atabilir

canım bizim bebişlerin doğumuna daha çok var dur bakalım sütümüz olcakmı bebek emcekmi o zamana kadarr dahaa çookkkk:34:

işte yavrucum kirlenenleri makineye atıyosun sonra cici cici mis gibi kokan yeni nevresimleri geçiriyosun akşamleyinde misssss gibi uyuyosun :29::29::29:

bende nevresimleri değiştirdim hayatım:16:
havalar biraz soğuduğundan pike takımını yıkayıp kaldırıcam bugün yerine uyku setini serdim ne cici oldu:36:

Back
X